Återvinning från min balkong

Jag är i mitt fritidshus i Norr. Vädret är bra. Inte så kallt ikväll men dimmigt.

Är här för att göra klart för vintern. Så huset håller bra värme inför den 35 graders kylan som kommer snart. Som vanligt tog jag med mig från min lägenhet. Lägenheten håller jag på att tömma men i långsam takt. Min takt är i snigeltakt 😄

Nu tog jag med mig från balkongen. En otrolig skitig balkongmatta, dvs "gräsmatta". Jag fick stoppa in "gräsmattan" i tvättmaskinen. Nu luktar den så gott eftersom jag använde såpa som tvättmedel.

Denna lilla hall som ni ser på bilden, har varit ute tidigare. Här har det legat fullt av snö på vintern. Det var därför jag beställde ytterligare en dörr, den vita, från hantverkare. Gjorde det för att spara el. Blev mycket varmare på bottenplan. Dessutom fick jag en liten kall hall som jag gillar.

Sedan har vi denna boll. Säkert legat på balkongen i några år, vår, sommar, höst, vinter, inte bra för en boll att ligga ute.

Men kolla på denna boll. Måste vara det bästa märket på en fotboll.

Nu har jag tagit med den till hunden. Tvättade upp den och hunden kan busa med den nu.

Jag tog också med mig en hängmatta. Inte rätt årstid 😄 men om några månader kanske.

Allt detta och lite till fraktade jag i min fina XXL väska med stora hjul.

#återvinning #balkongen #xxlsport

Gillar

Kommentarer

Kvinnan på taket ,
Minus 35,det var rejält kyligt det. Kall hall eller farstu har jag också här på gården, praktiskt ibland men inge vidare och ha kläder och skor där ute, för det torkar dåligt och är inge skönt ta på sig kalla skor o jackor om vintern. Men vår sommar och höst kan det va någon nytta med den, och det duger att lassa in ved i en låda där om inte allt får plats vid kaminen.
kvinnanpataket.blogg.se
wiolettan,
Det var en hel del som rymdes i den där väskan. Bra att den går på hjul., tung annars kan jag tänka mig. Om jag tittar på väskan och på bollen, så är det knappt jag förstår hur bollen kunde rymmas i väskan.
Vi har stängt till för vintern i vårt lilla krypin och det känns skönt, för det har ju redan kommit en del snö där. Minusgrader på nätterna är det också.
Trevlig helg och kram till dig.
wiolettan.bloggplatsen.se
Ama de casa,
Du fixar till det bra där uppe i huset - kommer nog att bli helt suveränt inför vintern 😊
amacasa.wordpress.com/