Carro testar: Fantastick och Blossom lip oil från Linda Hallberg Cosmetics

Skönhet, Smink, Nya saker, Tips, Testar

Hej på dig!
Landade i Karlskrona igår och sitter just nu och tar det lugnt efter en dag ute i trädgården. Härligt att komma nära havet igen och träffa familjen men saknar både Micke och katterna.

Två dagar innan jag åkte så kom Linda Hallberg Cosmetics ut med sina Fantastick som är till för läppar och ansikte. Jag var väldigt sugen på att prova så åkte till Kicks i Mall of Scandinavia och köpte två olika färger. Jag passade även på att köpa Blossom oil med som de inte släppte för så längesen ☺️

Source error

Såhär står det om Fantastick på Kicks.se 💄:
”Djupt återfuktande, skira och parfymfria läppstift med SPF 15 från Linda Hallberg som ger glow! Med den multifunktionella formulan kan Fantastick Lipstick användas både som läppstift och som krämrouge på kinderna.
Fantastick Lipstick finns i 5 fantastiska nyanser varav alla är veganska. ”

Och såhär står det om Blossom lip oil:
”Blossom Lip Oil från Linda Hallberg är den bästa återfuktaren för torra läppar och nagelband. Med närande passionsfruktolja och äkta blåklintsblad lämnar den dina läppar återfuktade, spegelblanka och synbart fylligare. ” 💋

Jag har länge haft torra läppar och följt Nikkietutorials knep med Elizabeth Arden kräm som hjälpt sådär men efter jag testade Blossom Lip Oil så är läpparna återfuktade 🤩😍 Känns väldigt skönt på läpparna.

Fantastick ger en väldigt fin färg och känns lite krämig men läpparna är lite torrare efter jag använt stiftet. Jag har inte testat det än som rogue. På bilderna har jag färgen Goldstone. Det finns i 4 andra färgen och alla stiften motsvarar en kristall och dess egenskaper. 👄 Någon mer som provat? Vad tyckte du?

Finns att köpa på Kicks eller https://shop.lindahallberg.se/product-tag/fantastick/

#smink #test #sminktips #lindahallberg #kicks

Gillar

Kommentarer