Nytt jobb nya mål!

Hejsan!


Nu var det länge sedan jag skrev, jag har under september/oktober börjat jobba på hotell som nattportier. Jag hade en liten dipp i början av september men fick en spark i baken, det ledde till att jag under samma vecka var på flertalet arbetsintervjuer. Men det var när jag kom till hotellet som dom direkt ville att jag testjobbade och det gjorde jag. Nu har jag börjat jobba där, mina första hela vecka är denna vecka, som jag i slutet kombinerar med DM i agility.


I och med mitt nya jobb så ser den ekonomiska biten genast bättre ut vilket ger nya möjligheter. Agilitymässigt så har det varit träning med Kira som gällt, hon är nu uppklassad i klass 2 i både hopp och agilityklasserna. Jag gör min klass 2 debut med Kira nu på söndag under DM, vilket känns riktigt kul och spännande.

2020 så kommer jag att satsa mer på agility och hundar. Finns en plan om att skaffa en egen agilityhund längre fram och det skall bli väldigt spännande.


Mitt nya jobb!

Det är en omställning att jobba natt, det blir nu att jobba 7 nätter för att sedan vara ledig i 7 nätter så det är ju bra. Finns en del saker att göra under natten, men har börjat känna mig lite småförkyld och det känns i kroppen när det är mycket att göra under nattpasset.

Första veckan jag testjobbade så var det förmiddagspass, då fick jag chansen att lära mig hela systemet (jag har aldrig jobbat med hotell tidigare). Det gick bra och vi bestämde ganska fort att jag skulle då börja jobba på hotellet. sen veckan efter fick jag testa eftermiddagspasset och efter det blev det 4 nattpass som nu lett till mina egna nattpass.


TACK O HEJ!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229