Tja! God kväll! Tänkte flika in med en observation eller mer en värdernde tanke nu när alla har kollat klart Rapport. Det är att moppemuschen fungerar inte längre. Fast egentligen, när fan har den fungerat? 15-nånting smågrabbar som åker runt på en hemmasnickrad moppe med 5 hårstrån på överläppen, med Granit i käften och långärmad Jack & Jones tröja utstrålar bara "hej jag är inte intresserad för jag älskar min moppe och min go-pro". Det enda som saknas för att dom ska bli klassade som äkta bönder är en retro-lastbilschaffiskeps med texten "Japans bönder: läget risigt" eller "DOPE". Lovar att dem även tycker att en komplimang inte är ett förtryck.


Ett exempel på en moppemusche. En bild på min kära vän Mr. Green och btw så fick jag lägga ut bilden för honom. Han har även tagit sitt förnuft tillfånga och rakat av moppemuschen! Grattis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kanadas president Justin Trudeau som är gjord av daddymaterial och han är ju president. Tänk er glida runt på hans jet. Planet alltså.


Tinders egna beerpong champion, för liksom, vem kan motstå?? Dessutom, 6'3 :)Hade aldrig bangat på Kit Fucking Harrington. Han kan sin skit

One good boy is worth a thousand fuckboys, am I right???


Har inga ord för Orlando Bloom. Har haft en grej för honom sen första gången jag såg honom som Legolas i Sagan om ringen-filmerna. Och sen passar han oerhört bra i sitt långa blonda hår. jahaja.... kom på att vi var rätt lika för ett tag sedan när jag också hade platina blont hår och öronen stack ut.

När jag blir rik sk jag köpa Gucci och Jared Leto.

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Antar att dem flesta som läser det här känner mig redan så en presentation känns onödigt. MEN, efter tjat och gnäll från bekanta har jag skaffat blogg för att 1: jag avskyr alla b-kändisar/ halvkända personer som tjänar fett med cash bara för att dem filmar sin nya Gucci medan jag tvekar på att köpa Redbull på Jonnis Livs (för CSN räcker inte så långt :) din jävel som flashar med cashen) och jag vill dra in storkosan själv för liksom, vem vill inte? Och 2: får oftast höra att jag säger så orelevanta men fascinerande saker ibland som kanske skulle passa bättre in på ett blogginlägg istället för att skriva en text till en bild på @mysanihani.

Men annars, hur är livet? Livet är sådär. Börjar skolan imorgon och har Natur-shitAss prov på onsdag som jag inte har pluggat till. Men som Sveriges mest kända golfspelare med 5 segrar i PGA-Tour (vilket inte säger mig ett shit men han var rankad nummer 7 i världen så han sjukt bra på golf) dotter sa aka Peg Parnevik: "Nä, fuck de". Vilket är min känsla inför provet. Dvs, första året på gymnasiet är underskattat.

Glad måndag!

Likes

Comments