Hej!

I detta inlägg tänkte jag ta upp ett ämne som jag tror att alla på hotellet har märkt av, antingen av att se de när man är påväg att logga in på hotellet eller pga snakes som står i GHC och spammar om att ''GT var bättre förr'' och att ''åh det är så lite inloggade!'' Antalet online har drastiskt sjunkit sedan GT's gyllene dagar i 2011/2012. Då kunde det vara inne 2000 personer under dagen och rekordet på online var hela 2944 personer! Idag så är det ca 250 personer som är inne på hotellet, vilket kan ses som en chock för folk som inte spelat GTHotel på länge. Men hur hände detta egentligen? Varför är det inte 2000 pers inne nu?

Under GT's gyllene dagar så fanns habbo.se fortfarande. På Habbo så fick spelarna betala för mynt, möbler, HC osv. Man kunde liksom inte ha roligt utan att betala irl pengar för nöje. Då när vin öppnade GTHotel 2011 så tänkte folk, men shit, varför betalar vi tusentals kronor på massa möbler här på Habbo när vi kan få allt GRATIS på GT? Under den tiden så var det några tusen inloggade, max 2000 men oftast någonstans runt 1000. Redan då förstod man att Habbo.se var påväg att gå i konkurs, då de inte höll samma mått som deras gyllene dagar vilket var runt 2006 då fler än 5000 var inloggade, ibland 10000. Alla spelade Habbo, och det var en bra gemenskap för unga. Det fanns inte så mycket ungdomssajter på Internet där unga kunde konversera och träffa nya vänner under 2000-talet och därför blev HH.se så stort som det faktiskt blev pga den faktan. Dem betalade annonser och reklamfilmer så att fler skulle få reda på hotellet. Men back to GT, i slutet av Habbos gyllene dagar så fick folk reda på GTHotel, och det var en självklarhet att byta dit. I slutet så var det 2500 online på GT men bara 500 på Habbo. Detta var även efter att allas våran Duzz hade avsagt sig från sitt uppdrag som hotellchef och Habbosarna tyckte inte att dom nya staffsen var så närvarande längre. Men på GT så hade vin anställt ett helt staffteam som skulle hjälpa GTspelarna och dom jobbade flitigt i GHC dit folk tar sig för att få hjälp. GTarna kände sig säkra och dom visste att de fanns staff som kunde hjälpa dom ifall något var fel. När staffsen på Habbo bad spelarna skicka in ett mail och vänta 5 dagar på ett svar.

Men hur skedde GTs fall av onlineanvändare? När Habbo stängde sina dörrar så hade GT typ något tusen användare online per dag, om inte mindre. Och då var de så att folk ändå kunde ta sig från HH till GT fortfarande. Men när Habbo stängde sina portar så hittade inte folk till den webbsidan längre. Och när folk inte vet vad Habbo är längre, då vet folk inte vad GT är. Så det kan vara ett av skälen till varför GT inte har så många on längre, men också kan det vara att folk som var med i GTskaran 2011 har växt upp och går på gymnasiet eller t.om universitetet just nu och inte har tid för GT. Se dom flesta guld hobborna som GT haft genom åren, dom flesta är idag 20+ och har andra saker i sikte som en universitetsutbildning eller familjeskapande dom vill göra.

Hur ska vi då göra för att få in mer användare? Jo, vi kan självfallet försöka promotea (göra reklam) för GT på diverse ungdomssajter som ungdomar.se, hamsterpaj.se etc. Be kompisar logga in, så säger den kompisen till sin kompis osv. Lägga in annonser för GT på sajter som flashback m.m. Vi har klarat det en gång, såklart vi kan göra det igen. Jag tycker det är dags att vi GTspelare faktiskt börjar kämpa igen. Vi kan.

MvH Jacko.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nouw: 0409712016

Likes

Comments

Hej alla GTare!
 
Nu var det ett riktigt bra tag sedan jag skrev något här på min lilla blogg. Jag har reasons, det har jag. Men den största anledningen är nog det att jag inte har haft lust att blogga här, då jag för någon vecka sedan började spela GT regelbundet igen och inte bara lite per dag eller vecka. Men, jag tror nog att ni har klarat er just fine utan något nytt och fräscht här.
 
Det är nu år 2016, ett år fyllt med möjligheter och nöjen. I skrivande stund är klockan 11 p.m. på denna fina junikväll och jag sitter vaken och spelar ''Toffla mama #'' på GT. Toffla mama är då ett spel, skapat av vin, som går ut på att alla som vill vara med ska springa runt och toffla varandra. När man väl är tofflad så teleporteras man automatiskt till entrén och får ivrigt vänta på nästa omgång. Själv gick det inge bra för mig, jag åkte ut bland en av dom första men vad ska man göra liksom? Kul idé i alla fall.
 
För ett tag sedan uppdaterades GT, och v8 kom ut. Då kanske ni undrar; ''Men fina rara Jacko, hur kan det vara v8 när inte ens v7 har kommit ut?'' Jo, det är för att vin kände att den nya uppdateringen hade gjort ett riktigt stort hopp från v6 och förtjänade mer än att bli kallad för v7. Observera att han nu har suttit och filurat på v8 i flera år. Det var en stor förändring. Grupperna kom, man kunde göra uppdrag och GTare blev glada. 
 
En ny funktion har även gjorts på hotellet, nämnligen att man kan ansöka om att få bli staff. Förut, som ni kanske minns, så fick man visa sig värdig rollen som eXpert och sedan jobba sig upp. Men nu är det snäppet enklare och man kan visa sina förmågor och berätta om dom i ett mail till saboonstaff@gmail.com
(Jag vet att det nu var 2 år sedan jag gjorde en ''Personallistan [månad, år]'' men en sån kommer upp på bloggen inom kort!)
 
Ska nu även själv börja blogga igen och jag hoppas att ni hittar tillbaka till bloggen efter att ha läst detta inlägg!
Vi ses nog snart, 
Jacko.

Likes

Comments

Har alltså skapat en ny blogg för Saboon, nya GT. Ni ka besöka den HÄR!!!!! eller gå in på www.sabaktuellt.blogg.se

Likes

Comments

Matilda is back for some gästbloggande.
Wish her luck.
- Jacko

Likes

Comments

Denna dag har varit väldigt jobbig, då jag fick veta att jag fått sparken från mitt uppdrag som expert på gthotel.org..
 
Jag var en sån som hade ett mål på gt, att bli personal. Och det blev jag och hade de jobbet i ca 4 månader.
Det var roligt.
 
Jag tänkte göra som wilma145 och lägga upp massa bilder fråndom här månaderna men jag rensade min adtor för någon vecka sedan så den inte var lika trög dum som jag var sååå.... har inget.
 
Tack alla som följt mig genom detta och JA det låter som att jag kommer lämna gt osv men nej.
Jag kommer fortsätta spela gt som vanligt, vet dock inte om jag sitter i ghc lika mycket som jag gjorde innan jag var staff. Så I guess ni hittar mig runt i rummen.
 
Puss och kram, Jacko.

Likes

Comments

Det är roligt att så många retroppl hittar tillbaka till min blogg.
 Igår gick jag upp till 60 sidvisningar varav 13 unika besökare. Och idag... Så fick
 
jag över 50 sidvisningar och hela 21 unika besökare!
 
Tack så hemskt mycket, ska försöka börja blogga igen.
Puss! :) :*
 

Likes

Comments

Jag är väldigt stolt över denna månad, hoppas ni tycker om den. :)
 
 
(Såg nu att jag inte gav Joze eller Malona en miniatyr av sig själv, men det får vara så fixar jag tills September! Om dom är kvar då.. :O )
 
 
Tack för att ni har läst och hoppas ni gillade min nya twist på personallistan. Det tog lång tid att göra så uppskattning gillas! :)
 
Kram - Jacko.

Likes

Comments

Eftersom det har blivit många förändringar sen förra månaden så kör vi ett till sånt här inlägg.
 
ÄGARE:
 
MASTER(s):
 
SILVER(s):
 
Expert(er):
 
Hoppas ni gillade inlägget så syns vi snart igen. Bye. :)
- Jacko
HOPPAS NI TYCKTE OM INLÄGGET, för de var jobbigt att klistra in länkar hahahah. Bye.
 
 

Likes

Comments

Detta är personallistan just nu, tänkte göra en uppdatering på gth.blogg.se.
 
Ägare: 
vin
 
Masters(guld+):
.bLasT
Portal
Noxy
 
Silvers:
bubblegirl
JakeNess
AliceUknow
Gonzalo
 
eXperter:
Jacko
CrazyMaye (hedersgäst)
PhineJoze
Function
Malona
Sweetgirl
Kelly.R
 
Såja, tror jag fick med alla, hoppas ni kommer uppskatta denna lista i framtiden. Hejdåo.
 
- Jacko
 

Likes

Comments