Header

Instagram@grundesofia

Okej, let's be honest here.

* spind
lar - finns det något värre?! Alltså ser jag en spindel så sitter jag och lipar och hyperventilerar i minst en timme efter.

* jeans camelto
es - tjejer, tjejer, tjejer... En vädjan till er som drar jeansen så långt upp i röven så att jeansen även skär i er fiffi, SLUTA.

* osociala människ
or - Nope, Nix, njet, nej, nein. Come on. Inte kul för någon.

* människor som ständigt festar och drick
er - finns det något mer avtändande? Knappast.

Finns en hel del mer på denna listan men jag skonar er från den läsningen idag. ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

NÄMEN, vad hittar jag nu på. ;)

Likes

Comments

Alltså hur fint är inte detta?! 😍
Måste verkligen se till att fixa mitt rum i liknande stil inom kort. Inget är omöjligt.
Det finns inget finare än stilrena och mysiga sovrum. Jag spenderar större delen av min dag i sovrummet och framförallt i min säng så varför inte göra det riktigt fint? Då vill man ju aldrig lämna rummet för att ens hämta mat eller dyl.😉

(Bilderna är lånade från denna fina blogg: http://fames.se/elinstad/bedroom-inspo/
)

Likes

Comments

Ligger och lyssnar på Björn rosenström och är allmänt pepp på livet. Vem blir inte glad av hans musik? Ja.. Clara kanske. Hon blir mest förbannad höhö. ;)

Mår för första gången på ett bra tag, helt okej. Känns skönt. Tog i veckan ett väldigt omfattande beslut som förhoppningsvis kommer att gynna mig i framtiden. Min hälsa går före allt. Lättnaden är obeskrivlig men jag är samtidigt orolig. Önskar att det funnits en on/off knapp till hjärnan så att man kunde stänga av allt som heter tankar och ångest. Hade varit soft. Men får tampas med det på egen hand.

Likes

Comments

Hoooooj! Stack till Clara vid 12 tiden idag och sedan drog vi till Lilla torg och fikade på Pronto.
Lilla torg är så pittoreskt och Café Pronto är nog det mest hemtrevliga café jag någonsin varit på. Det får nog 10/10 Sofias. ;)

Helt galet väder förresten. Det är mars och under ett par timmar kunde man gå runt i enbart en tunn tröja utan att frysa. Det är liksom mars?!

Lite härliga bilder från idag:

Likes

Comments

And boom there goes the dynamite!
Jag älskar detta jävla program. Aschberg är kung.

Jag bara älskar när dessa människor ställs mot väggen och inte får fram något vettigt svar till varför dem håller på som dem gör.
Vidriga människor, ni får fan inte min sympati i alla fall! ;)

Likes

Comments

Lilla Klippan. Som jag saknar henne. Ett fyra årigt (nu fem) D-ponny sto jag hade på foder från Januari till Augusti 2014. En speciell dam med hjärtat på rätt plats. Man kan inget annat än att falla för henne. ❤

Likes

Comments

Hej på er!❤
Vaknade upp hos bästis imorse och gjorde henne sällskap bort till hennes praktik. Första dagen för henne så fick agera lite mental-coach. ;) Stack sedan hem, duschade och gjorde mysigt på rummet.
Sitter just nu och käkar favoriten yoghurt kvarg med jordgubbar.

Har en super inpackning i håret som jag planerat ska få sitta i ett par timmar. Mina toppar tog tyvärr rejält med stryk vid blekningen. Får vara rädd om det! Inpackningen är sjukt bra i alla fall. Dove Oxygen heter den, perfekt för vinter-trött hår som mitt. Ett super tips till er där ute!
Jag har ett typiskt skandinaviskt hår, tunt och känsligt. Det gäller att ta hand om det där efter.
Det hade dock 14 åriga jag inte en tanke på så jag blekte verkligen sönder hela håret. Tur man är snällare mot det idag. ;)
Nä nu ska jag krypa in under täcket och sätta på en bra film.
Ha en fin måndag!🎀






Söta lilla Fanny.

Likes

Comments