Jag är absolut ingen med stora bröst jag vet inte ens om man kan kalla de för bröst. Det finns bh-ar som passar men jag vågar inte använda de i skolan för att tjejerna i klassen skulle bara vara elaka. Det är nog den största anledningen varför jag inte använder vissa sorters kläder i skolan.
Men iallafall nu använder jag topp och de jag använder gör ingenting. Så jag vet inte hur jag ska göra.

Likes

Comments

Jag har ju inte fått min mens men jag tror att jag jag kommer få den tidigare än min mamma fick sin. För att vi är helt olika fysiskt och psykiskt sätt. Det ända vi har likadant är höga höfter och små bröst. (Mina har precis börjat växa) Hon fick sin när hon var 15/16 år gammal och jag är 13 snart 14 år. Min syster fick sin när hon var 15/16 år gammal. Men jag vet inte. Min kompis tror att hon ska få sin snart så hon har bindor i väskan. Jag kanske ska börja med det?

Likes

Comments

Jag har haft flytningar ett tag nu men ingen mens. Jag har redan haft svamp men tror inte att det är det nu. Jag börjar tro att min mens kommer snart. Idag i skolan hände en jätte pinsam sak. Jag vet inte om någon märkte men jag läckte igenom. Asså min flytning läkte igenom man såg på byxorna. Jag ber till alla gudar att ingen såg. När jag kom hem gick jag på toaletten och det var en översvämning i trosorna. Idag hade jag string så det var nog därför det läkte igenom för att det inte var så mycket tyg. Men det var pinsamt!

Likes

Comments