Hej hej! Nu sitter jag i soffan med Daniel och Micke och chillar framför tvn sen ska dom åka efter middagen då ska ja städa och plugga sen sova :) men blir uppe sent för måste lämna in en uppgift imorgon :/ jobbigt :( men nu ska jag gå vara social skriver när jag är klar med plugg och allt puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 304 Readers

Likes

Comments

morgon!

suttit uppe en timme nu ungefär, jag har gjort våfflor med micke och nu är han i duschen och jag sitter framför datorn lyssnar på musik och har tråkigt så tänkte att ja har inte bloggat idag så kan ju göra det nu! vad ska ni göra idag då? själv ska ja plugga och se serie och va med micke innan han åker hem, han ska hem ikväll men ska till han imorgonkväll och vara där då hela kvällen med calle vi ska sova där, vi ska ha spel kväll så vi ska sitta spela massa roliga spel kortspel och allt möjligt så ska vi dricka också så blir imorgon att åka handla lite dricka, sen hjälpa mamma med huset sen hem och årna sig innan man ska till micke, nej nu måste jag gå upp och kolla till bestefar så han inte har ont i ryggen ifall han har det så ska jag ge han alvedon så han kan få sova efter middag, så puss så hörs vi sen!

Likes

Comments

​asså pallar inte med människor! blir så sur! åhh! kommer bli ett argt inlägg de här för jag är sur! jag önska bara att allt tog slut med den här skit sakerna, och att allt bah slutar med de dom håller på med!!!!!!! men ingen gör ju det!!!!!!!! jag vill bara typ döda alla människor!

Likes

Comments

Nu är ja på väg hem från Sandra från varit med tjejerna och grattat Emellie ! Bilder från det kommer upp !
Sitter på bussen och väntar på den ska åka så ska ja hem till Micke och baka bullar med han hos mig :) han är där väntar på mig :)

  • 304 Readers

Likes

Comments

Blir så sur på människor som tror dom kan bestämma över andra! Människor gör ju vad fan dom vill! De är du doms val om dom vill träffa nån eller inte!

  • 305 Readers

Likes

Comments

Ligger slappar mig i sängen medans Micke är och årnar sig för sin jobb intervju väntar på att han ska bli klar så vi kan Gå äta frukost, kunde sovit nu men han väckte mig med sitt larm så fick Gå upp och väcka han, nu ligger jag här halv trött och vill sova men funderar på gå upp äta frukost, vet inte än

  • 305 Readers

Likes

Comments

heej hörni värkligen förlåt att ja inte har bloggat! varit mycket i nya huset och hjälpt sen har ja varit sjuk så inte haft nån ork att blogga, var i skolan idag men har varit dålig sen förra veckan! men nu börjar jag bli bättre! sitter framför datorn i sängen och micke sitter kollar på mobilen, som ni inte förstår micke är en väldigt tajt vän till mig som jag känner rätt väl, han sov här igår och ska sova här hela veckan, han ska hjälpa mamma med huset men imorgon ska han på jobbinterjvu, jag ska träffa tjejerna från klassen imorgon och gratta emellie som fyller 17 år hon fyller sent på året men är ledig imorgon och på torsdag så imorgon ska ja först va med tjejerna sen ska ja hem och städa rummet med micke och packa lite till flytten och rensa lite, så blir trevligt det! nu ska ja snart äta middag blev sent idag för mamma behövde årna lite med jobbet och i huset så blev senare än vad de skulle bli. jag ska börja blogga mer! lovar! ska försöka ifall göra minst ett inlägg per dag! ifall jag ska gå äta nu så skriver ikväll igen när ja kan! puss på er ! 

Likes

Comments

På bussen äntligen på väg hem för har varit handlat present till min girl Tova som fyller 20 år på fredag och ska gratta henne på lördag med massa andra! Ska bli så roligt så nu och bomba soffan med datorn och se serie och sova lite, är så trött och ont överallt! Imorse var man hos doktorn och har tydligen inflammation.. Härligt liv man har! Men medecin fick man så ska de gå bort! Idag började jag 9:20 men var i skolan 9:40 pga doktorn så hade ja härliga lektioner med mina härliga tjejer, skriver mer ikväll puss på er !

  • 333 Readers

Likes

Comments

Bilderna tog ja nyss, kände för sminka mig lite, Hahahah! Nä men skulle bah kolla läget och säga godnatt tänkte gå lägga mig så godnatt puss på er ! Lovar ska bli bättre på blogga

  • 333 Readers

Likes

Comments

Hej hej! Nu sitter jag i skolan och har lektion men tänkte kunde snabbt skriva ett inlägg innan ja måste va med på Lektionen igen, idag ska ja va med mamma hela dan efter skolan vi ska handla lite och sånt sen ska vi va i nya huset och kolla lite till mitt nya rum. Som ni kanske inte vet ja ska flytta om 5 veckor :) till en villa från radhus :) jag vet har varit dålig på blogga igår när ja kom hem låg ja skit förskyld och hade ont överallt så hade ingen ork att svara på nått sms eller skriva nått här :( men nu mår ja bättre bara att ja är jätte hes! Men men vad kan man göra?! Bah kämpa! Ska lyssna nu skriver sen puss på er!

  • 338 Readers

Likes

Comments