Blogg, Tanker

Endelig! Idag kom brevet som jeg har ventet på! Himmel så glad jeg ble når jeg så brevet i postkassa når jeg kom hjem. Timen er 21.mars og er ganske sent på dagen, men det får så være! Jeg har fått timen og det er godt!

Gruer meg litt det gjør jeg, men det er noe som jeg må gjøre. For å kunne vite hva som skjer med nyrene må jeg bare dra. Nå har Kim kommet hjem og da skal vi bare slappe av i kveld. Skal se på TV 3 i kveld. Er jo fra hjemkommunen min så da må man jo se!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

En ny mandag er snart over og det er snart på tide å komme seg i seng igjen. Jeg sovnet ganske seint i går så var litt vel tungt å stå opp i dag kjente jeg, men opp det måtte jeg. I morgen så har jeg senvakt så da kan jeg sove litt lenger enn idag.

Jeg har ikke så veldig mye på hjertet i dag så blir bare en liten oppsummering av dagen egentlig. Ikke har jeg gjort så mye etter at jeg kom hjem heller siden jeg ikke hadde så himla mer energi igjen da jeg kom hjem. Jeg som har så mange planer i hode men får aldri utført det. Hvordan skal jeg få til det Mon tro? Det nå jeg finne ut altså. Huff nei idag ble det bare tull her så jeg tror heller at jeg vare sier natta jeg! Natta..

Likes

Comments

Familie

Idag har min kjære bursdag! Og idag har han hatt fri på dagen. Nor som var ganske kjekt. Vi har hadd besøk av foreldrene hans og farmoren hans! Og jeg måtte selvfølgelig diske opp med litt kake.

Det ble da brownies og is. Så hadde vi også grove vafler! Begge deler ble gode!

Men over til bursdagsbarnet! Kjære kjære Kim! Gratulerer nok en gang med dagen din og håper du har hatt en nydelig dag! Jeg er så glad for at det er akkurat deg som er i livet mitt og kunne ikke har en bedre pappa til lille tøtta vår! Vet. Ikke helt hva jeg skulle ha gjort uten deg! ❤️
Jeg kunne ha skrevet en bok om hvor høyt jeg elsker deg, men det skal jeg spare alle for. Uansett masse suss og klemmer fra jenta di ❤️

Likes

Comments

Familie , Hverdag

God formiddag dere!

Igår ble det ikke noe innlegg dessverre! Jeg var helt utkjørt at jeg hadde ikke mye å komme med her inne.

Nå har vi stått opp, spist og fått stelt oss litt. Vi skal på en liten handletur idag. Jeg har nødt å finne en liten bursdagsgave til Kim som har bursdag i morgen! Men hva det vet jeg ikke enda. Så vi får se hva det blir til.

Likes

Comments

Blogg

God kveld dere.

Her sitter jeg da. I sofaen. Lena sover. Kim sover og jeg sover nesten. Eller jeg har iallefall et helt tomt hode. Klarer ikke finne på noe vittig å skrive.

Kjenner at kroppen jobber på halv tank denne uken. Og det gjør at jeg ikke klarer å tenke skikkelig. Jeg gjør bare ting automatisk. Og er bare her. Men er nesten ikke tilstede. Det er slitsomt, veldig slitsomt. Jeg venter også, venter på brevet. Brevet som gir meg time til MR. Jeg er spent. Jeg vil finne ut hva dette er. Hva som skjer og hva som kommer til å skje. Jeg vil bare vite.

Men er ikke annet enn å gjøre enn å vente. Og med det sier jeg god natt!

Likes

Comments

Hverdag

God kveld.

Idag er jeg ganske sliten. Ikke akkurat i noen valentines humør heller. Jeg er rett og slett helt utkjørt. Skulle tro jeg hadde sprunget et maraton. Men jaja. Lena er lagt seg og nå skal jeg bare slappe av.

Ikke er jeg i et blogge humør heller! Men kan ikke dere gi meg litt tips om hva dere vil jeg skal blogge om så kan jeg prøve å få det i et innlegg. Slik at jeg kan få lysten av å skrive tilbake?

Likes

Comments

Blogg, Tanker

God kveld alle sammen!

Da har jeg fått satt meg ned i sofaen for å slappe av! Vært en lang dag men utrolig nok så er jeg enda klar i hode. Først var det en tur innom legen etter at Lena var levert i barnehagen og så var det rett på jobb. Der jeg var med på svømming og var med 1 og 2 klasse. Og har også hatt senvakt så jeg var ikke hjemme her før klokken var 17.00.

Bestefar var så snill å passe Lena idag og det var bare kjempeflott altså, tror Lena har storkosa seg sammen med bestefar! Og da grep jeg faktisk muligheten å dra på et foredrag med Kjell Harald Myrseth og Lasse Wendelbo Kornmo. Der de fortalte om den langturen de hadde fra Narvik til Alta. Og der fikk vi også høre hvordan Kjell Harald klarte seg gjennom stormen som var nå i januar. Det var et ut av de beste foredragene jeg har vært på der jeg ikke syntes noe av det de snakket om var kjedelig! Og det fikk meg til å ville dra på ut på turer selv. For selv om de hadde en litt vell dramatisk tur så betyr det ikke at hele turen var fæl! Og jeg har ikke tenkt meg ut på en så lang tur. Enda..

Likes

Comments

Blogg, Hverdag, Mat, Tanker

God kveld dere!

Nå sitter jeg å slapper av mens Kim rydder kjøkkenet. Har vært en lang dag idag så ikke lenge før jeg skal komme meg i seng kjenner jeg.

Først idag var det bare å få Lena levert i barnehagen og så var det en tur til legen. Skulle høre hva de hadde sagt fra Tromsø. Joda leveren var grei den. Men nå skal jeg til Tromsø igjen for sjekk av nyrene. Da i MR røntgen. Frem og tilbake og like langt spør du meg. Jaja får rett og slett bare ta det som kommer.

Men, idag til middag så hadde vi hjemmelaget kyllingburger! Jeg og Kim synes det var godt, men Lena spiste bare brødet. Hva kan jeg lage som er godt for henne også som er mer kresen enn jeg i matveien? Huff, sier jeg bare!

Likes

Comments

Hverdag, Familie

God ettermiddag alle sammen!

Hva har dere gjort på denne fine søndagen/morsdag/fastelaven? Det jeg har gjort er at jeg fikk først frokost på senga, så etter en liten stund etter at jeg hadde stått opp og fått klærne på meg så gikk vi ut og var ute en god time i det flotte været vi har hatt i dag! Vi gikk oss en lang tur alle sammen noe som ikke blir så ofte nå om dagene når Kim jobber.

Nå har vi vært å hentet jobb bilen til Kim og vi skal snart lage oss middag eller idag er det Kim sin tur! Så skal vi sette bollene i ovnen så har vi dessert også! Deilig altså!

Så vil jeg til sist si gratulere med morsdagen til alle fantastiske mødre som gjør en utrolig bra jobb!
Men spesielt vil jeg gratulere min mamma med morsdagen! Vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten denne dama altså! Har ikke vært borti en mer sterk, omtenksom og god mamma ❤️ Så kjære mamma du har gått gjennom ganske mye disse siste årene, men likevel klarer du å sette familien din høyest! Jeg skulle gjerne vært hjemme hos deg og pappa idag men det ble ikke det, men jeg kommer snart! Kjempe gla i deg mamma mi ❤️

Også min svigermor som altså er så god gratulerer så mye med morsdagen! Jeg håper svigerfar varter deg opp idag! Jeg er så takknemlig for den jobben du har gjort med dine 2 gutter! Kunne ikke fått en bedre samboer og pappa til Lena! Er så glad i deg ❤️

Likes

Comments

Hverdag

Hei og hå dere!

Dagen idag har gått til å slappe av hjemme og så har vi vært på Andslimoen en tur. Der vi var å så på nye biler og campingvogner bare for å ha noe å gjøre.

Vi skulle også se om Lena fikk seg en tur med hundeslede, siden hun likte det så godt. Men det var for lite snø og var lett å velte så da ga de seg tidlig noe som var forståelig! Fin tur hadde vi uansett. Det som skjer nå i kveld er at jeg og lim bare skal slappe av egentlig. Se litt på TV og bare kose oss.

Likes

Comments