Hola bloggen!

Förlåt för jag är sämst på att uppdatera, men jag tänkte berätta lite om min helg ändå, en sak till jag tänkte ta upp är att jag har skaffat en pojkvän. Jag tänkte inte ta upp detta på bloggen men tycker att det är behövligt eftersom jag spenderar mycket av min fritid med honom, och mycket av det jag skriver om här på bloggen är han med.

Fredag 10/11-17

I Fredags så var jag i skolan som vanligt, efter skolan åkte jag och en kompis upp till stan för att jag behövde köpa en farsdag present till min pappa, tyvärr så hittade jag ingen då. Efter att ha gått på stan i typ 2 timmar så åkte vi till min kille och efter det åkte vi till Ica-Maxi där jag hittade en kaffe mugg med trycket "#1 världens bästa pappa" som jag köpte. Efter det åkte vi ut till mig och sedan vidare upp till min mormor och körde fyrhjuling.

Lördag 11/11-17

På lördagen gick vi upp ganska skapligt för att vi skulle upp till min mormor och köra fyrhjuling och grilla korv nere vid sjön, vi var 3 personer så det slutade med att min kompis och min kille körde fyrhjuling medans jag bakade och gjorde iordning för att åka ner till sjön.

Söndagen 12/11-17

På söndagen fick jag och min kille köra min lillasyster till kyrkan för hon konfirmerar sig, efter det åkte vi och köpte godis och sedan åkte vi hem, vi var hemma en bra stund och kollade film på filmen var en reklam för tvål och det var fett söta ankor med i reklamen så nu vill jag ha en anka. Senare på eftermiddagen körde vi min syster till en kompis och var ute och sladdade med 740.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments