Idag har vi blivit klara, det vi gjorde var att göra nya vågor och jämna ut färgen mer. Vi började sedan skvätta färg över väggen, det kanske blev lite mycket men det blev okej när vi var klara. Det var sådär samarbete i början men blev mycket bättre när vi började skvätte färgen och när vi skulle börja plocka bort allt och städa.

Jag är nöjd med att vi blivit klara efter processen med att först göra ett omklädningsrum och sedan fick vi byta till en vägg på skolan istället, som resulterade i att vi fick byta lite motiv och ändra våra idéer lite då vi inte längre skulle måla ett tjejomklädningsrum.

Vi har kämpat på och är nu äntligen klara och har hunnit med mycket denna sista veckan som vi haft kvar och jobba och alla som varit där har bidragit.

Det slutade ändå med en rolig och lite färgglad vägg istället för en vit och det har varit en rolig process då vi har haft kul. Det var speciellt att måla så på en vägg då man aldrig gjort det innan men det blev bra tillslut.

/Therése

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 35 Readers

Likes

Comments

Vi har idag målat över vågorna för att de ska vara högre upp, vi försökte göra det så jämnt som möjlig och det gick okej. Vi ska vid nästa tillfälle måla dit nya vågor som förhoppningsvis ska bli snyggare än de förra. På ordet "Flawless" var det lite färg utanför som vi försökte ta bort genom att måla runt om med vit färg.

Jag är nöjd över att vi har lite samarbete och att alla gör någonting för projektet. Vi jobbar tillsammans och det går också då fortare.

Vi ska nästa gång förhoppningsvis måla dit snyggare vågor eftersom de förra inte blev så bra. Vi ska också eventuellt skvätta färg.

/Tessan

  • 34 Readers

Likes

Comments

Idag har vi fyllt på flawless citatet med mer färg, vi har skissat vågor och målat dem.
Nästa vecka ska vi fylla i mer färg på vågorna och skvätta lite färg på väggen.
Samarbetet i gruppen är bra och det var nog som bäst idag alla hjälpte till och arbetade och tog sitt ansvar att jobba och hjälpa till!
// Saga

  • 37 Readers

Likes

Comments

Idag så började vi måla i uppehållsrummet längst ner.
Vi målade 'Flawless' i rosa på väggen.
Jag tyckte vi jobbade bra och fokuserat
Nästa gång så ska vi börja måla texterna på väggen
// Klara

Likes

Comments

Idag klippte vi ut bokstäverna till "flawless" citatet.

Vi bytte också vägg och rum till rummet längst ner i korridoren bredvid bildsalen.

Vi planerade hur stort och vart vi skulle ha våra citat och vågor på den nya väggen.

Nästa vecka ska vi börja skissa på väggen och måla.

Är nöjd med vårt arbete och samarbete mellan grupperna.

/Saga

Likes

Comments

Vi har idag hittat texterna vi vill ha på väggarna som har med girlpower att göra. Vi har bland annat "Don't run away from challanges, run over them" och "Girl power is not about teamwork not competition". Vi har också valt färger på en färgkarta vi valde att ha vit som grundfärg och sen svart, rosa, en ljusare blå och en mörkare blå som blir till lite andra detaljer. Vid nästa tillfälle V. 17 ska vi börja måla. Jag är nöjd med att vi nu är klara med all planering och kan börja måla, som ska bli roligt.

/Tessan


  • 60 Readers

Likes

Comments

Idag har vi gjort en Mind Map.

Vår plan är att vi vill måla väggarna på ett omklädningsrum. Vi har skissat och kommit på idéer till väggarna. Vi har även diskuterat material och färger att använda. Vi vill ha girlpower då det är ett tjejomklädningsrum. Vi vill ha lite citat, texter eller låttexter som är peppande när man ska byta om innan man ska träna. Vi vill ha det lilla rummet mellan toaletten och duschen svart och vi vill även få dit lite symboler, och lite rosa och blåa färger. Vårt mål är alltså att få tjejer att bli peppade och taggade när man ser väggarna, att det ska bli lite roligare därinne än bara vitt. Jag är nöjd med att vi hann med så mycket, vi hann både komma på idén, planera, rita och vi hann även till omklädningsrummet där vi gjorde en platsanalys, det kändes effektivt. Nästa lektion ska vi kolla vilka färger vi vill ha och hitta lite texter som vi vill sätta på väggen.

/Tessan

  • 67 Readers

Likes

Comments