Har fått äran att läsa denna erotiska julnovell som kommer ut på torsdag. Den är skriven av Viktoria Lundvall och Shailene Craig.

Vi får följa Jennifer som inte kan glömma hennes stora kärlek Danny. Danny drog utomlands och lämnade Jennifer som hittade Jens att trösta sig med. Vad Danny inte visste? Ja det får ni ju läsa i novellen.
Och kommer Danny tillbaka eller förblir Jennifer olycklig??

En härligt mysig novell som jag tycker du ska köpa och läsa direkt!!

5 rader av 5 får denna.

Kram Cissi

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh vad jag har njutit av denna myspys bok! Alltså kärlek är såå härligt och underbart att få läsa! Håller ni inte med mig? Här får vi följa den lite mulliga Lexia som jobbar inom reklambranschen. Hon har dåligt självförtroende och när vi lär känna henne stöter hon på en snygg, sexig karl som hon träffar på en krog dör hon är ute och är ganska onykter. Hon lyckas till och med kysse denne snygge, sexige man. Sedan händer det grejor på hennes jobb och de får ny vd....Ja ni förstår nog....Meeeen ni får läsa mer...och sexet....ojojoj....här har du lyckats Simona!!!


En riktig härlig bok som jag VARMT rekommenderar!!!

5 rader!! SOLKLART!! Såååå köp den nuuuuuu!!!KRAM CISSI

Likes

Comments

Jag fick äran att läsa denna smarta, spännande och roliga bok som handlar om gudarna och nutid. Riktigt bra ihop skriven och man kan aldrig tro att det handlar om gudarna som fanns för länge sedan. Utan de är här och nu. En nutida mytolgi spännings roman. Vi får följa Persefone som heter Elwira och hon minns inte vem hon är. Sedan får hon en vän Cina som lyckas tillslut komma fram till att någon har gjort så att Elwira glömt vem hon är. Cina får hjälp av Ares som är krigsguden och få fatt på Hades som tar Cina till hjälp för att finna vem som kidnappat Persefone!

Boken är suverän!!Det här kommer att vara en bokblogg där jag lägger in recensioner och boktävlingar med jämna mellanrum! Varmt välkomna hit till mig!!

KRAM!

​Jag kommer att använda mig av betyg.

5 rader = BÄSTA BOKEN!
4 rader
3 rader
2 rader
1 rad

Denna bok får solklart 5 rader i betyg!!

Likes

Comments