Hej!
Jag är väl medveten om att jag inte ens brytt mig halvt om bloggen men jag ska försöka mig på att dokumentera min kommande vecka i SPAAANIEEN!
Så just nu sitter jag i bilen på väg till flygplatsen där vi ska mest vänta för att sedan gå på flyget och vara tusentals meter uppe i luften i tre timmar.
När vi sedan går av planet i Spanien så har sällskapet hyrt två bilar som vi kommer köra till lägenheterna och parkera där. Vi kommer att bo i lägenhet med ganska privat pool nära vattnet, yyyäääää. Äh jag vet inte vad jag ska skriva nu som möjligtvis skulle kunna vara intressant o läsa. Jag är ganska trött och får försöka skriva mer senare!

Hejdåååå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

...
Hela mitt liv har varit en anpassning till dig. Jag har formats och ärrats utav dina val, inte mina.
Du ville inte vara med pappa längre. Skilj dig då! Jag får en större släkt och mer presenter. Vad mer kan man önska sig? Jag kommer inte ihåg hur det var innan. Jag kan ibland bli avundsjuk på mina vänner för att de har en komplett familj. Jag kan undra hur det känns att komma hem till en hus där mina föräldrar sover i samma säng och ger varandra en hejdå-puss på vägen till jobbet. Jag har vant mig vid livsstilen och såras inte av det förutom vid dessa tillfällen. Det år sorgligt vad jag missar.
Vill du flytta till en annan stad och därmed tvinga mig att åka 5 mil om dan? Att tvinga mig att byta skola? Till och med att tvinga mig att lämna er? JA! Jag får ju supermånga nya vänner både i skolan och hemma! Ska du skaffa två små blonda snorungar som kan påminna mig varje dag om hur jag KUNDE ha växt upp? JAMENVISST! Köp tre motorcyklar till dem också (se till så att dom inte passar oss äldre bara) låt dom färga håret vid tre års ålder! Ge en av dom en iPad, dator och telefon när jag som är dubbelt så gammal inte har hälften av det!
Jag vet att det inte är deras fel men jag kan ibland känna HAT mot dem, det vill jag inte. Men det bara kommer och spolar bort allt jag någonsin kännt, allt finns i nuet och allt är hat.
Det här är ganska orättvist mot dig, men även orättvist mot mig. Jag vet att du aldrig hade kunnat leva med pappa men likförbannat så är det JAG OCH MIN BROR som får ta smällen. Livet är inte rättvist, är det inte det du säger? Tolka det som att jag tar orden rakt ur din mun, för i så fall har du rätt. Jag älskar dig också bara så du vet det. Jag hade förmodligen älskat dig lika mycket om jag varit i mina småsyskons position istället för min egen. Jag hade nog inte kunnat få en bättre mamma. Jag vill bara att du ska veta att jag har tänkt på det här, ofta, och att du ska ha det klart för dig. Jag kommer förmodligen inte skicka det här till dig idag. Men du kommer att få reda på det någon gång och du kommer att ångra dig vilket jag är ledsen för. Men det är inget mer än konsekvensen av ditt eget handlande. Förlåt för ärligheten.

Likes

Comments

NU ÄR JAG FRI!
Lyckan jag känner just nu är obeskrivlig. Jag veta att det läggs ut ganska många sommarlovs-inlägg just nu men för en gångs skull så får jag faktist "go with the flow".Lite bilder på kläder och betyg kommer om...

3

2

1

0!


Ses!

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej!
I höstas så beställde jag en väldigt speciell bok. Det är inte någon berättelse av något slag utan mer utav en pysselbok. Den går ut på att man ska ta sönder självaste boken för varje sida som man gör. Vadå gör? Jo det finns alltså instruktioner på varje sida om att man ska göra olika saker. Ex att samla frimärken på sidan eller att duscha med boken. Jag har bestämt mig för att göra varje sida på ett kreativt och eget sätt. Tänkte visa några...

Jag kanske lägger ut fler bilder när jag gjort fler sidor som är nogorlunda värda o se...
Ses!

Likes

Comments

Hej!
Det är just nu den sista veckan innan sommarlovet och det enda vi gör i skolan är att leka. Seriöst, jag älskar det.
Lärarna på skolan tycker att vi elever ska vara förberedda på betyget så vi får en pratstund med alla våra lärare så berättar de vad man får och hur man ska göra för att höja sig osv. Lite taktiksnack nästan. Än så länge så har det gått bra och jag har höjt mitt betyg i idrott från C till B vilket jag är superglad över!
Men jag har missat att få reda på betyg i 6 ämnen bara för att jag var ledig i torsdags så det känns allmänt pissigt. Men jag klarar nog av att hålla mig till på fredag.
Sedan så har vi dethär med mitt ben.Eftersom att jag är ett sånt ångestfreak blandat med hypokondriker så var det ju självklart att jag hade cancer. Eller i början så trodde jag att det var finnar så jag klämde dom eftersom att de inte satt i mitt ansikte och att det är kul och VARFÖR INTE?!? Så det utvecklades i smärtfulla och inflammerade sår som varade mer än de blödde. Spytt eller sprungit ifrån datorn än? Grattis om inte.
Så idag gick jag ifrån skolan mitt i ett bildspel om hur farligt tobak är, bort från den nonchalante, suckande killen sittandes bervid mig som förmodligen aldrig skulle sluta röka, iväg till vårdcentralen. Där mötte jag upp pappa och så gick vi in till distriktsläkaren Henrik, som han nu hette. Javligt stel kille, jag var skitcharmig (tyckte jag) och skämtade på medans han suckade på och var allmänt trött på livet.
Han diagnoserade mig med svinkoppor, även om de inte såg "typiskt svinkoppiga" ut. Så han skickade mig till Apoteket där han skickat ut en salva som "borde funka". (Är aldrig sjuk och tycker att det är ashäftigt att ha en medicin som inte är receptfri, sorgligt jag vet)
Men så gav han mig det värsta straffet som man kan få för att ha dragit på sig en släng sjukdom.
Badförbud.
Tills såren är läkta.
Det kan ta veckor...
SERIÖST?!
Än så länge i år är jag helt badoskuld. Aka- har inte doppat huvudet i havet än. Första gången i år som jag ens doppat brösten var idag, dagen då jag fick badförbud. Det svider. Särskilt nu när det är värmebölja och nästan inpå sommarlov. Receptfri medicin är ärligt talat inte värt det...
Så var jag tvungen att trotsa universum som uppenbarligen bestämt sig för att mobba mig idag, och gå hem. Trots att vi hade lektioner kvar. Det räknas ju inte som skolk eftersom att jag "var ju fortfarande hos doktorn och tog tester". De kan aldrig veta. Plus att jag bakade kakdeg nyss.
Jag vet inte om det heter baka kakdeg men jag blandade ihop ingredienser, rullade degen i bollar, och stoppade dem i frysen.
Tänkte att det skulle bli som kakbollarna i B&J-glassen. Får se om det är värt det.


När j
ag nästan förlorade min badoskuld.

Likes

Comments

Hej!
Ville bara kika in för att skriva en liten uppdaterad om vad som har hänt de senaste dagarna. So here we go!!!

-Igår så gick jag upp vid halv sex och åkte till Allingsås som ligger cirkus fyra timmar från vår tröskel, och hem igen samma dag. Anledningen var Linas begravning, som jag berättade hade gått bort för några inlägg sen. Det var en fin och oreligös stund där vi mindes, lyssnade på hennes favoritmusik, och sa farväl på. Det var fint, även att jag knappt kände henne så hade hon stor inverkan på mig och det hade kunnat bli en fin relation om inte cancern stått i vägen. Det är sorgligt att tänka på alla de stunder som vi missar tillsammans. Jag skulle kunna skriva en bok om vad hon gjort för mig.Så fick vi varsitt svartabandet som var en del av hennes varumärke.

*går in i garagedörr som stängs pga helt inne i skrivandet*


- Idag så åkte jag in till stan igen för att gå på fest. Jag kom precis hem och det var supermysigt och jag hade det bra, lärde känna lite nya människor. Jag vet inte vad jag ska säga mer... Hon som höll i festen är typ en av mina äldsta vänner och vi har varit bästa vänner genom långa, tuffa tider och perioder som spenderats helt på rosor. Jag tycker om henne ganska mycket ❤️

- På fredag så slutar jag sjuan, köpte kläder för inte så längesen och jag kan lägga upp en bild snart. Betygen gjordes färdigt nu i veckan och det är en sån lättnad att jag slipper plugg i flera månader nu. HALLELUJA!

- På torsdag så ska jag ut och dyka i skärgården för första gången. Jag är både livrädd och lyrisk på samma gång. Under hela dykarutbildningen så har allt fokuserats på de 13461 olika sätten man kan dö på under ett dyk. Men sedan så tänker jag: Fan vilket äventyr!!! Jag älskade verkligen att dyka i de djupa poolerna vid hopptornem i simhallen. Så havet är nog inga problem...

Så nu står jag här, utan byxor, skittrött och rockar rockring. Smakar på tanken att allt är bra nu. Att det knappt finns några bekymmer i världen. Att det var senast igår jag stortjöt är glömt nu. Jag kan bara blicka framåt och jag är så spänd!
Ska sova nu, till nio då jag måste iväg på brorsans fotbollsmatch. Följer med för att det är till en större stad och att det finns möjligheter till shopping och kaaannsskee en ny bikini? Kan lägga upp en bild om det blir någe.
Godnatt sålänge!

Likes

CommentsJag vet att jag tjatar mycket om det. Men ärligt talat så är det cirkus det enda som jag tänker på. Och drömmer om. Och målar. Ska bli så himla skönt, bara att slappna av och få göra vad jag vill i nio hela veckor.
Det som jag har planerat är inte så tråkigt det heller.
Jag behöver mer lov fler gånger om året för att inte bli helt skoltrött redan i sjuan. Det vore ju dumt.

Likes

Comments

HEJ!
Jag är så lycklig just nu. Jag var på väg till en fotbollsmatch när mamma bara skulle gå in på ett skooutlet i Vimmerby för att byta ett par skor. MEN så började vi kolla på annat och hittade de här skönheterna, för halva priset. Asså det är nån limited edition grej som kostade från början 800 kr!!! Jag fick de för fyra. O dom är så söta o jag älskar dom o dom är mina. Fast nä, mamma älskar de oxå och vi har samma skostorlek så vi får dela. Men jag klagar inte för jag kommer sno de vid varje litet tillfälle som går.

Och så fick jag iden att ha de på skolavslutningen. Med en blomsterkrans i håret och en vit klänning. Det blir nog snyggt. Lite sommarfint liksom. Så då är det bara de kvar på årets viktigaste (och dyraste) outfit. Det är bara att spana på...

Likes

Comments

The 1975 är det bästa som finns. Seriöst.
För att bevisa detta så ska Jag ska ge er en lista på dess perfekthet, tacka mig inte...
-De är från England och det hörs otroligt mycket i deras låtar. Som änglasång alltså.
-Texterna är sjukt känslosamma och betydelsefulla. Alltså inte bara typ "Party with my niggas, cuz i have cash and shit yo" eller nåt.
-Väldigt beachy underton och udda gitarrspel. Du måste höra för att fatta.
-Det är inte bara ett band som satts ihop för att bli kända, de gillar faktist o göra musik.
-De skriver egna låtar och allt blir väldigt personligt. Man lär verkligen känna musikerna när man lyssnar på deras musik.
-Låtar som robbers får en o vilja gråta medans låtar som the city får en o vilja dansa i regnet.
-De har allt från överväxt mohawk till snagg.
-Sjukt coola bandmedlemmar som Matty men även såna som man vill krama, typ Ross.
-MATTY HEALY
-seriöst, Matty är underbar. Särskilt live HERREGUUUUUD...
-Bara kolla.... sneeeelaaa.
Likes

Comments