VECKANS SCHEMA..

Innehåller affiliate-länkar

Kappan SLUTSÅLD ifrån H&M / väska här / joggers här / Hoodie här / Sneakers här

Hej mina solstrålar! Hoppas allt är bra med er och ni har haft en underbart helg! Jag själv hade det lugnt och jobbat mest av hela helgen.


Föra vecka träffade jag min käraste vän Freja och fick av henne igen motivation att börja blogga, dela mina tankar och sneak speaks från plåtningar, tips till outfiter & trender vad det som kommer nytt till säsonger! Jag väljer alltid outfit vad jag själv känner för och tycker om. Jag går inte helt på trender och klär mig helt och byter kläder varje säsongen efter en trend om ni fattar vad jag menar! Men jag försöker blanda ihop detaljer till outfiten som är "trendigt" och jag själv tycker om det!

Jag tror att många av er redan vet att rosa/neon rosa är den vårens färg, det spelar ingen roll kommer ni klä på sig hela rosa outfiten eller ni kombinerar rosa detaljen till outfiten! Så jag stort rekommenderar den här fina och söta väskan ifrån GinaTricot i början att våga gå ut i mer färgglada outfiter!


Idag är den 10 Mars och egentligen jag behövde vara NU på sjukhuset att göra röntgenundersökning till min käk (fråga inte varför min tandläkare skickade remiss att göra det). Men jag VISSTE och jag var säkert att jag har tid kl10 på morgonen idag, men tyvärr, jag vaknade, åt frukost och jag ville bli säkert till vilken sjukhus måste jag köra att det blir rätt, men det står att jag behövde vara på plats kl08:15 imorse.. Nej men det blev ju ingen röntgen idag och jag ska betala ändå för det 300kr :D BRA START PÅ DAGEN!

Men i alla fall, imorgon

-ONSDAG står för träning, packning till Göteborg, jobb på kvällen

-TORSDAG jobb på morgonen, resan till Göteborg med min mamma, högskolans öppet hus i Göteborg (så taggad)

-FREDAG stannar vi över hos min mammas syster utanför Göteborg och ha det MYSSS med mina tvillingar kusiner

-LÖRDAG resan hem och (förhoppningsvis stannar vi påväg hem i stan att fota lite content)

-SÖNDAG inget är planerat än!

NEJ MEN det känns ju sååå bra att blogga!! Hoppas ni tyckte om bloggen och snälla ge mig lite tips vad för blogg inlägg vill ni läsa till framtiden! Jag skulle varit så tacksam!

puss & hej så hörs vi snart igen! Xx

Gillar

Kommentarer