Roadtrip till Hoby Kulle gård

HEJ FINA NI! Hur är det med er? Hoppas att sommaren rullar sig för er hur bra som helst!

Och igen jag försvann för ett litet tag ifrån bloggen för jag mådde inte så bra och hade inte motivation att skriva, planera osv.. Ville njuta av sommar och jobbade ganska mycket på sistone.. MEN NU HÖRNI.. Jag känner mig att jag är mer än redo att blogga regelbundet och dela med er så mycket jag kan, hoppas att ni är lika taggad som jag är!

I lördags kom min älskade Linnea hos mig för besök i Båstad och vi har haft den mysigaste och kreativa helg som vanlig, helt SUCCÉ igen.. Lördag dag spänderade vi på stranden, sen kom vi hem, åt tacos hemma, fixade oss att dra till stan för ett glass rött & rosé.. Hur mysigt som helst.. Och sen kom SÖNDAG, äntligen.. Vi kom upp ganska tidigt på morgonen, åt smoothie bowls, och planerade vårt outfits att fota hela dag när vi ska iväg! (Det blev typ 10 outfits haha).. Vi körde hela vägen fram till Karlskrona att besöka en fantastisk ställe som heter @hobbykulleherrgard .. Jag bara säger- WOW WOW WOW !

Vi passade på att käka lunch där också, det blev för mig en kallröktlax med skagenröra som ni ser på bilden, wow vad gott det var!

Min knitted sweater ni hittar här

KNITTED här / SUIT PANTS här / VÄSKA ginatricot SÅLD UT

Just nu jag har inte delat så mycket bilder från Hobby då ni får se lite mer på kommande inlägg! aaaa längtar att dela bilder med er!

Ha nu en fortsatt fin dag finaste ni och vi hörs jätte snart igen! Ta hand om er och njut av sommar & livet!

PUSSSSS

Gillar

Kommentarer