Maja Nilsson Lindelöf x GinaTricot

Hej bästa ni!!!! Alltså jag vet inte vad jag ska säga.. Jag är fortfarande i en chock vad har hänt och vad jag har gjort i onsdags.. Som ni förstår från artikeln så jag var en av modeller för Majas nyaste kollektion med GinaTricot! Nej men hon skapade SUCCÉ KOLLEKTION .. Dör för varenda plagg,..

Live shopping event spelades i Borås på Ginas studio. Precis vi kom vi fått veta vilka outfit vi ska få, åt gemensam lunch alla tillsammans och sen började vi förbereda oss med make & hår !

JAG FÅTT DEN PERFEKTA KOSTYM SETET!!! SÅ S�� SÅ FIN OCH SITTER SÅÅÅ BRA PÅ KROPPEN.. Kärlek från första ögonblick..

Sen var det rehearsal två gånger innan LIVE, final touches på make-up & hår, snabb middag jag knappt åt någonting innan LIVE då jag fått rejält sämsta i min magsår (jag tror jag var lite nervös innan showen haha).. Men jag kunde knappt stå rakt och ville bara gråta av smärta, men jag klarade det och allt gick jätte bra!!

Det var så härlig att få träffa fina fina tjejer som var med i onsdags.. Alla är grymma och så duktiga!! GIRL POWER!!!

LIVE SHOWEN BÖRJAAAAAAAARRRRRR.......

LIVEN GICK HUR BRA SOM HEEELST!!!!! Kollektionen såldes sååååå snabbt, hemsidan krashades några gånger pga så mycket folk ville köpa Majas kollektion!!!! Nej men det var ju SUCCÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag vill prata lite om Maja.. Alltså hon är så härlig, så snäll, SÅ VACKER.. Så kvinnlig.. SÅ DUKTIG OCH SÅ BRA PÅ VAD HON GÖR.. Hon är bara en riktig POWER KVINNA och mycket mer.. Det var så spännande att få träffa henne och jobba med.. Nej men hon är så bra och så vackert...

Efter bubbel och lite dans efter LIVEN på studion vi åkte till hotell lämna alla grejer och sen var det afterparty på en av restaurangen i Borås jag minns verkligen inte vad den heter haha.. MEN DET VAR SÅ MYSIGT OCH HÄRLIGT ATT TA LITE DRINKAR MED HELA TEAMET, vi alla var där- Maja, modeller, GINA teamet.

Och självklart det var efterfest när restaurangen stängdes haha .. Nej men vilKen dag det var.. VILKEN MAGISK DAG, VILKA MAGISKA MÄNNISKOR, VILKEN MAGISK MAJA, VILKET MAGISK GINAS TEAMET!!!!!!! Mer än tacksam att jag hade fått den möjlighet att vara med i onsdags.. SO DAMN AMAZING..

Hihi inlägg blev lite lång men jag ville lägga allt på en så hoppas verkligen att ni fått den härlig känsla när ni hängde med här och hoppas att ni tyckte om inlägg!!!!

SLUTA ALDRIG DRÖMMA, TRO PÅ SIG SJÄLV OCH ALDRIG GE UPPPPP!!!! KRAM


P.S.- ni får gärna komma till min insta konto @gretaurb där jag har en highlight som heter "Maja x Gina" så jag sparade alla storys ifrån i onsdags!!
Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Nej men snygga du! Wow vilken dag 🤩

nouw.com/matildakz