KAOS I HELA VÄRLDEN?!

Innehåller affiliate-länkar

Nej men HEJ finisar.. HUR ÄR DET MED ER i den tuffa tiden vi har? Jag själv mår bra men samtidigt jag är stressad och ganska rädd vad det som pågår just nu i hela världen.. Helt sinnessjuk vad händer och hur hela världen kommer förändras efter allt. Kommer allt detta ta slut? Kommer vi leva resten av livet med rädsla att träffa folk runt kring om varandra? Vad kommer hända efter? Så många frågor men så lite svar...

Vad känner ni själva om hela COVID- 19 grejen? Är ni rädd? Har det påverkat eras vardag hittills? Jag vill verkligen helst inte prata om det men jag är så nyfiken vad ni tycker / tror om detta? Och vi är det enda landet som inte har karantän i hela Europa? haha jätte intressant vad Sverige har för strategier med detta!

Blusen här / jeans - SOLD OUT / skor här

Men i alla fall det är så fin dag idag, solen skiner, jag mår bra (hoppas ni med), jag har inte mycket planer framför mig idag, men försöker vara kreativt och positivt nu när jag sitter hemma när jag inte jobbar.. Jag jobbar inom vård så jag bara njuter av ledighet när jag kan.


Hoppas att ni samtidigt fått lite vårlig inspiration till outfiten också!

TA HAND OM VARANDRA, TA HAND OM SIG SJÄLV OCH NJUT AV VARJE SEKUND I LIVET!

  • kramis crams

Gillar

Kommentarer