GinaTricot event 🌟💖

Hej på er! Längesen jag skrev sv mig här nu och det är kanske dags och göra det!
Så mycket det har hänt nu förtiden och jag verkligen saknat det att skriva allt på bloggen!


Nu i tisdags blev man bjuden på en GinaTricot community event i Malmö ! Jag kan bara säga att efter några dagar jag förstår inte att everything is over redan.. så mycket man har längtat efter den här dagen! Vi har haft egen bartender som de mixade till oss goda drinkar, lite tilltugg och den viktigaste av allt den bästa Gina gänget! Alla tjejer var så fina och härliga att hänga med hela kvällen!

Vi stannade på MJ’s hotell och jag fick äran att dela rummet med den finaste och snällaste Freja! Så go tjej hon är! Vi träffades i tisdags för första gången men det kändes att vi känner varandra i många år! 💖 så mysigt !!!

Men nu hörni!!!!! När det var dags att dra till den nya butiken i Triangel vi gick neråt och vi fick överraskning med limousine !!!! HUR KUL?!

Det var en av det roligaste händelse har hänt på hela kvällen ! Vi hade så roligt på limousin, vi spelade mixade music, öppnade bubbel och hade så himla roligt !!!

Den nya GinaTricot butiken på Triangel!!!! Sååå fin den är !!! Vi blev bjudna på lite tilltugg från popcorn till Kasai mini tacos och sushi. Allt var så gotttt! Vi fotade lite bilder runt i butiken, tog massor av bilder på photobooth, drack lite bubbel, igen😉🥂
(Men jag kan absolut rekommendera att gå och kolla runt i den nya butiken om ni befinner sig runt i Malmö!) 😍

Hanna! Finaste och snällaste, och goaste Hanna! Så mycket man har pratat och kommunicerat med person och äntligen man fått ära att kramas och ha den bästa tiden tillsammans !!!! 💖 synd att Pauline (sötaste och bästa Gina tjej) var inte med på någon av bilder... men sen då! Kommer lite sneak peak med bilder vad vi fotade andra dag efter eventet! 🤩

Så det var det av mig för den här gången och hoppas ni tyckte om bloggen! Vi hörs snart igen gullisar ! 🧸

Gillar

Kommentarer