COVID- positivt...

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina fina ni! Hoppas allt är bra med er och ni är friska!!!

Jag själv fått gå igenom ett "helvete" man kan säga.. Idag är det första dag jag känner mig lite bättre och kan dela med mig hela journey med Covid måendet vad jag hade haft dem sista två veckor..


Allt börjades den 27 Oktober.. Min lilla bror fått feber och vi var jätte rädda att det är Corona.. Så vi bokade tid till honom att göra COVID-test.. Efter två dagar han fått ett svar- POSITIVT. Nej men herre vad rädd jag var, jag var mest rädd av mina föräldrar då man vet aldrig om dem ska klara av detta och om vi blev smittat också.. Men han smittade oss alla i huset och vi började få symtom och känna oss dåligt efter en vecka.. (Vi isolerade oss alla hemma tills vi alla får svar).


Den hela vecka jag kände enorm trötthet, jag var sömnig hela tiden, hade inget ork att göra någonting. Efter ungefär 4 dagar jag började känna mig riktigt illa, min kropp var jätte känslig, jag hade enorm ont i hela kroppen, jag kunde inte ens själv röra min kropp, smärtan var extremt stort.. Den 9 November- jag trodde jag kommer dö av huvudvärk och kroppens smärta. Alltså jag hade ALDRIG haft en sånt här stor och fruktansvärt smärta i hela mitt liv. Jag kunde inte ens vända mig om på soffan då det kändes att mitt huvudet kommer explodera och jag grät typ 3 gånger av smärtan och inga läkemedel hjälpte åt att minska huvudvärk. Kunde ej sova på natten, grät igen hela natten och fått panik att det kommer aldrig försvinna, på tisdag det var ännu värre men tisdags kväll min huvudet släpptes lite och äntligen jag kunde andas och se ljuset i livet.


På onsdag jag förlorade lukt och smak.. Nämen det är värsta som finns.. Jag vill inte ens äta någonting då jag känner ABSOLUT ingenting.. Man känner att man har någonting i munnen men man kan inte njuta av mat och jag bara förlorat aptit helt, liksom vem vill äta till exempel ett papper bit (men jag tror att papper ändå har något sort av smak?) haha.. Tre dagar senare idag jag kan fortfarande inte känna något och smaka något.. Men på torsdag jag var helt slut, jag fått svårt att andas (det jag var mest rädd om), ont i bröstet, och blir trött tills jag går på toa, behövde stanna efter några steg, andas djupt och sen jag kunde fortsätta gå..


Idag är fortfarande jobbigt dag, svårt att andas, blir snabbt trött, kan inte göra snabba rörelser. Men idag äntligen jag kunde gå med min hund till våras trädgården att leka med han, men det tog mig 10-15min jag behövde gå tillbaka hem och vila.

Vad jag gick igenom den här veckan- jag vill inte att någon ska uppleva det.. Det var en av den jobbigaste veckan i mitt liv, med mycket rädsla, smärtor, tårar och hoppet att jag och min familj ska klara av detta helvetet...


Så jag vill bara säga- Corona ÄR INTE ETT SKÄMT OCH SE DETTA PÅ ALLVAR.. Ta hand om er och vara försiktiga!!!!!!!!!!!! KRAM

Länkar den här super mysig set här /TRÖJAN här / SHORTS här

På vänster sidan - den 12 November, torsdag. Försöker andas och hålla mig vaken.

På höger sidan- är trött på att inte känna något och hade en breakdown...

Gillar

Kommentarer