Hej alla sötisar!

Nu var det riktigt längesen jag skrev men jag har inte riktigt haft något att skriva om. Det händer väll inte så mycket i mitt liv just nu.
Jag är hos min kusin. Vi har Harry Potter maraton haha. Vi ska se alla filmer och nu ser vi på trean. Om jag inte har sagt det förut så ÄLSKAR jag Harry Potter! Det är absolut min favoritserie all-time.
Men ja, nu ska jag fortsätta titta på filmen så jag får skriva mer lite senare.

Puss på er <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej sötaste!!
Förut sa jag ju att jag har en överraskning till er. Om ni följer min musically @ hooraaan för tillfället, jag blev hackad och hackaren bytte mitt namn, vet nog redan att jag har klippt mitt hår!! Det är ca en dm kortare och jag är jättenöjd!

Vill ni ha en haul på vad jag mer köpte i stan så kommentera <3

Likes

Comments

Hej på er!
Idag står shopping med mamma på schemat. Det kan vara så att det också kommer en liten överraskning senare ikväll. Jag säger inte mer :)

Likes

Comments

Hej på er finisar! <3
Idag tänkte jag bara snabbt visa lite wanties.

Detta är högst upp på wanties listan. Vill ni att jag ska fortsätta med tex månadens wanties eller liknande så kan ni kommentera.

Ha en bra kväll/natt bästa ni! <3

Likes

Comments

Wey! Nu efter långt letande efter bra portal har jag öppnat bloggen! Jag har länge velat ha en blogg men det är svårt att hitta precis rätt portal som många vet. Men nu har jag hittat en bra och det kommer ut inlägg lite då och då. I början kommer jag inte lägga ut inlägg varje dag tror jag men kanske i framtiden.

Jag kan ju börja med att presentera mig, jag heter Greta och jag är tretton år gammal. Jag är mode, smink och hästintresserad ungefär som dom flästa andra bloggare men det är väll så det är nu för tiden. Jag har bott hela mitt liv i Stockholm. Jag har gått på flera aktiviteter bla. judo, basket, cheerleading och ridning. Jag har tagit en paus från ridningen men planerar att börja igen till hösten 2017. Jag fyller år den 6:e juni och mina föräldrar har varit skillda i tio år ungefär. Det finns väll igentligen inte så mycket mer att säga om mig. Ni får väll helt enkelt lära känna mig genom andra inlägg.

Godnatt finisar <3

Likes

Comments