Fyra dgaar

Torsdag: Dagen började lugnt för att jag sedan på eftermiddagen åkte till Borlänge och träffade min vän Linnea som jag inte sett sedan i somras. Tillsammans tog vi en sväng på Kupolen, träffade några av hennes vänner samt åkte hem till henne i Ornäs i några timmar innan jag begav mig hemåt.

Fredag: Under dagen blev inte mycket gjort utan spenderade majoriteten av tiden framför datorn. På kvällen drog jag en sväng till UNF och gick därifrån hem till Ellen där hon och några andra hängde. Vi spelade några spel och hade det trevligt men var hemma igen innan midnatt eftersom jag var sjukt trött. Trots det var jag vaken till 04:00 eftersom jag, Joakim och Swommer (precis som vi gjort dagen innan) satt uppe halva natten och spelade Trackmania samt förde några intressanta diskussioner.

Lördag: Spenderade hela dagen hemma och spelade en massa datorspel som den nörd jag är. Även denna natt blev det sent då vi satt och spelade samt samtalade. Tiden går extremt fort när vi gör det och helt plötsligt har klockan gått från 00:00 till 03:30, men vi har väldigt roligt så det är värt det :)

Söndag: Vaknade runt 08:30 efter 4 timmars sömn men har ändå känt mig väldigt pigg under dagen. Vid 10 gick jag och träffade ett gäng från UNF och vi, precis som förra lördagen, planerade lite inför distriktsårsmötet i April. Ikväll kommer jag vara hemma, och kommer spela Star Vars Battlefront 2 med några vänner lite senare. Notera att jag gillar tv- och datorspel :p

  • Vardag
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229