Header

Torsdag: Dagen började lugnt för att jag sedan på eftermiddagen åkte till Borlänge och träffade min vän Linnea som jag inte sett sedan i somras. Tillsammans tog vi en sväng på Kupolen, träffade några av hennes vänner samt åkte hem till henne i Ornäs i några timmar innan jag begav mig hemåt.

Fredag: Under dagen blev inte mycket gjort utan spenderade majoriteten av tiden framför datorn. På kvällen drog jag en sväng till UNF och gick därifrån hem till Ellen där hon och några andra hängde. Vi spelade några spel och hade det trevligt men var hemma igen innan midnatt eftersom jag var sjukt trött. Trots det var jag vaken till 04:00 eftersom jag, Joakim och Swommer (precis som vi gjort dagen innan) satt uppe halva natten och spelade Trackmania samt förde några intressanta diskussioner.

Lördag: Spenderade hela dagen hemma och spelade en massa datorspel som den nörd jag är. Även denna natt blev det sent då vi satt och spelade samt samtalade. Tiden går extremt fort när vi gör det och helt plötsligt har klockan gått från 00:00 till 03:30, men vi har väldigt roligt så det är värt det :)

Söndag: Vaknade runt 08:30 efter 4 timmars sömn men har ändå känt mig väldigt pigg under dagen. Vid 10 gick jag och träffade ett gäng från UNF och vi, precis som förra lördagen, planerade lite inför distriktsårsmötet i April. Ikväll kommer jag vara hemma, och kommer spela Star Vars Battlefront 2 med några vänner lite senare. Notera att jag gillar tv- och datorspel :p

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag blev det en tur till Borlänge tillsammans med Amanda och Moa. Väl där återupplevde vi lite barndomsminnen i form att ett besök på framtidsmuseet följt av lunch på IKEA och en shoppingtur i Kupolen. Spenderade en hel del pengar idag och måste verkligen spara nu inför sommarens planer! Men vi sprang rätt in i en sminkrea på Lyko och då är det inte lätt att hålla hårt i plånboken.

Likes

Comments

Som rubriken antyder har jag valt att lata mig lite idag och har spenderat dagen hittills med att kolla på film och äta godis. Tog en stund på förmiddagen till att gå lite på löpbandet men utöver det har jag bara tagit det lugnt. Dock ska jag till UNF senare och hålla i kvällens träff som är tårtbakning eftersom personen som var ansvarig har gått och blivit sjuk.

Igår blev det inget bloggande, dels på grund av tidsbrist men också då jag haft slut på både internet här hemma och i mobilen. Det jag gjorde igår var iallafall att ta en snabb tur på stan för att sedan bege mig ut till Grycksbo och träffa pappa, Casper och Jennifer. På kvällen drog vi till UNF i Bjursås där även dem hade tårtbakning och därefter begav jag mig hemåt igen.

Exempel på tårtor från tidigare gånger med UNF:

Likes

Comments

Igår var jag som sagt var iväg med UNF och planerade lite vad vi ska göra under Dalarnas distriktsårsmöte om en månad. Dagen blev lång men riktigt rolig, vi åkte runt i näst intill hela Falun för att filma olika grejer och hade en trevlig och rolig dag tillsammans. Nu längtar jag rejält mycket till årsmötet så jag får se det vi åstadkom igår i full form.

Här får ni en liten sneak-peak från gårdagens upptåg!

Likes

Comments

Då var lovet äntligen här och jag inleder det med plugg! Sitter för tillfället och skriver klart en engelskauppgift, och ska innan helgen är slut skriva klart en uppsats från projektet vi gjorde i skolan i början av året som jag ännu inte är klar med. Så även om det är lov känner jag att det kan vara bra att få de uppgifterna klara så de kan bedömas och inte släpar efter ännu mer.

Idag var iallafall jag och mamma ute och övningskörde en stund på eftermiddagen och det gick väldigt bra. Jag ligger rätt efter med körningen med tanke på att jag kört sedan November 2014 och inte ens kört vid rödljus. Men åkte idag för första gången genom ett par rondeller och mina starter var klockrena så det känns riktigt lovande, det som gäller är helt enkelt att vi är ut och kör mer.

Planen för morgondagen är att jag på dagen ska tillsammans med några från IOGT-NTO-rörelsen här i Falun planera vad vi ska hitta på för spektakulärt under distriktsårsmötet som äger rum i April. Imorgon kväll är det sedan tänkt att några vänner kommer hit och vi har en liten myskväll tillsammans.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det bara morgondagen kvar innan sportlovet drar igång och jag känner att det verkligen behövs! Har så mycket att göra i skolan för tillfället, och har en hel del tankar som far omkring så jag behöver en veckas paus för att mestadels ta det lugnt. När sportlovet väl är slut är det endast tre veckor kvar innan det är dags för påsklov vilket även det känns rätt skönt. Och då känns det att våren förhoppningsvis börjar närma sig snart eftersom jag associerar påsk med våren. Längtar!

Idag var en rätt skön skoldag, hade matematik och entreprenörskap på förmiddagen och avslutade dagen med ett seminarium i svenskan. Två av eftermiddagslektionerna behövde man ej närvara på och därför slutade jag tre timmar tidigare. Imorgon börjar jag istället tre timmar senare, runt 11 närmare bestämt så blir inte en sådan jobbig dag den heller innan jag går på lov.

Likes

Comments

Jag tänkte inleda den här bloggen med 10 frågor för att ni ska lära känna mig lite bättre, eller åtminstone få en uppfattning om vem jag är som person. So here you go:

1. Mellannamn? Kristina

2. Favoritämne i skolan? All-time favourit är matematik, men tycker även om Ledarskap & Organisation samt Företagsekonomi.

3. Bästa resan? Svårt att välja en, jag har rest en hel del i mitt liv men tyckte mycket om när vi åkte till Thailand 2012 då vi var där med majoriteten av släkten på min pappas sida då vi skulle på min morbrors vackra strandbröllop. Uppskattade även mitt femte Turkiet-besök år 2014 då jag åkte tillsammans med två kusiner och en vän till dem, vilket var min första utlandsresa utan föräldrar och en riktigt rolig sådan!

4. Sommarplaner? Jag ska jobba, åka på Bråvalla och spendera tid med mina vänner.

5. Hur ser din familj ut? Jag bor med min mamma, jag har en lillebror på 16 år som bor med vår pappa och en storebror som är 22.

6. Favoritfilm? Kommer för evigt älska Star Wars-franchisen!

7. Musik just nu? Sad Man's Tongue - Volbeat

8. Vad finns alltid i dina fickor? Mobil, nycklar, tändare, läppbalsam, en kam och ett par hörlurar.

9. Klädstil? Mycket svart, ganska simpelt med t-shirt/linne, jeans och sneakers.

10. Fritidsintresse? Älskar att lyssna på musik och att gå på konserter. Älskar även att resa och engagera mig inom Ungdomens Nykterhetsförbund.

Five Finger Death Punch + Papa Roach (Hovet 04/11/15)

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har denna härliga tisdagseftermiddag bestämt mig för att åter igen starta en blogg. Har haft ett flertal bloggar vid tidigare tillfällen, nu är det närmare tre år sedan jag hade en blogg jag faktiskt engagerade mig vid och jag har börjat sakna bloggandet på sistone. Det senaste året har jag några gånger försökt mig på att ännu en gång återuppta bloggandet men inte lyckats speciellt bra, så tänkte därför ge det en ny chans.

Att driva en blogg för mig är som att skriva en publik dagbok. Jag har så mycket jag vill dela med mig och så många tankar som alltid förs omkring i mitt huvud som jag via en blogg kan skriva av mig och låta andra bli delaktiga av. Denna blogg kommer därmed bestå av tankar kring mitt liv och min vardag där jag kan skriva det jag tycker och tänker. Genom att skriva på en webbsida öppen för omvärlden kan jag på så sätt få er delaktiga och förhoppningsvis inspirera er till att följa min blogg och mitt liv.

Likes

Comments