Som rubriken lyder så har jag alltså fått ett F i ett nationellt prov. Där ljög jag. Jag har inte bara ett F, utan två. Nu kommer säkert alla tro att jag bara skiter i skolan och inte pluggar ett skit, men det är faktiskt inte heller sant. Jag pluggar hela tiden, fast jag har bara en jävligt dålig studie teknik. Istället för att plugga i tid så jag hinner repetera så sparar jag allt till sista sekund.

De ämnena som jag har F i är då Matte 3 C och Fysik 1.

Och visst, ämnena är svåra i sig, men det blev som det blev just på grund av att jag inte förstod fysiken i början och då sköt jag på den mer och mer. Kursen ligger ju utsträckt på över 1,5 år. ''Jag hinner plugga, det är länge'', tänkte jag. Jag sköt på det mer och mer och det slutade med att jag inför NP innan jullovet (2017) skulle läsa in en 150 poängs kurs på tre veckor, när jag kom på att jag faktiskt måste klara kursen för att få merit.

Så, jag la all tid och energi på Fysiken. Tre veckor i streck! Men det som blev fel då var att matte NP för Ma 3c låg precis veckan efter. Tror ni jag hann plugga till det? Nej.

Så, nu har jag F i båda de kurserna men jag ska faktiskt få göra en prövning i fysiken nu på torsdag! Jag skulle ljuga om jag sa att jag var mycket mer förberedd nu.. Men jag har iallafall lite baskunskaper från förra gången, så det blir inte lika stort som förra gången.

Men, hoppas att ni iallafall har en trevlig kväll! Puss och kram!


Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw