Hej och välkommen till min blogg, som kommer till mesta del att handla om min graviditet, min träning och vårat husbygge.

Jag är en tjej från Ludvika (Dalarna) som bor och lever tillsammans med min man Niklas. Det jag brinner mest för är träning och hälsa, (instruerar även i Body Combat). Den mesta tiden av min fritid går åt till just träning, utöver det så lägger jag tid på mitt hem, min man och så klart mina vänner!

Jag började träna seriöst när jag var i 17 års åldern, sedan dess har jag hållit i träningen ca 5-7 dagar i veckan. Jag utbildade mig till instruktör i Body Combat hösten 2013 och fick min licens i början av 2014.

Mitt intresse för träning började faktiskt i och med att jag deltog på en body combat class. Allt eftersom prövade jag på övriga les mills klasser. Efter några år upptäckte jag även gymmet/styrketräning och utomhus träning. Så min träning är som sagt väldigt blandad, dock så utövar jag endast individuell träning.

I December 2015 fick vi reda på att vi väntar barn som är beräknat till 2 September 2016. Idag är jag alltså i vecka 22 och har kunnat träna mer eller mindre som vanligt under hela processen. Jag hoppas att jag ska kunna hålla i ända tills förlossningsdagen. Mitt syfte med denna blogg är att bland ta med er på min graviditetsresa, hur jag tränar både under graviditet och hur jag senare kommer att kombinera min träning med småbarns-föräldrar-livet. Det kommer så klart inte alltid att vara en dans på rosor, det har jag redan upptäckt!

Niklas och jag är just nu inne i ett stort projekt med att bygga vårat första egna hus tillsammans, jag tänkte ta er med på den resan också.

Jag hoppas på att kunna inspirera andra som är i min situation eller planerar för en eventuell graviditet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments