Utöver Clear blue köpte jag även hem Apotekets graviditetspaket. Dessa innehåller viktiga ämnen som jag behöver nu då jag är gravid. Känns så himla kul att skriva att jag är gravid!!!

Den lilla förpackningen innehåller järntabletter. Dessa kommer jag proppa i mig då de minskar trötthet. Jag är för det mesta alltid väldigt trött, så något som kan pigga upp mig är inte helt fel. Tabletterna är även bra då det bidrar till en normal bildning av mina röda blodkroppar samt ger min kropp ämnet hemoglobin. Hemoglobin finns och behövs i de röda blodkropparna.

Omega 3 kan jag som gravid oxå ha väldigt bra användning för, då detta kosttillskott bidrar till mitt hjärtas funktion.

Kosttillskottet Gravid innehåller en massa bra grejer för min och bebis kropp. Den innehåller bland annat vitaminet folsyra som är viktigt att jag får i mig. Många gravida har brist på detta vitaminet, därav är det viktigt att äta dessa. Folsyra bidrar bland annat till tillväxt, och stimulerar även min produktion av mjölk.

Sjukt, bara tanken på att mina bröst kommer att växa är jag faktiskt lite spänd på. Undra hur många storlekar jag kommer att gå upp. Känner redan att mina bröst hoppar ut min favvo bh.. Ska det vara då?! Har dom redan börjat växa?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några dagar sedan gjorde jag en beställning från Apoteket på bra ha grejer inför och under graviditet. Bland annat ett 2-pack clear blue test. Jag hämtade ut mitt paket efter jobbet idag och sprang direkt in på toaletten. Jag var så otroligt nervös då jag förra gången fick ett negativt resultat, trots en positiv sticka. Men denna gången visade Stickan från igår rätt!! Jag är gravid, och det är på riktigt nu.

Enligt testet är mitt embryo i magen ca 2-3 veckor, jag är då gravid i vecka 5 ungefär. Som jag anade hade jag antagligen fått ett missfall under de första veckorna, annars hade embryot vart betydligt äldre. Jag är så otroligt glad! Nu får jag verkligen hålla tummar och tår att bebis vill stanna i magen.

LOVE

Likes

Comments

Har inga ord just nu, är överlycklig! Skriver mer imon ❤️

Likes

Comments

Ingen ny update. Det står fortfarande "inte gravid" på alla test. Förstår verkligen inte vad som händer. Jag ringde 1177 nu och fick prata med en sköterska. Av min berättelse trodde hon att jag fortfarande var gravid, men hon hänvisade mig till att vänta en vecka till med testen. Jag har ju fortfarande inte fått min mens, så något måste det ju vara.

Mina bröst var riktigt ömma då jag fick ett positivt resultat på stickan men nu har det börjat avta. Förstår verkligen ingenting...

Jag och min sambo beställde hem denna boken för någon dag sedan och fick hem den idag. Alla bilder är verkligen så detaljerade. Det är verkligen häftigt när man tänker efter hur en människa blir till. Från att vara en liten larvliknande embryo för att sedan efter bara 10 veckor likna en liten människa. Jag är så fascinerad!

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka.

För en några dagar sedan tog jag ett graviditetstest, det visade sig vara positivt. Tog ett till, positivt. Jag blev otroligt glad och många tankar väcktes. Jag och Daniel började prata om allt från himmel och jord gällande vår bebis. Jag gick sedan och köpte ett clearblue graviditetstest för att se vilken vecka jag var i. Men här kommer mitt dilemma....

Testet gjorde jag igår, men det konstiga är nu att resultatet blev till en väldigt stor besvikelse, INTE GRAVID. I morses tog jag yttligare ett test som visade ett negativt resultat, och även nu ikväll visar den det samma. Är jag inte gravid längre? Vad har hänt? Jag har inte känt av någon värk i magen eller annat som tyder på missfall. Jag får nog helt enkelt vänta och se. Men tiden tills jag får ett säkert resultat kommer att bli en otroligt jobbig tid.

/ ledsen tjej

Likes

Comments

Då jag har gått på nuvaring som innehåller gestagen och östrogen har detta påverkat min kropp. Östrogenet är en hormon som bildas i äggstockarna, detta hormonet förstärker effekten av gestagenet och hjälper till att förhindra ägglossning. Då en ägglossning inte skett i min kropp sedan jag börjat med p-medel har heller ingen mens bildats. Den mensen som jag då har fått en gång i månaden är en konstgjord mens som kroppen har bildat.

Med andra ord, jag har ingen aning om hur lång min menscykeln är och när min ägglossning sker. Jag har denna månaden använt mig av ägglossningstest, men det har visat negativt sedan jag började med dom den 2 januari.

Vad jag kommer ihåg sedan jag fick min första mens var att det alltid gick som ett klockverk. En 28 dagars menscykel. Jag visste nästan exakt +- en dag vilken dag jag skulle ha med mig tamponger till skolan. Därför gör det mig nu lite fundersam, följer det fortfarande samma mönstrer?! Jag skulle i så fall haft min mens för 3 dagar sedan.

Likes

Comments

Febertider har kommit till oss också. Jag stannade hemma från jobbet idag och bara njöt med min underbara goding. Jag tror att hon uppskattar att jag är hemma då hon idag inte låter mig gå en meter utan att följa med. Idag står en långpromenad på schemat men annars finns det inga måsten. Jag kanske ska ta i tu med min klädhög som har samlats på byrån i sovrummet. Varför kan jag inte lära mig att lägga tillbaka mina kläder i garderoben.

Likes

Comments

Jag har idag kollat upp mina chanser till att bli gravid nu efter min p-ring. Med min ring var jag skyddad så länge den satt där den skulle. Mer än 3 timmar utanför kroppen och jag hade chans till att bli gravid, liten chans men ändå. Då talar inte oddsen mot mig iallafall.

Jag tog ut min ring den 20/12-15 då vi ville börja skaffa barn lagom till nyår. Som planerat kom min mens den 22 och slutade den 25. Efter detta var jag inte skyddad. Det kändes på något sätt kriminellt att jag inte stoppat in en ny ring, kanske för att jag gått på något slags p-medel sedan jag var 15 år.

Nu är vi iallafall igång. Jag och han jag älskar har tagit det stora beslutet.

Likes

Comments

MODERN FAMILY, sååå bra!

I serien får man följa tre familjer:

Claire Dunphy är hemmafru i en traditionell familj, gift med Phil Dunphy. Tillsammans har de har tre barn: Haley, Alex och Luke. Alla med olika personligheter.

Cameron Tucker har tillsammans med Mitchell Pritchett, det T ultimata gayparet som nyligen adopterat Lily Pritchett-Tucker från Vietnam.

Jay Pritchett (Clair och Camerons pappa) är idag gift med Gloria Delgado Pritchett. Tillsammans har de sonen Joe Pritchett. Gloria har sedan tidigare sonen Manny tillsammans med Javier Delgado.

Tillsammans är de en oslagbar kombo av vad tjocka släkten står för. En rolig serie som också har inslag av mysig familjekärlek samt en massa drama. Älskar den!

Likes

Comments