Den 30mars börjar karamellkungen sin äggjakt där man kan få massa godis! Det är digitala ägg som är "utplacerade" som du sen kan ut och leta.

www.karamellkungen.se/egghunt/

Likes

Comments

Ett tips är att anmäla er till Ica Maxi´s nyhetsbrev, just nu har de gratisveckor och delar ut en gratisvara per vecka!
Denna vecka var det tillexempel en förpackning köttbullar!

Likes

Comments

www.arlakeso.se kan man gå in och skriva sitt mobilnummer för att få en kupong för att få en gratis keso vid köp av två. (Koden ger en gratis keso, så är butiken inte noga att läsa villkoren i smset så kan du alltså köpa bara en och få den gratis)


Likes

Comments

https://www.medaljlotteriet.se/Ratsit.htm

Medaljlotteriet har en kampanj nu där man kan köpa en lott för 40kr och får ett presentkort på intersport värt 500kr. Giltigt tills imorgon den 19e, 23.59.
Har inte testat själv ännu, men har läst många som gjort. Det ska gå att "pausa" direkt efter, och ska ta ca 4v att få hem presentkortet. Följ länken för mer info.

Ska testa själv imorgon när jag har lite mer tid!

Likes

Comments

Kampanj för att få en mixer, för mer info gå in på http://godaremorgon.se/

Likes

Comments

I appen Klipster finns det mycket rabatter, just nu finns det även möjlighet att få gratis Superflingor! Är nu bara 19 dagar kvar.

Likes

Comments

Går ni in på bloggen www.theoddway.colin.se via mobilen kommer finns där en reklamruta där man kan skriva sitt mobilnummer för att på en gratiskupong på en cola zero! En per mobilnummer.

Likes

Comments