Kod för att importera min blogg till Nouw: 2630268629

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veckans första gratis blev att skicka lite gratis kaffe till en vän både igår och idag på Helasverigefikar.se och jag har även skickat lite Wettextrasor till vänner via deras facebookkampanj. Roligare saker än trasor kan man ju faktiskt köpa känner jag.. så en sparad krona är en tjänad krona som kan gå till något annat.
 
 
Jag har också registrerat mig för att delta i Kexchokladjakten.se och byta in kvitton mot premier, vi får se om jag får ihop till något eftersom vi inte är storkonsumenter av kexchoklad direkt.
 
Och eftersom det är tisdag har jag också knappat in mina koder i Felix matklubb och får då dubbla stämplar på de italienska pastarätterna vi hämtade ut gratis (bytte till mig koderna mot colakoder) och fick återbäring på från Earn'd It. Detta genererade en gratis valfri rätt eftersom mitt stämpelkort blev fullt igen. Gratis mat med andra ord inte alls fel :)
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Idag var jag hos en bekant och fotade hennes hundar. I utbyte för fotandet fick jag en telefon som hon hade liggande, helt ok byte tycker jag eftersom fotande är något jag gillar och det var egentligen bara skoj. Så nu har jag alltså en ny telefon som jag inte betalt en krona för. Kanon om jag får säga det själv!
 
Denna lilla lurv är till salu. Jättesöt kille!

Likes

Comments

Bakluckeloppisen var faktiskt en lukrativ tillställning, det blev varsin fräsch jacka till barnen under hösten för bara 40 resp 20 kr och de är snudd på i nyskick.. superbra ju! Sen blev det också en TJOCK bok till lilla killen, helt gratis. Det var rena turen för samma bok stod vi och kollade på i affär för bara ett par veckor sedan och den kostade då drygt 250 kr. Tummen upp!
Sen hittade jag något totalt onödigt nämligen några Elvisalbum som jag inte har, och priset för dem var 20 kr/st jämfört med nypriset på 160 kr/st. Skillnaden mellan nya och dessa? En läsning. Jag tror jag överlever.... :)
 
De längst till vänster fick följa med hem för 35 kr/st.
 
I anslutning till loppisen finns en affär med en salig blandning och väldigt bra priser. De hade väldigt fina och billiga Halloweensaker men vi höll oss. Däremot fyndade jag ett par fina tavlor för bara 49 kr/st och ett par julklappar till mina föräldrar från barnen hittade vi också, det var en sån där typisk sak som kommer försvinna i ett nafs innan jul så det var bäst att köpa nu kände jag. Slutligen hittade jag perfekta fina temuggar, jättestora, med hjärtan och i lite shabby chic stil, vita. De blir höstens härliga varm-choklad-muggar, som kostade 35 kr/st bara. Helt överkomligt!
 
Med tanke på de nya muggarna ville jag ladda lite med mjölk om jag skulle få ett sug efter varm choklad redan samma kväll, så det blev en tur till Willys också, och där fanns förutom det jag egentligen skulle ha också en liten utförsäljning av ett utgående märke och där låg enkilosförpackningar med ris för bara en femma. Gissa om jag tog! Sex kg ris för vad jag normalt köper 2 kg för känns ju helt ok måste jag säga. Sen passade jag också på att köpa Barnängenprodukter, ett nytt schampo för bara 14 kr, som jag kommer få en femma (tror jag det var) tillbaka på via Earn'd It. Kvittot jag skickade in igår är redan kollat och godkänt, de är snabba och det även på helgen, vilket så klart är positivt!

Likes

Comments

Idag bär det av på Bakluckeloppis, en av mina vänner har tagit tag i att arrangera detta varannan helg under hösten och det ska visst vara närmare 80 bilar på plats idag, så det känns ju värt att åka dit och ta en titt känner jag :) Längre fram lär jag nog kunna vara med som säljare också känner jag, har en del saker som bara ligger och skräpar. Får se om det blir några fynd!

Likes

Comments

Ikväll blev det en hel del som var billigt med hjälp av appar och koder och inte minst butikskuponger, men en liten hög med helt gratis saker hittade jag också.
 
HELT GRATIS blev teet från Twinings facebookutdelning, Köttbullarna från Köttbullens dag-kampanjen för Felix Matklubb, samt fyra enportionsrätter från Felix som jag bytt till mig för andra saker som jag inte ville ha. Koderna i dessa reggar jag på tisdag för Italia-portionsrätterna ger dubbla stämplar på tisdagar. Finley hämtade jag ut gratis via Rabble och Cola Life var nedsatt till en femma och i Earn'd It fick jag fem kronor i återbäring för att köpa just den sorten. Nyckelringarna från Gainomax fick man gratis i butiken. På dessa varor får jag dessutom 16 kr i återbäring från Earn'd It för Italia-maten.
 
Dessa varor plus ett refillpack O´boy och ett paket Havregryn fick jag återbäring på via Earn'd It. Plättlätt.
Bara handla varor som vanligt, glöm inte ta kuponger (Fanns till Ajax diskmedel, Kockens val, Palmolivetvålen, Drickyoghurten, Flora) Butiken hade erbjudande på köp av två pizzor, så de var också nedsatta.
 
Jag drog kuponger och har skickat in kvitto för verifiering till Earn'd It. Och jag har fått ett gäng koder till Felix matklubb, som jag reggar på tisdag eftersom två av dem ger dubbla stämplar på tisdagar, eftersom det är Italian Tuesday då.
 
Totalt sparade jag (om jag räknar in värdet på de saker som var helt gratis) ca 300 kr på mitt köp. Det blev dessutom tre olika maträtter till middag och bara det är ju lite lyx. Vi köpte lite onödigheter till oss själva och hundarna på en "andra runda" efter att ha fått se hur mycket vi sparat. Ibland lägger vi undan pengarna, andra gånger som idag, köper vi något roligare direkt. :)
 

Likes

Comments

Jag samlar gärna in de småsaker som följer med tidningar som ramlar in här hemma, innan jag lämnar ifrån mig tidningen. Idag var det en påse med Lego som följde med veckans Kalle Anka. Perfekt till adventskalendern som våra barn får varje år. De här småsakerna som följer med är precis lagom stora och ofta uppskattade, så det blir en grej mindre att shoppa inför julen, perfekt för stressade föräldrar!
 
Små köp-och-få-grejor brukar också vara bra i kalendern, exempelvis har jag hittat reflexer och pennor, sudd, sällskapsspel (finns just nu vid köp av HavreFras) och annat som gärna får hänga med och bli kalenderpaket. Förr har jag sett det som sjukt svårt att hitta saker som kan funka och som inte förstör budgeten inför de verkliga klapparna för mycket, men nu ser jag det nästan som en liten sport att få så mycket extra jag kan vid varje köp.
 
 
 
Googlad bild. Så här ser det ut ganska ofta i tidningsställen, ta vara på det om du ändå köper tidningar.

Likes

Comments

Jag tänkte göra så att jag erbjuder ALLA mina källor till gratis, billigare och pengar tillbaka i privat mail till alla som kommenterar med namn och mailadress. Jag lägger INTE upp kommentarerna och de syns inte för övriga förutom mig.
 
Det är flera som undrat varifrån jag får alla mina gratissaker och jag sammanställer en lista med länkar och skickar inbjudningar till de som vill bli medlemmar där jag är aktiv och får mina saker. JA jag kommer att få värvningsbonus på några av ställena men å andra sidan kan ju ni göra exakt samma sak när ni väl är medlemmar, det är jättelätt.
Så. Kommentera om ni vill ha min kompletta lista samt inbjudningar till olika saker som genererar pengar åt er.
Vad har ni att förlora mer än pengar (som försvinner när ni INTE använder dessa "vapen" för att spara in på pengarna? :)

Likes

Comments

Just nu finns en del gott både att hämta ut och att anmäla intresse för. Och faktiskt också en del att få pengar tillbaka om man köper, så det passar ju bra till helgen tänker jag.
 
 Bilden lånade jag av en jättebra gratisblogg som heter Gratisprinsessan. Titta gärna in hos henne!!
 
Den som inte redan har hämtat kan fortfarande få en 1,5 l gratis läsk som heter Finley via appen Rabble, där man också kan hämta ut en helt gratis förpackning med smörgåspålägg från Pärsons Tunna Skivor.
I appen Klipster hittar man just nu en ny sorts Risifrutti som t o m jag kan tänka mig att testa, nämligen Koladröm/Hallon.
Har man vägarna förbi Espresso House är det värt att kolla in appen, för där finns just nu en gratis stor varm dryck enligt många användare.
 
Förutom detta kan man anmäla sitt intresse att testa Haribos nya Matadormixpåsar (får du dem, glöm inte att spara streckkoderna och samla till biobiljetter!).

Likes

Comments

Idag trillade vinsten in som jag vann igår, maken till snabb leverans! Det blev lite tass-salva hundgodis och en nyckelring att ha bajspåsarna i. Kommer väl till pass för hundarna. Att det är ekologiska saker gör ju inte så mycket det heller :) Allt kommer från Majstor.se
 
 
 
Bjuder på en bild på de glada hundarna från igår också. :)
 

Likes

Comments