Prisvärda utemöbler - Favoriter

*Inlägg i samarbete med Klubbkompis.se

Jag är så sugen på att kirra uteplatserna till toppskick just nu! Ni vet strunta i prislappen och bara göra ordning precis så som man skulle vilja ha det? Vi pratade om det och kom fram till att vi nog tar och gör semester av det istället, men drömma kan man väl alltid?!

Jag har ändå letat runt, lite halvt frenetiskt efter billiga utemöbler online och funnit en hel del favoriter ! Fokus tänker jag ligger på materialval som håller både för väder och vind men också hållbart i långsiktigt syfte. Något som man inte tröttnar på efter någon/några säsonger.. Utemöbler i trä är slitstarka och skapar en hemtrevlig känsla, medans konstrotting- och aluminiummöbler går att variera i många olika stilar och är dessutom oftast väldigt praktiska i och med sin lätta vikt.

Därefter har ju olika utemöbler olika funktion. Vill vi kunna använda utemöblerna som en extra matplats, och därmed satsa på ett högre bord med stolar som är anpassat efter familjen och eventuella matgäster. Eller vill vi istället ha en utegrupp där vi kan slappa, läsa och sola i så kanske vi skulle satsa på en loungegrupp med mjuka fluffiga dynor? Ja ni hör ju? Jag vill ha alla delarna... men sedan vart jag vill ha respektive del vet jag inte heller. Kan man ha både och på både baksidan och framsidan, någon snäll själ tack? :-)

För att få till helhetskänslan på uteplatsen vill man sen kanske addera någon extra möbel också. Jag tänker mig som tex ett parasoll, avlastningsbord och/eller en hängstol kanske?

Så snyggt! Bilderna ovan innehåller soffgruppen Kalundborg ! Älskar stilen som både är maffig och tar plats men ändå enkel och långt ifrån klumpig till utseendet!


Den här varianten gillar jag skarpt med. En enklare och nättare stil på soffa utomhus. Gruppen på bilden heter Chania .

Chania serien finns också som matgrupp! Galet snyggt att ha på en och samma uteplats ju.

Precis som på bilden här !

Tänk er sedan "bara" ett härligt utekök och sommaren är ju helt komplett!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer