3 olika inredningsstilar i posters

*I partnerskap med Desenio

Desenio.se - Fave of all time

Favoriterna of all time när det kommer till snyggt på väggarna, både inför olika inredningsuppdrag och till hemmet, är helt klart Desenio.se om ni frågar mig. (Vilket ni absolut gör!)

För dels så har dem så himla mycket att välja på samtidigt som allt finns uppdelat i superenkla kategorier. Det är så lätt att hitta vad man söker hos dem tycker jag, och dessutom så tok-gillar jag deras variation på motiv och stil med alla dess olika färgskalor. Det är bara att klicka i vilket tema exempelvis som man vill åt och börja välja!

Oldies from home med bla deras Moebe ram.

Något utav de enklaste sätten att förnya eller byta stil hemma måste väl ändå vara att ändra på det man har på väggarna? Det går verkligen att variera känslan i ett rum i all oändlighet med hjälp av att endast byta ut sina posters, och än mer om man laborerar med olika ramar och andra tillbehör. Jag har satt ihop några olika exempel på inredningsstilar med hjälp av ett par stycken av mina favoritposters därifrån just nu.

Varm Minimalism

Min etta på topplistan är såklart varm minimalism. Ni vet mitt eviga tjat om naturmaterial/mjuka kontraster/sparsamt utvalda- och dessutom gärna enkla detaljer? (*hämtar andan) Jag är beredd att hålla med Ernst här måste jag ändå säga " I det enkla bor det vackra".

Safecard poster I HÄR

Modern Art Deco

Med modern art deco syftar jag på när man tar in lagom av detaljer som många har fastnat för just nu. Lyxiga material, sammet och flådiga detaljer i guld, silver och mässing. Gärna med sådär murriga och starka (men dova) färger.

Safecard poster II HÄR

Stilren Industrialism

Och så slutligen en stilren industrialism. Tänk betong, hårda material och råa ytor. Svarta detaljer och metaller, med inspiration direkt hämtat från gamla lagerlokaler eller fabriker.

Safecard poster III HÄR


Woow det var det första blogginlägget på flera månader. Sorry about that .. kanske att jag kan lyckas ta upp skrivandet igen? Den som lever får se !

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer