What I crave and what I can't stand

Vad jag normalt älskar men inte ens kan tänka mig att äta nu?

YEP, sushi. Åh jag som älskar sushi. Men det växer i munnen på mig bara jag tänker på det. Fiskdoften, allt i kombination tillsammans i munnen, nej jag klarar inte av det. Jag hoppas suget kommer tillbaka. Finns inget bättre än några goda bitar sushi och ett iskallt glas cava!

Vad jag vill dricka hela tiden men får galen halsbränna utav?

Sura drycker, speciellt denna ovan eller Fanta Lemon med MASSOR av is. Men allt som är surt ger mig mer halsbränna än normalt, det är bara värt det IBLAND. Hade samma craving med Nova, det och vattenmelon.

Vad vill jag ha, helst varje dag?

Jag börjar varje morgon med filmjölk eller naturell yoghurt med banan, kanel och en halv hand flingor. Idag åkte lite blåbär med ner, så gott. Det är något jag känner att jag måste ha varje morgon så fort jag vaknar, annars mår jag lätt lite illa. Mackor är ett annat måste, helst med ägg och / eller avokado, gurka, tomat och annat smarrigt. Sen som snask, vaniljglass. Det älskar jag även när jag inte är gravid, häller gärna en skvätt mjölk ovanpå för att få glassen att bli lite såhär isig ni vet? Så smarrigt!Vad är era måsten och big "no nos" under graviditeten?

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Jag har fyra graviditeter i bagaget och har haft olika cravings och big-no-nos alla gånger. Med första åt jag fil och chokladflingor varje dag och mådde illa av tanken på kinamat. Men med tvåan fick jag craving på pekingsoppa och apelsinjuice. Trean levde jag typ på kexchoklad och tanken på kyckling i all form fick mig att må illa. Kunde inte ens gå förbi fryst kyckling på ica utan att kväljas. Med fyran hade jag craving på äppeljuice. Märkligt det där och att det kan vara så olika! hoppas du får tillbaka sushi-suget när bebis är ute. det är ju sååå gott!
granqvistsofie
granqvistsofie,
gud vad galet att det kan bli så olika med alla fyra! ja jag hoppas verkligen jag ska kunna njuta av sushi igen men just nu är det bara ”no no” 😊
nouw.com/granqvistsofie

Instagram @sofiegranqvist

Sofie Granqvist