Varje dag - The Solution

 Minns ni att jag reducerat min ”hudålder” hela ett år på 8v när jag testade kollagen pulvret The Solution? Jag har självklart fortsatt med det då jag vill behålla spänsten i hyn & kanske till och med blir något år yngre i hyn på sikt. Varje dag dricker jag en pulverpatron av detta magiska pulver, brukar oftast hälla det i mitt vattenglas. När jag reser har jag alltid med några rör så jag inte ska glömma & nu är det en rutin som jag har svårt att se mig själv leva utan.

Det bästa är att man prenumererar på kollagen pulvret så jag behöver heller aldrig få slut på rör då de smidigt skickas hem till min brevlåda löpande.

Jag är ju ”bara” 32 år gammal men det är ju verkligen nu man ska börja tänka på rynkor osv INNAN de kommer & etsar sig fast. Dessa pulverrör är ju inte endast för ansikte utan fungerar för hela kroppen (även bra mot celluliter!) och har dokumenterad effekt via studier som gjorts! Och efter två graviditeter så behöver denna kropp lite spänst!

Har ni testat The Solution? Märker ni skillnad? Om ni inte testat då rekommenderar jag er att göra det, ni kommer att tacka mig!

​​Är ni sugna på att testa? Isåfall gör det nu när jag kan ge er 65% på första köpet! KLICKA HÄR​
Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Har beställt hem detta nu. Är såå nyfiken på att se om det funkar 😀
nouw.com/amandasääv

Instagram @sofiegranqvist

Sofie Granqvist