Jag väljer...

Jag har alltid haft en positiv inställning till livet. Till 99% så försöker jag se allt från ”den ljusa sidan”. Allt som går att göra ö bättre, försöker jag göra bättre. Jag försöker vara glad och le ofta, och se allt det vackra och uppskatta livet. För tänk så kort livet är. Tänk så snabbt tiden går. Mina barn växer för fort. 15 år med min man har swishat förbi, det känns som igår vi träffades & jag hade konstanta fjärilar i magen.

Jag har just varit iväg från min familj i ganska exakt 24h. Gått på event som inspirerat mig, umgåtts med vänner & sugit in allt från intressanta människor till snygga möbler. Imorse vaknade jag bredvid en vän, solen strömmade in i hotellrummet & jag passade på att njuta, njuta till 100%. Livet har motgångar, mörka stunder & stunder av sorg. Men livet är också så jäkla härligt. Tänk på möjligheterna, tänk på kärleken och människorna omkring dig. Har du barn så tänk på dom, ge dom tid, ge dom kärlek, massor med kärlek!

Jag såg två kvinnor idag som stod med stängda ögon vända mot solen, de sög in dagen, lyckan från solen. Jag såg en äldre dam som stod i snön och pratade med sin hund, med ett stort leende på läpparna. Jag såg ett par, som höll om varann. Jag valde att se det, och uppskatta det. Jag väljer ofta att se det vackra, jag blundar gärna för det som är tufft. Men jag vet att det finns. Jag vet att människor har det tufft och jag vet att livet inte är en dans. Men JAG försöker att göra just mitt liv så bra som möjligt och på den vägen kanske kunna göra fler i min närhet lyckliga.

Nu har jag haft för mkt egentid för tankar men det jag vill säga är att jag är glad för livet och allt det ger mig. Och jag väljer att vara lycklig, mitt i livet.


💙

Gillar

Kommentarer

blondielarsson
blondielarsson,
gillar verkligen sättet du skriver på 😃
nouw.com/blondielarsson

Instagram @sofiegranqvist

Sofie Granqvist