En göteborgs outfit!

Såhär såg jag ut när vi gick ut och käkade spanska tapas i GBG! Åh saknar alla redan! Men imorgon drar jag till England för möhippa och massa roligheter! Kanske blir glest med bloggning, men jag kommer ha massor med foton redo för publicering!

Matchen igår var så mysig, lilla Lucia somnade i min famn och Sverige vann OCH jag fick hem min man inatt, så mys! Nu har jag tusen grejer att fixa! Puss!

Gillar

Kommentarer

lizelfgren
,
Fin du är! Åh, ska du till England! Ifall du ska till London så har det precis idag öppnat en ny Liberty butik i den stora Westfield gallerian som är Europas största shopping galleria som öppnade i september förra året.med jättemycket fint, coola skor, kläder och heminredning och dekoration! Rekommenderas, särskilt deras speciella DocMartens kollektion. Vilken underbar sommar du får med massa resande. Så kul! Och kul med svensk vinst igår, Granen gjorde det bra som vanligt! Han är en mycket intelligent och smart spelare. Gillar det! Kram!
andrea,
Vart har du köpt sjalen?! :) Sjukt snygg!
andrea.swerin.com
sofie.richter
,
Tack så mkt! Ska till Manchester så kommer inte kunna kolla in butiken tyvärr! Ja A klarade sig bra igår! ;) Och tur att de vann! Kram!
sofie.richter
,
Tack! Bik Bok på Gotland :)
anderssonemmeil
,
grymt snygg :)
sofie.richter
,
tack emelie! :)
ida.cecilia,
Finis:)!!! ha nu så trevligt i England & hälsa till Jenna hon som jag aldrig hann träffa:/. Kram&Pöss!!
www.berglundskan.blogg.se

Instagram @sofiegranqvist

Sofie Granqvist