Vad jag spenderar pengar på

Glad fredag på er mina hjärtan! Nu äntligen är det helg efter en hårdveckas slit.

Det här blir ett litet roligare inlägg kan jag själv tycka då jag älskar denna typen av inlägg. Det är nämligen en Get to know me lista, där jag har försökt besvara 18 frågor så bra som möjligt för att ni ska få se vem jag är.

So buckle up, and let's go!

1. Vad är ditt fullständiga namn? Mitt tilltalsnamn är Amanda men hela rangan är, Emmie, Amanda, Christina. Vilket gör att folk brukar missuppfatta Emmie som tilltalsnamn istället för Amanda haha! Så många gånger någon har ropat ut Emmie och jag sitter som ett frågetecken haha.

2. Hur gammal är du? Jag är 21 år gammal.

3. Bor du ensam eller med någon/några andra? För tillfället bor jag hemma med min familj, mamma, pappa och lillasyster. Supermysigt!

4. Hårfärg? Jag har mörkbrunt hår som ni kanske har kunnat se på lite bilder, med inslag av guld och kopparröda slingor. Dock funderar jag på att göra en balayage (heter det så?), men är lite för feg för att testa...

5. Ögonfärg? Mörkbrunt, wopwop!

6. Hur lång är du? Är cirka 163 cm lång... Vill nog hellre säga 163,5 för det låter mycket bättre...

7. Singel eller i förhållande? Jag är i ett förhållande med min älskling Felix som råkar vara världens bästa människa.

8. Vad spenderar du mest pengar på? Oj vilken svår fråga! Efter att ha kollat mer noggrant på mina kontoutdrag måste jag nog säga att det är mat haha! Ja, jag älskar mat och älskar att äta ute när jag väl kan med vänner och familj så det ryker några kronor där per månad. Nästa utgift är nog kläder... Ops...

9. Hur många syskon har du? Har en lillasyster.

10. Favoritfärg? Oj den här är också väldigt svår tycker jag, för ett par år sedan hade jag svarat definitivt rosa men nu... Skulle nog säga oavsett hur tråkigt det än låter att vitt och beiget är mina favoriter, och självklart svart. Gillar att hålla det cleant och speciellt i outfits arbeta med mjuka naturfärger eller svart för att kunna experimentera med olika plagg och accessoarer.

11. Vart handlar du ditt smink? Jag är faktiskt inget större fan av att handla smink. Tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt haha! Men om det är smink handlar jag det oftast på Kicks och favoritmärket för tillfället är Lumene för foundation, Anastasia för contour och Benefit för mascara.

12. Vad gör du varje dag? ANDAS! Haha nej men skämt o sido, vad gör jag ens varje dag? Skulle väl säga något så tråkigt som att duscha. Ja, jag duschar varje dag, allt blir bättre med en varm och skön dusch!

13. Favoritmat? Helt klart sushi utan tvekan, jag dör för sushi!

14. Vad ser du fram emot till hösten? Åh, vad är bättre än att kunna tända levande ljus och mysa under en filt? Det är nog det bästa med hela hösten, det är verkligen en period gjord för att mysa vilket jag älskar. Starta en feel good film, fram med tända ljus och en mysig film, där har du den optimala höstdagen!

15. Vem litar du på? Nu blir det deep talk mina vänner haha. Nej men jag litar självklart på min familj, min pojkvän såklart och mina närmaste vänner. Har en relativt liten umgängeskrets som jag umgås med, mest för att jag hellre har få vänner som jag kan lita på än många som jag inte kan lita på alls. Har tyvärr genom årens gång haft väldigt svårt att lita på människor av väldigt många anledningar och gått igenom mycket tufft, och är lite därför jag hellre har få vänner som jag faktiskt kan lita på än många. Man blir färgad av tidigare händelser såklart, men mer om det kommer jag inte gå in på nu.

16. Vad har du alltid i kylen? Mat ha ha ha... Vad vi alltid har i kylen hemma skulle jag nog säga är bubbelvatten, då både min pappa och syster är bubbelvattens freak! Själv förstår jag faktiskt inte grejen, har aldrig varit ett stort fan av kolsyrat.

17. Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Definitivt inget av dem! Ja ni hörde rätt, jag kan nog vara den första människan i världen att säga detta. Men jag är varken en morgon- eller kvällsmänniska, och nu tänker ni säkert, men hur då? Vad är du då? Jag har kommit fram till att jag är en mitt på dagen människa. Kl 14 är jag som piggast, morgonen är fruktansvärd och detsamma med kvällen då jag lätt kan däcka vid 22....

18. Varför bloggar just du? Det bästa svaret på frågan är nog att jag vill skaffa mig erfarenhet kring skrivande och kreativitet. Annars är det mer för att jag tycker att det är väldigt roligt och att jag just får ut min kreativa sida genom att blogga och kombinera bilder till det. Blir själv väldigt inspirerad av alla andra som också bloggar och ser det som en lugn och skön stund på dagen, också ett väldigt bra sätt att få ur sig alla sina tankar som annars bara ligger och gror inom mig.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Mat tycker jag ändå är bra att spendera mest pengar på. Både om det är fråga om att köpa hem för att laga lite nya recept eller unna sig restaurangbesök. nouw.com/jossustravelpics
granfeldts
granfeldts,
Ja men eller hur? Det är ändå något som man måste ha för att överleva, ser det som hälsosamt att ha den största utgiften på mat faktiskt!nouw.com/granfeldts
Natalie
Natalie,
Vad mysigt att få lära känna dig mer finis! <33 www.devote.se/nellaroc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229