En beige höstdröm

Hej på er hemma i stugorna och glad lill-lördag på er, om man säger så?

Vill bara börja med att säga förlåååt för min knasiga uppdatering, det inte okej och får ta och skärpa mig rejält nu haha!

Har under hela hösten varit ute efter en kappa med bälte istället för knappar, och självklart i färgen beige som är en av mina favorit färger just på hösten. Det här har varit lättare sagt än gjort kan jag meddela er här och nu haha! När jag väl fick syn på denna magiska kappa från Zara på deras hemsida fanns den givetvis inte i min storlek, eller i butik, så som det brukar vara när man väl hittar det man vill ha ni vet... Så under en spontantur till Zara dök den här godingen ääääntligen upp, såhär 1,5 månad senare (no kidding här jag har inte gett upp hoppet)! Till min stora lättnad satt den perfekt och fick följa med mig hem, har själv storlek XS, men som ni ser på bild är den väldigt oversize vilket jag älskar, så rekommenderar att hoppa ner en storlek från er normala för den perfekta passformen.

Vad jag älskar mest med modellen är att den är stilren och enkel, passar lika bra till vardags som en kväll ute på stan, beroende vad du väljer att ha till. Du hittar kappan här!

Puss o kram!

#nouwinfluencer #nouwinspo #bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Den perfekta beiga kappan!!!alicelindstrom.se
enna
enna,
ÄLSKAR outfiten!!sayyeastofashion.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229