Zucchinipasta med het tomat och mozzarella sås.

Hej svejs.
En lunch på 10 minuter har ni här.
Varsågoda!

1 burk körsbärstomater
1 mozzarella ost
1 zucchini
1 schalottenlök
1 vitlöksklyfta
Pressad citron
Riven Permesanost
Torkad chili ( mycket, såsen ska ha sting)
Basilika
Salt och peppar.

-Koka upp vatten. Hyvla zucchinin till zucchinipasta.
Finhacka vitlök och schalottenlök. Stek i lite olja. Häll på körsbärstomater och lite pressad citron. Krydda. Låt puttra en stund.

Förväll zucchinipastan i saltat vatten ( ca 30 sec) Häll av i durkslag och salta lite till.Skär mozzarella osten i ca 4 bitar och lägg ner i tomatsåsen. Osten ska precis smälta.

Lägg upp Zucchinipasta och häll över tomatsåsen. Toppa med riven Permesanost.

Detta var min parad rätt när jag bodde i London. Då serverade jag alltid med pasta vilket också gå bra såklart.

En gammal favorit som är lika god nu som då.
Smaklig spis!

Gillar

Kommentarer

Lena
,
Kan man ha färska tomater och färsk Chilli?
gourmettjejen
gourmettjejen,
Självklart. Tar lite längre tid för tomaterna och koka ihop bara. Det blir jättegott. Kram
nouw.com/gourmettjejen