Träningsresa 2019!

Heeeej.
Jag har bestämt mig det kommer att bli ännu en träningsresa för mig 2019.

Bilder från Rhodos i Maj 2018.

Förra året valde jag att resa med Tui & Coop till Rhodos.
En helt magisk vecka fylld med massa träningspass, fint hotell, god mat, matlagningskurs och en massa intressanta föreläsningar!

Jag valde att resa själv vilket visade sig vara den bästa investering jag någonsin gjort för mig själv. Jag la till en extra avgift ( tror det var 4000 kr för en vecka) för att få mitt eget rum.
Värt varenda krona.

Jag kan varmt rekommendera den resan. Biljetter är nu släppta till vårens resor och dessutom exakt samma hotell som jag bodde på 👌

Ni kan läsa mer om resan HÄR .

Nu är jag en person som vill se nya saker så därav kommer jag inte åka tillbaka till Rhodos utan jag vill se något nytt.
Mitt sikte är inställt för en träningsresa till Portugal hösten 2019 eller kommer jag köra på en yogaresa till Frankrike. Jag har inte riktigt bestämt mig det enda jag vet är att jag defentivit kommer att åka någonstans.

Våren är redan fylld med 3 ganska tuffa utmaningar. Göteborgsvarvet, Jököping Swimrun och Karlshamns Swimrun. Så träningsresan kommer få bli till hösten istället.

Nu behöver jag era tips! Någon där ute i vårt avlånga land som har några bra träningsresor att tipsa mig om, jag är öppen för alla förslag.

Gillar

Kommentarer

lisoball
lisoball,
tycker vi ska ta en tränings- weekend i hop! 💫nouw.com/lisoball
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229