Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

höstens projekt fortskrider. fyra skjortbyxor är klara och fyra dinos på gång de saknar bara fyllning, ögon och mun. en Dino passar tom till ett par av byxorna. håll koll på gosytt.tictail.com

Likes

Comments

Efter en lång sommarpaus åker symaskinen fram igen 2 nya byxor. Färdiga byxor (stl 74,80 och 86) hojta till om ni vill ha första tjing de ligger ännu inte i shoppen. Om mitt följdprojekt lyckas kommer det även finnas matchande sydda gosedjur. Fortsättning följer

Likes

Comments

Tycker ni byxorna är söta? Funderar på att sy upp ett gäng och sälja. 100% miljövänliga och 100% bomull mysa och mjuka från första dagen då de är sydda av en avlagd herrskjorta.

Likes

Comments

Dessa söta kanin snuttefilt syskon finns snart att köpa på gosytt.tictail.com den beige är inte helt klar ännu men om det är någon som är intresserad hojta till!

Likes

Comments

Egenvirkad beanie av min 9åriga dotter

Likes

Comments

Dags att sälja mysigaste loftsängen :( Tips för små barn med små rum. kapa benen på En Ikea juniorsäng och skruva fast den uppepå två Kallax hyllor. Mysig säng ca 90cm hög, enkel att natta barn i, enkel att bädda och dessutom plast med leksaker och läshörna under. Nästa utmaning blir nu att möblera om rummet med en hög loftsäng.

https://www.blocket.se/stockholm/Loftsang_71358485.htm?ma=1 om ni är intresserade

Likes

Comments