Header

Jag är en kvinna född och uppvuxen i Göteborg (Bergsjön), föräldrar från kuusamo och pelkosenniemi i FINLAND. Lite vagabond bott lite här och där typ Haparanda, Herrljunga och axevalla innan jag träffade löve off My life på bogrens salonger ;)

Gått i FINSK skola från 1 till nionde klass, sen sverigefinskafolkhögskolan i haparanda (läste in gymnasiet)

​ville ha barn snabbt blev inget på 8-9 år, så den LYCKA när vi äntligen fick den magiska PLUS på Stickan WOHOO!! Så vi har blivit gravida 6 gånger, men hos oss har vi TRE mirakel och EN ängla pojk.

Våra första har 13m och 4dagar mellan sig så speudotwins är dom men ändå så olika.
Våran lillkiddo kom 2011 och idag tackar jag för mina mirakel som vi fått låna litet tag!

Älskar löve data, dona och fixa foto, programmera/installera nada problems. Har kunnat HTML koder m.m men nu förtiden är allt sådana klart.

Älskar fotografera och dona med foto på datorn lite amatörnivåigt!

Har upplevt mycket i mitt liv, pappas självmord till bästa vännen som blev våldtagen. Flytten hemifrån vid 16års åldern, party åren i Haparanda, fd.brottaren som jag fick gömma mig ifrån tills polisen kom. Sorg i olika varianter och glädje, varit med kortfilmen (projektKAOS) som skådis tillsammans med bandmedlem från LOK (lillasyster).

Sjöng i kören MiniDacapo  med mina syskon och hela Bryant klanen när jag var liten och sjungit i konserthuset i GBG inte alles som gjort det, jaa massa upplevelser har jag fått i mitt liv sorg och glädje.cropped-img_5683.jpg

Så här får ni följa våran vardag ibland riktigt roligt ibland riktigt tröökigt ;)

✉️kontakt:tjockismamman3@gmail.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments