Hej kära läsare. Jag har varit lite väl inaktiv på sistone. Känns skönt att va tillbaka igen . Träningen rullar på grymt bra. Idag ska jag ha en vilo dag, fuskmat fuskdryck och massa nöjen på Liseberg. Sen ifrån imorgon blir allt rutin igen.
Ska bli kul att äntligen hinna med bloggen igen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 68 Readers

Likes

Comments

Så jag köpte ett kost schema utav en certifierad PT. Där jag la till ett träningschema för att han skulle få lägga upp allt. Vi hade en rutinerat kontakt och alla mål med mina scheman blir mer och mer uppfyllda för dag till dag. Vi hade en väldigt rutinerad kontakt i början och det kändes skit bra. Jätte duktig och trevlig människa vill jag tillägga. Men dom senaste veckorna har jag skrivit och kommit med lite fördjupnings frågor, det började med att det tog lång tid innan allt vart besvarat. Sen övergick det till att min PT läste mina frågor och lämnade inga svar. Idag fick jag det förklarat att han har haft det stressigt fullt förståeligt. Men att jag hade köpt scheman och då var det något han leverade. Online coaching ingick inte. Jag förstår hur han resonerar men jag tycker att som en PT som ger levnands instruktioner bör räkna med en kontakt utan extra priser. Har jag fel?

  • 153 Readers

Likes

CommentsSå idag har jag hunnit med att bli sur, det hela började med att jag vaknar och känner mig sopslut. Efter en redig frukost blandar jag ut alla mina kosttillskott och beger mig mot gymmet, jag överskred doseringen på mitt pwo och tänkte idag ska jag kötta knäböj. Tro på fasen att gymmet är stängt. Går hem med massor av pwo i kroppen och blir påtvingad en vilo dag. Senare idag träffade jag Max och Isa en snabbis. Sen kom mormor och morfar vi åkte ut till min mammas faster och firade Midsommar med hennes familj och andra släktingar. Dagen vart rätt trevlig endå

  • 113 Readers

Likes

Comments

Så vad har hänt idag för att analysera lite måste jag fundera en stund. Jag har tränat på som vanligt bröst/armar fokuserades på idag. Hade otroligt bra pump och det kändes verkligen under och efter.
Rikard kom in och hängde på mig och brorsan han stannade även kvar efteråt. Vi kollade mest på tv och snackade lite med Erik. Annars har det inte blivit så mycket gjort . Imorgon träffar jag släkten för första gången på evigheter ska bli hur kul som helst!

  • 95 Readers

Likes

Comments
Så idag har jag tränat rygg/axlar stod det på schemat gick fantastiskt. Jag har även varit en vända på stan med mamma. Vi köpte jordgubbs plantor och loka. Annars har det inte hänt mycket på fredag ska jag träffa släkten (hela släkten) vilket var ett tag sedan. Min tröja kom även på posten idag.
Nu ska jag testa den nya lokan päronsplitt fast den kanske inte är ny bara jag som är sen. Vad vet jag

  • 157 Readers

Likes

Comments

Idag har jag en sådandär konstig dag då tiden bara försvinner å jag gör ingenting. Ska iväg relativt snart och träna ben/mage står på schemat och jag är dunder taggad.
Annars ska jag nog bara mysa med katten. Snart är det midsommar jag ska nog fira den med alla främmande och kära släktingar. Hur ska ni fira eran midsommar?

  • 163 Readers

Likes

Comments

Idag har jag spelat lite dator spel med brorsan. Sedan drog jag och brorsan även Rikard och gymmade. Jag drog på ett jäkla bröst/Arm pass. Min bror och Rikard tränade lite eget saknar koll på vad dom gjorde.
Annars har jag lagat lite mat för ett par dag framöver improviserade lite med maten gjorde lite häftiga grejer.

  • 138 Readers

Likes

Comments

Torsk och potatis. Finns det något mer lockande? Jag skulle tippa på att 80% av alla läsare kommer tvivla på att detta är en middag.
Torsken innehåller en otrolig mängd proteiner och potatis erbjuder bra med kolhydrater. Denna simpla middag är en del av min dagliga kost för 8 veckor. torsken väger 200 g innehåller 1 g fett 34g protein . potatis 300 g 0.41 g fett 7.63 protein 82 g kolhydrater. Underbara källor till snabba livsmedel

  • 183 Readers

Likes

Comments

Så idag satte jag ett alarm på klockan sju. Var iväg och gick en powerwalk tills nio. Sen kom jag hem slängde i  mig gröt och ägg, sedan hämtade morfar mig och vi åkte till morfars torp. Att uppskatta ljudet av fåglarnas sång, binas surr och   vindens viskning. Hur många gör egentligen det? Jag måste medge att jag njöt av att gå runt svettig och hugga det långa gräset med en lie. Medans alla ljud spelade in

  • 132 Readers

Likes

Comments

Kämpar mig just nu igenom en deff (Deff) är en så kallad trimning av kroppen. Då man vanligtvis på sommaren vill ha fram så fina och synliga muskler som möjligt. Till vintern är det bulk då man äter sig stark och får en bra muskelmassa.

Jag köpte ett kost och träningschema av en pt vid namn Kaith.

Jag har hållit på i snart 3 veckor och varvar  i stort sett mellan tonfisk,torsk, och kyckling. Jag är dö sugen på att smälla i mig en fet kebab pizza. Hade gått super bra i tre veckor utan fusk men igår fuskade jag (med tillstånd) då det var lite specielt . Hade visserligen lite ångest efteråt men vart ett hårdare gympass dagen efter. Idag har jag ätit som vanligt och är så himla sugen på något annat, (rörde nästan rostbiffen i kylskåpet). 

Jag har gått all in för detta och är nöjd med alla resultat hittils men gud vad suget får viljan att svikta ibland.

Likes

Comments