Detta var gott vill jag lova. En sallad bestående av lite blandade godheter så som, ruccola, sockerärtor, cocktailtomater och sen några stekta falaflar till, kunde inte blivit bättre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, ni har nog märkt att frukost för mig är det bästa målet på dagen. Finns så mycket att göra och experimentera med och jag älskar att starta min dag men en vacker och god frukost. Och det var precis det jag gjorde idag. Omeletten med mini-keso, cocktailtomater, en kvarg perfait med nötter, hallon och mango.

Likes

Comments

Bestämt mig för att börja varje morgon med en morgon pw, har hittat en runda som är bra lång så nu är det bara ta sig ut varje morgon. Men om jag lägger fram träningskläderna så är det svårt att motstå pga ångesten man får av att se dem där och tänka att man inte ska gå.

Efter dagens powerwalk serverade jag mig själv en välförtjänt frukost i sängen. Omelett med mini keso och avokado + mino HALLP yoghurt mixat med hallon och kokos.

Likes

Comments

Dagen börjades med en 4 km PW och väl tillbaka hemma lagade jag en god frukost. Hade en väldigt mogen banan som behövdes användas så fick bli bananpannkakor och sen även kvarg med valnötter, mango och hallon.

Likes

Comments

Dagens lunchsallad som jag snabbt slängde ihop. Den består av så mycket som ruccola, bladspenat, quinoa, rödlök, avokado, sockerärtor och pinjenötter. Det satt som ett smäck ska ni veta.

Likes

Comments

Dagens frukost bestod av ägg och grapefrukt, till de drack jag kolsvart kaffe. 

Jag gjorde äggröran på 2 ägg och hackade ner lite basilika för att få mer smak. Serverade det på en skiva surdegsbröd och ringlade olivolja över samt peppar och salt. Till detta åt jag en halv grapefrukt, vilket satt himla fint i magen. 

Likes

Comments

Frukost är viktigaste målet på dagen och enligt mig även det godaste. Det finns så himla mycket olika saker att laga och älskar att experimentera mig fram till något riktigt smarrigt.

Detta är en av mina klasseriker som jag mer än gärna äter till frukost:

2 knäckebröd, helst brunbrända
1/2 mosad avokado
bananpannkakor (detta är en halv satts)
1 dl frysta hallon och mangobitar
1 msk kokos (lite i pannkakorna lite på)
1 dl proviva juice
1 kopp svart kaffe


Likes

Comments

Perfekt mellanmål som passar att ta med sig till jobbet eller bara avnjuta i soffan hemma.

Denna salladen består av:

1 dl quinoa
1/2 avokado
tunna skivor rödlök
2 skivade cocktailtomater
1 näve ruccola
1 näve färsk babyspenat
1 msk rostade pumpakärnor
1 msk rostade pinjenötter

    Likes

    Comments