Nu är det så att jag behöver hjälp från er!!

både min pojkvän och jag har redan fyllt år och firat jul och nyår tillsamans med massa presenter och firande.

MEN ... den 16 Maj firar vi 1 år tillsammans. vi har tänkt på lite saker man kan göra

som tex nån lyxkryssning eller åka iväg eller middag. Åkt iväg har vi redan gjort då  va vi i jönköping förra året och checkade in i ett hotell som heter hotell Savoy med tre rätters middag osv. kryssning har vi redan också gjort och middagen också.

Jag vill helst göra något nytt men jag vill ha förslag från er. Jag vet inte hur stort och hur långt man ska gå med det här 1 års firandet. det är ju i för sig mitt första förhållande och Samis med så vi båda vill göra något speciellt.

so please guys help us

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helgen har gått fort som vanligt konstigt nog. Har inte sett fram emot helgen eftersom jag varit sjuk och fortfarande är sjuk och tänkt att helgen aldrig ska ta slut.

Min bebbo Sami har tagit god hand om mig. tänkte ta upp några punkter och berätta vad han har gjort för att ta hand om mig.

  • Massage
  • kokat mycket te och gjort citronvatten
  • lagat mat
  • diskat
  • tvättat kläder
  • tappat upp ett bad åt mig
  • åkt till sina föräldrar för att hämta medicin från sina föräldrar eftersom vårt tog slut under helgen.
  • vilat med mig så jag kunde somna både under dagen, kväll och natt

Jag har verkligen hittat en av de bästa killarna som finns där ute i världen. Med ett stort hjärta av guld och ögon bara för mig.

det va så roligt för hans mamma bad ju honom att inte sova brevid mig så han inte skulle bli smittad. Visst förstod jag och sa samma sak men han svarade där emot - Bryr mig inte om ifall jag blir sjuk. Det är värt det så länge jag får hålla om dig för du är mitt allt.

Jag svarar då hahah älskling du är så fin men om du blir sjuk då får jag ju ta hand om dig.

Min Bebbo och jag sommaren 2009

Ville bara säga RIP till Marals mobil då den försvann för en kväll sen. Fan ta dig du som tog hennes mobil. Sörjer med dig min kära vän.

Maral och jag

har precis kollat klart på en film också, en indisk film älskar att titta på Bollywood filmer. Eftersom Sami åkte till föräldrar som han brukar göra på söndagar så passade jag på att titta.  Jag ska verkligen satsa på att bli frisk nu  för att Steffi har fyllt år och nästa helg ska vi äntligen fira henne. Steffi är så klart en av mina bästa vänner som jag kännt sen jag va fem år gammal. Grattis igen i efterskott babe.

Steffi och hennes vackra syster Antonella och jag så klart- Aladdin tider hahaha

Vi höres lite senare nu ska jag titta på en till film (Gona = filmnörd) :p


Likes

Comments

Nu är klockan precis efter tolv på natten och jag är jätte pigg och kan inte sova. nu har jag i alla fall en rolig sak att berätta.

Min älskade pojkvän kokade lite te til mig och honom och under tiden satt jag o surfa inne på nattstad. Min pojkvän Sami blir ju så klart nyfiken på vad jag gör och smygtittar lite. Han märker då killarna som skriver till en på nattstad och får en sån där uttryck på ansiktet med ett falsk leende och säger ta bort de här nattstad skitsidan jag vill inte att du ska ha det va e det för skumma typer och ta bort dina bilder.

Jag skrattar för att jag tyckr det är gulligt at han visar att han är svartsjuk, och jag som är knäpp också och ska skämta til det ännu mer säger men jag ska skicka den där bilden på rumpan som du tog på mig och lägga in det på bloggen,

- ALDRIG

- Jo det är min rumpa

- vem skickar såna bilder så alla kan se, våga lägga in den bilden

- hahaha jag gör vad jag vill

men jag skämtade ju och skickade den här bilden på honom istället. det e en tröja han fick av mig förra året efter att jag hade varit i London med jobbet

Likes

Comments

Hej och god kväll på er.

Tänk vad populärt det är att blogga just nu. Själv kan jag sitta i timmar och läsa genom andra bloggar. Tydligen så är alla andra människors liv mer intressantare än ens eget liv haha.

 

Just nu så har man på körslaget på tv4, och sitter och myser med älsklingen. Och varför vi sitter här är bara för att jag har feber/hosta/förskylning osv.

det är nog den höga febern som har fått mig i dessa tankar på att börja blogga :p

plus att jag är ganska rastlös nu när jag är sjuk.

vad ska man egentligen ta upp på sin blogg, vet inte om jag har så roliga saker att skriva om nu. Kan vara för att jag inte längre bor hemma och inte är singel och bara jobbar ihjäl mig.

kan dock beräta att jag har skaffat en ny mobil. Nokia N97 Mini. den e så jävla snygg, sexig och inte singel för den är MIN .

vi hörs lite senare puss o kram

Likes

Comments