1. vad har du på dig just nu?

- en vinröd polo med en svart kofta och becha byxor

2: Har du någonsin varit kär?

- ja, nån gång


3: Haft något dåligt "breakup"?

- ja!


4: Hur lång är du?

- 165 cm.


5: hur mycket väger du?

- jag vet faktiskt inte.


6: Tatueringar?

- nja men vill ha en


7: piercingar?

- Ja, 4 i öronen men vill ha 5

9: Favorit Show?

- empire state

10: Favorit band?

- kent

11: Något du saknar just nu?

- Min mormor

12: Favorit låt?

- history med olivia holt


13: Hur gammal är du?

- 17 idag

14: stjärntecken?

- vattuman

15: vad kollar du efter i en parter?

- inget speciellt. Bara lojalitet tror jag mest


16: Favorit "qoute"?

- "minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag

17: Favorit skådespelare?

- vet faktiskt inte

18: Favorit färg?

- svart, vit, grå,och vinröd


19: hög eller låg musik?

- hög alla dagar i veckan.

20: vart går du när du är ledsen?

- en speciell sten i en skog


21: Hur långt tid tar de dig för att duscha?

- kanske 5 - 30 min


22: Hur långt tid tar de dig att fixa dig på morgonen?

- 15 min kanske


23: någonsin varit i slagsmål?

- hehe ja


24: Turn on?

- humor.


25: Turn off?

- sexsism


26: varför jag började blogga?

- har kompisar dom gör de och de verkade kul, så jag tänkte varför inte?


27: Fobier?

- spindlar

29: senaste gången du sa "jag älskar dig"?

-igår


30: Meningen bakom ditt blogg namn?

- det är mitt namn och gillar golf


31: senaste boken du läste?

- om jag var din tjej


32: läser du någon bok just nu?

- första gången jag såg dig


33: senaste serien du kollade på?

- empire state


34: senaste personen du pratade med idag?

- philip


35: relatioen mellen dig och den du smsade senast.?

- kompis


36: Favorit mat?

- bara hemlagad


37: ett ställe du vill besöka?

- paris


38: senaste stället du var på?

- netto


39: har du en crush?

- ja...


40: senaste gången du kysste någon?

- nyår.
41: senaste gången du blev förolämpad?

- igår


42: Favorit godis?

- choklad.


43: vilka instrumet spelar du?'

- lite piano och är ganska bra på gittar


44: favorit smycke?

- min klocka


45: senaste gången du spelade en sport?

- igolf igår


46: senaste gången sjöng?

- igår kväll


47: favorit "pickup line"?

- har ingen


48:Har du någon gång använt den?

- nej.


49: senaste gången du var med någon?

yesterday

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

okej så vi alla har personer i ens omgivning som går bor, från släktingar till kompisar till allt möjligt. Och jag tror nästan alla har hört det här med att vi är mer rädda för att prata med folk än att dö och på mig stämmer nog det ganska bra jag är inte rädd eller orolig för min, men jag tror att det finns en sak alla är lite räddare för och det är att förlora någon som står en nära eller en som man älskar. Jag känner ibland att jag önskar att det var jag istället för dem. Speciellt när det handlar om yngre personer. Det finns så många saker som barn speciellt borde inte behöva gå igenom sånt. Jag har gått igenom mycket, mobbad sedan 4:an, mormor dog av cancer när jag gick i 7:an och det var nog en av dem värsta känslorna jag har behövt gå igenom. Jag satt och grät varenda dag pratade med mamma, gick hos kuratorn och än idag har det inte gått över. Jag tror inte heller att det blev bättre när det hände nya saker hela tiden så jag inte fick läka en sak i taget. Sedan i 8:an fick jag veta att en släkting som jag står väldigt nära har fått alzheimers, detta är då en sjukdom som får dig att glömma saker ända tills du inte minns vem du själv är eller vilka dem runt omkring dig är. Hon minns oss fortfarande men det har blivit mycket sämre och vi vet inte hur mycket tid vi har kvar... I 9:an tog en kompis till mig sitt liv och jag vet att jag inte kände henne lika bra som några av mina andra vänner gjorde men trotts det gjorde det sjukt ont och hon blev bara 14 är gammal. Nu har det gått ett år sedan det hände och nu sitter jag bara och väntar in min släkting men även min gammelfarmor som är 96 år och som snart fyller 97. men förra året fick en som jag bryr mig om väldigt mycket lungcancer och för mig är hon som en extra mormor även om jag inte har sagt det till henne. Jag är så rädd att förlora henne och jag skulle inte klara av det. Jag säger inte att jag har det värre än andra, för det finns dem som har det så mycket värre än mig men jag hoppas att inte så många skulle behöva gå igen detta för det river verkligen sönder en inifrån och ibland kan jag börja gråta på lektionerna när det är något som får mig att tänka på detta eller nån låt som jag kopplar till det. jag hoppas med all kärlek att detta ska få ett slut för jag själv mår inte heller bra av det och att dem runt mig ska få leva. Har någon ett tips så får ni gärna skriva hur man lättare kan smälta detta eller hur ni gör för att inte dra in vardagen i det.<3 <3 <3 Detta under är min mormors grav och bredvid ska min morfar ligga och därför finns det ett till hjärta.

Likes

Comments

så i måndags gymmade jag med Madde och träffade sedan Wilma för att ta en fika och umgås. PÅ kvällen förberedde jag skolväskan och allt jag skulle ha med mig tills idag. Kändes jobbigt att gå upp. Vi fick sedan veta att idrotten va inställd och att vår matte lärare (som vi skulle haft imorgon) är skadad och vi ska få en ny, men problemet är att hon inte kan börja riktigt än så vi fick gå ihop med samhällsprogrammet så alltså fick vi först 2 timmars rast för att sedan ha matte när vi vanligtvis redan slutat. Det positiva är att vi får sovmorgon till 10:10 imorgon!!! Jo vi har även fått nytt schema som börjar vecka 4.

Likes

Comments

Jag hann tyvärr inte lägga ut det här igår men det får väll bli idag då. Så dagen började med en härlig frukost som mina föräldrar hade fixat och sedan åkte vi bort till farmor och farfar för att fika. Direkt när jag kom hem mötte jag upp Evelina och Rasmus för att åka pulka och spela spel. Det roligaste är nog ändå att trilla i backen av nån anledning men blev nästan påkörd av dem andra två. Vid åtta åkte jag hem till Ebba, kollade film och sov över. Jag måste bara berätta hur kul det va att se the golden compass igen efter att jag sist såg den 2008 när den kom ut. Mycket mer hände väll inte, va bara nära på att trilla med cykeln flera gånger på väg hem idag.

Likes

Comments

Dem här två är mina bästa vänner i hela världen och det är dom bästa vännerna man kan ha. Älskar mina små bäbisar nått sjukt! den lilla är Rasmus han är en sheltie sheepdog (dvärgcollie) och fyller 3 i år. Den stora är Nalle och är en collie som är 8 i år. Bara för att ni ska förstå är detta inte mina hundar utan jag och min familj hjälper till att passa dem när deras ägare inte kan och ibland kan vi bara gå ut med dem eller ha dem här för att vi vill. Jag har känt dem här hundarna i 4 år nu eller ja iallafall Nalle, Rasmus fanns ju inte från början. Jag har också en väldigt bra relation till ägarna som är runt 60 år gamla. Dem tar hand om mig och ibland tar vi en fika. Mår jag dåligt kan jag komma bort och Måla, prata eller bara mysa med hundarna och det är så härligt att ha alla dem i mitt liv.

Likes

Comments

Jag har spelat golf så länge jag kan minnas och det är det bästa jag vet. För lite mer än 1 år sen sökte jag in till golfgymnasiet och var 1 av 6 som kom in. Jag sökte först in på nätet där jag fick fylla i ranking i Sverige, tävlingspoäng m.m. sedan fick vi komma och göra golf-tester. gym-tester och en intervju efter det va det bara att vänta i 1 månad på svar. När jag fick mejlet fick jag söka in till skolan för kommer man inte in på ett vanligt program så får man inte va med på golfgymnasiet. Så jag sökte ekonomi och i somras fick jag svaret att jag hade kommit in. Nu har jag golf och gym 6 timmar i veckan på skoltid där vi gymmar med program och spelar nu under vintern golf i en inomhuslokal. Vi får gymkort på Wellness studio av skolan. På detta tränar jag ytterligare 2 dagar gym och 2 dagar golf minst. Vi får hjälp med vår kost, träning, golf och den mentala delen. För att få spela på golfgymnasiet måste du även sköta skolan annars får du inte va med i laget, så den mesta av min tid går till just detta och skolan. Jag åker hemifrån lite innan 07:00, går i skolan till 15:30, spelar lite golf och sedan går jag till gymmet. Sedan tar jag oftast bussen hem kl: 19:05 är hemma vid 20:00 äter, gör läxor och går och lägger mig vid 11:00 oftast då läxorna är klara sen börjar dagen om lika dant igen. Detta är oftast hur mina dagar ser ut, då förstår ni nog att jag inte har jätte mycket fritid och det kan väll va lite jobbigt ibland. Men detta är hela mitt liv och det är nått jag älskar att göra och det bästa med det är att jag får tävla och hålla på med det jag älskar varje dag!! Visst kan det va tufft ibland men jag skulle nog i slutändan inte ändra på det. Jag har fått så många vänner genom golfen överallt i Sverige och fått se så många städer och banor när jag tävlar. Jag har fått åka på Läger och golfdagar där vi samlas och tränar med människor från olika ställen i Sverige och en del av dem är idag några av mina bästa vänner.

Likes

Comments

Så ytterligare en dag har gått. Till skillnad mot mina kompisar har jag inte tid att sova så länge och fick därför gå upp vid 08:00 för att äta frukost och fixa lite saker för att sedan åka till Kalmar vid 12:00 med min storebror, där jag gymmade i ca 2 timmar. När jag var klar gick jag runt i Kalmar i en halvtimme och tog några bilder men måste bara säga att kvällarna i stan och vid slottet är så sjukt fina och jag älskar att bara kolla på dessa bilder!!! Ta på mina hörlurar och lyssna på musik som betyder nått för mig så kan jag gå hur långt som helst på dessa platser och bara tänka.

Nu på kvällen har jag ätit middag med min underbara familj och spelat spel. Det bästa jag vet är våra poker kvällar som vi även i bland spelar med lite pengar. Jag får nästan ibland bita mig i tungan för att ha pokerface så att dem inte avslöjar mig...

Likes

Comments

God jul och gott nytt år får jag väll ändå börja med att säga. Jag vill inte göra som alla andra men jag tror ändå det är viktigt att ni får veta vem jag är och lite om mitt liv. Jag heter som ni kanske har sett Amanda och är 00:a, 16 år men fyller snart 17. Jag bor i en liten stad som heter Nybro, en bit utanför Kalmar. Den största delen av mitt liv tillbringar jag på skolan, golfbanan eller inne på gymmet. Men jag älskar att vara med mina vänner och därför försöker jag va med dem så ofta som jag hinner. För ca. 1 år sedan slutade jag med ridningen och det var en jobbig tid för det var en stor del av mitt liv och det har fått mig att fundera på om det är dags att börja igen men jag vet inte om jag har tillräckligt med tid för det. Jag går första året på gymnasiet där jag läser ekonomi men även golf. Min skola heter CIS "Calmar internationel school" och ligger i kalmar. Jag har golf 6 timmar i veckan på skoltid och såklart tränar jag ju även efter skolan. Vi är 16 st som har blivit antagna till golfgymnasiet på alla 3 åren. Jag hoppas ni gillar min blogg och har fått en liten översikt på vem jag är.

Likes

Comments