Information

Ibland springer dagarna bara iväg. Har verkligen haft fullt upp så ber om ursäkt att bloggen har varit lite död. Försöker verkligen njuta utav sommaren så prio 1 är tyvärr inte bloggen. Men ska se till att få upp några till inlägg i veckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Onsdags uppdateringar, Åsikter & Tankar, Nyheter

Det har tagit några dagar att smälta. Jag är sjukt imponerad och nöjd över onsdagen. Starthästen har verkligen lyfts och till och med jag, som inte är världens hästmänniska ser stora skillnader.

Linjerna har mjukats upp, bakdelen är inte lika bred och kantig om ni förstår vad jag menar? Älskar också animationerna hästarna gör, betar, hoppar och viftar på svansen.

Har knäppt väldigt mycket bilder så här kommer 2 stycken före och efter bilder!

Kanske inte världens tydligaste bilder men man ser även hur mycket färgen har ändrats?

Förresten vill jag även tilläga att jag tycker det är extremt svårt att få till bra bilder efter kameran hade uppdaterats, tar ett tag och lära sig..

Vill gärna höra vad ni tycker, hur går era tankar?

Likes

Comments

Mina hästar, Övrigt

Tycker alltid gå från level 14 till 15 när man levlar är något av det segaste som finns. Har halva klar med Bob nu och hann göra några lopp just.

Förresten så undrar jag lite vad ni skulle vilja läsa för inlägg?


Passade på att njuta av den fina utsikten vid Fort Pinta!

Likes

Comments

Ni hittar bloggutmaningen här!

Vad är det bästa med ridklubbar?

För mig har det alltid varit gemenskapen, att få nya bekantskaper på sådan kort tid är så himla kul. Att varje gång man loggar in få flera stycken "heej", och alltid veta att de finns någon att snacka med oavsett vilken tid på dygnet det är.

Saknar verkligen de nu när jag är klubblös, tappar lite intresse och längtar tills jag hittar till någon klubb igen!

Vad tycker ni själva att är det bästa med klubbar?


Bild från förra klubben jag var med i, Cyborg Hunters.

Likes

Comments

Outfits, Uppdrag

​Kolla vilken fin tröja jag fick vid midsommarjakten idag, gillade verkligen färgen. ​Vad har ni fått i årets midsommarjakt?

Likes

Comments

Bilder

Har länge velat haft en ny header eftersom gärna vill ha min starthäst Starking på den, så tog med han upp till Silverglade och fotade lite. De här är "orginal" bilden och tyckte det blev snyggt med slottet och byn i bakgrunden

vad tycker ni?

Sätter in 2 andra bilder som jag tog samtidigt.

Likes

Comments

Bloggutmaning

För ett tag sen så började jag på Cecilia Gladefields bloggutmaning, men efter att jag hade en liten paus med bloggandet så glömde jag helt bort det. Men tänkte ta och hoppa upp på de tåget igen och ni hittar bloggutmaningen här!

Hur hittade du till sso och hur länge har du spelat?

Jag är ganska säker på att jag började spela runt 2013, alltså är jag inne på mitt 4 år. Hur jag hittade till Starstable är en svårare fråga men när jag var yngre så var jag en riktig hästtjej och min favorittidning var Min Häst och kommer ihåg att de var nån gång reklam för Starstable och tyckte det verkade intressant så började spela därifrån helt enkelt!

Hur hittade ni till sso och hur länge har ni spelat?


Likes

Comments

Åsikter & Tankar

Att äga en klubb är ju något som är väldigt populärt, och något som har utvecklats med tiden. Jag är faktiskt sjukt imponerad över alla som äger klubbar vilken fantasi som finns och är väldigt inspirerande. Men nog om de, jag tänkte i alla fall "tipsa" eller mera berätta om några punkter som jag "dras" till när jag letar efter en klubb.

Jag är i nuläget klubblös men har faktiskt sökt till en klubb och är uppsatt på en väntelista, så tänkte utgå lite från den varför jag just valde den klubben av alla 1000 tals andra som finns.


  • Krav

Krav! Det tycker jag själv är något utav det viktigaste, jag själv är 15 år och söker mig oftast till klubbar med åldersgränser runt den åldern. Varför? Jag är en väldigt öppen och social person och skämtar även ofta och ibland om saker som en 10 åring inte borde höra. Jag vill gärna ha en mognare och seriös klubb och (såklart inte alla) då passar inte dem yngre spelarna alltid in där.

  • Blogg

Det här är nog nästan ett måste för mig, när en klubb har en snygg och välorganiserad blogg så känns det väldigt proffsigt och seriöst. Man får även enkelt ta del utav information om klubben, me like!

  • Twist

Om jag säger twist, förstår ni då vad jag menar? De finns så många klubbar på Starstable, den ska sticka ut på något sätt som gör att man blir intresserad. Kanske något speciellt titelsystem? Man ska känna, wow här har dem verkligen tänkt till och lagt ner tid!


Så de här var 3 punkter jag tänkte främst på, vad dras ni själva till för klubbar?

Gammal bild från ett event med Cyborg Hunters.

Likes

Comments

Uppdrag

Hej hörni! Har spenderat både gårdagen och idag med att göra massor med olika uppdrag, eftersom jag inte har spelat på super länge så fanns de några att göra! Låste tex upp den gömda dinosauriens dal,

hm..där försvann min sommar feeling haha!

Man blir trött efter en hel dag i den gömda dinosauriens dal!

Älskar den här bilden!

Kommer ihåg att första gången jag loggade in så hade jag ingen aning om va "Spirit" vad som alla pratade om, men efter att hade läst igenom nyheterna så hittade jag han i Moorland!

Likes

Comments