Header


Ja, detta är ju då mitt första inlägg, jag har aldrig haft blogg innan så vi får se hur detta slutar. I mitt första inlägg kan jag ju börja med skriva varför jag har gjort den bloggen och lite så, om ni har läst i presentationen så har jag skrivit att jag är valpuppfödare och galen i hundar. Jag har gjort denna sidan för mina valpköpare, så jag kan hänvisa dem hit, det känns lite bättre så dem bara kan kika in här och så har man alla bilder och allt på samma plats, jag ska försöka uppdatera så mycket som jag hinner.

Så jag tänkte berätta lite om mig då, jag heter Anna-Karin Rydell och bor i Gränna tillsammans med min stora familj, jag har 6 stycken underbara barn, 2 som har flyttat hemifrån och 4 stycken bor hemma, sen har jag 3 gosiga hundar med som heter Selma, Tilda och Bosse. Vi flyttade till Gränna 2003 och det var ungefär då jag startade min kennel. I starten av kenneln hade jag två andra hundar Snobben och Wilma dem är grunden till allt kan man väl säga. Wilma fick 4 kullar och några av valpar såldes till hundskola i Sollefteå.

2009 så dog våran hund Snobben då var han 15 år gammal, då köpte vi en ny kompis till Wilma, vi döpte henne till Selma. 2 år senare så avlider Wilma. Det var då vi bestämde oss för att spara en valp ifrån Selmas första kull som heter Tilda. När Selmas fick sin andra kull så valde vi att spara ännu en hund, våran Bosse ❤

Eftersom jag har många barn så är våra hundar väldigt vana vid liv och rörelse, dammsugaren är absolut inte problem för våra hundar eftersom den är framme 2-3 gånger om dagen. Lika så är det med våra valpar, dem är otroligt lugna, när dem flyttar så är dem vana vid dammsugaren, barn, rörelse och hög musik. Men självklart så hittar dem på en massa hyss precis som valpar gör!
Idag är våra två tikar Selma och Tilda dräktiga, valparna beräknas komma 19-22 april, så snart blir det liv i luckan här hemma 😉 Mer information om valparna kommer jag skriva här på bloggen lite senare 😊


En bild på Snobben och Wilma, den vita hunden Snobben och den bruna hunden är Wilma.

Likes

Comments