Nu är det bara 22 Dagar kvar till UF-mässan i Borås. Vi på GoldenRobe UF är extremt taggade!! Som tidigare sagt kommer vi ställa ut med våra Handsydda morgonrockar, Vi kommer att hålla till på plats 119.


information om mässan:
Entreprenörskap På Riktigt
Plats: Åhaga, Borås
Öppet tider:
16 mars 17:00-20:00
17 mars 12:00-16:00

Fri Entré
Mat/ Café finns på plats
Vi har Swish

hoppas vi syns där!!

Om ni har några övriga frågor kan ni kontakta oss här:
Goldenrobeuf@gmail.com

- GoldenRobe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejsan allihopa!

Nu var det ett tag sedan vi var aktiva här på vår blogg, sen sist så har vi haft fullt upp med företaget. Just nu håller vi på att förbereda oss för den lokala UF-mässan Entreprenörskap på riktigt! som kommer att äga rum den 16-17 MarsÅhaga i Borås. mer information kommer vi ut med snarast. 

Inför mässan är det massor som ska fixa och ska fin justera på vår produkt och även vår monter. Om ni är intresserade av vad vi gjort kan ni kika in på vår Instagram

Hoppas ni alla har de bra så hörs vi snarast!

Likes

Comments

I torsdags va i på möte hos Syster Yster som även kommer att sy våra morgonrockar, där bestämde vi tyg till våra morgonrockar och även etiker till våran slut produkt. Idag fortsätter vi att jobba så vi kan sy upp våra morgonrockar inom en snar framtid. :)


Likes

Comments

Hejsan hejsan, vi är 4 ungdomar från Drottning Blankas Gymnasieskola i Borås och vi har startat ett UF-företag genom skolan. Alla i vårt företag kommer förmodligen starta eget i någon form, då tänkte vi att ja varför inte börja få en inblick redan nu? Vi alla är drivan och service inriktade och vill våra kunder de allra bästa. 

Vår affärsidé är att tillverka exklusiva och mysiga morgonrockar till ett bra pris. I både god kvalité och en snygg design. Vår vision är att människor ska få en lyxig och skön känsla när man bär våra morgonrockar. 

Här på denna bloggen så kommer vi skriva mycket om hur det går till i våran konstruktion av våra produkter samt vad vi gör under våra möten m.m 

är du intresserad av att följa oss är ni mer än välkomna!


ha de gött!

Johanna, Alva, Moa, Kevin

Likes

Comments