Hvad gør dig glad?

Hey derude.

Jeg blev inspired af en youtuber som snakket om hvad der gjorde hende glad. Jeg elsker lykke og at være bevist om hvad der gør en glad, men nogle gange kan jeg mister fokus, så tænkte jeg vil lave et indlæg om hvad der gør mig glad, som jeg i fremtiden også kan se tilbage på.

Smoothie

Smoothie gør mig så glad. Fordi det har været så varm, så har jeg haft brug for noget til at køle mig ned, som også er sund, så jeg er begyndt at lave smoothie hver morgen igen, og når det bliver ekstra varmt og jeg har brug for noget kold. Grunden til at den gør mig glad er fordi det smager så godt, også er det sundt, så jeg ved at jeg gør noget godt for mig krop, og det gør mig rigtige lykkelig, fordi for mig er det et lille tegn på at jeg har skæret noget usundt væk fra min verden og at jeg langsom bliver sunder på en god måde.

Dagbog

Jeg fik den her dagbog med Owlcrate, og jeg er så glad for den. Det er en notebook, som jeg har valgt at bruge som dagbog, men i lang tid gemt jeg den væk, fordi jeg var så stolt af den og jeg havde lyst til at gemme den væk for altid, men så indså jeg også at jeg ikke havde nogle ideer til hvorfor jeg gemt den væk, og ikke rigtige havde en plan for hvornår jeg kunne bruge den. Den var blevet en af de der pæne ting som jeg ikke turde at gøre ved fordi jeg holdte så meget af den. At bruge den som dagbog har gjort mig så glad. Jeg skriver dagbog hver dag, og at lige kigge på forsiden og den flotte illustration har bragt så meget glæde i mig, at jeg har besluttet at investere i flere unikke notesbook, fordi den glæde vil jeg gerne have mere af i mit liv.

Kunst 

At finde kunst, som rør noget ind i mig gør mig glad. Det gør mig glad fordi det er så smuk for mig selv, og jeg synes det er så unik, det gør mig også glad fordi det inspirere mig til at arbejde hårdere på min egne projekter så jeg en dag kan sælge mit eget kunst.

At være kreativ 

At skabe noget fra min egne hjerne gør mig glad. Om det er illustration, tegning, doddle som på det her billedet, eller blogindlæg eller andre ting, så gør det mig glad. Det at arbejde på noget som starter med en tanken og ender med et fysisk element, det gør mig glad fordi det er bevis på at jeg kan skabe noget fra mig.

At starte en ny bog

Jeg tror alle bog-elsker kan relater til den her, men når man finder en ny bog, eller starter en ny bog, så er der en form for spænding og som om man er på vej ud til en nyt adventures og det er sådan et dejlige oplevelse, fordi hver bøger har deres egne verden og det er som om man bliver inviteret i den verden, den lille klub og ligeså straks man er inden, så er det nogle gange svært at komme ud af den igen. Jeg bliver glad, fordi jeg har det som om alle bøger besidder en smule magic, og når man starter en ny bog bliver du invitere til at være en del af den magisk oplevelse.

Natur

Jeg ved ikke om det er fordi det er sommer, men her på det seneste, er jeg blev bevist om naturen omkring også, og den husker mig på at lige tage et par vejrtrækning en gang imellem og lad være med at have så travl og bare nyde nuet. Jeg elsker især naturen om morgen, når jeg drikker tea og kan se naturen udenfor mit vindue, det giver mig ro inden i og det er derfor det gør mig så glad.

At prøve nyt mad 

Jeg er begynd at prøve nye opskrift og bage lidt mere, og det gør mig glad, fordi det minder mig om hvor meget mad derude som jeg ikke har prøvet og bare det at tilføjer noget nyt engang imellem giver mig energi og gør mig så glad.

#happiness #Glæde #glad #sommer #nouwinfluencer #nouw #smoothie #bog

Hvad gør dig glad? 

Er du også bevist om hvad der gør dig glad? Hvis du har lyst, må du gerne nævn 3 ting som gør dig glad. Jeg blev glad for min liste, fordi de fleste ting i mit liste, de koster ikke noget, og det er noget jeg kan gør helt gratis som kan få mig til at smile. Jeg håber det har givet jer noget at tænke over, og håber i har en fantastik fredag.

- C

Bye Queens, Kings, Unicorn 

Synes godt om

Kommentarer