Kære Queens, Kings, & Unicorn

Idag er sidste dag af #nouw30daychallenge, og det har været en interessante tur. Denne challenge har været med til at hjælpe mig, (og collia), med at finde ud hvad vi vi gerne vil blogge mere om, og hvilken vej vi gerne vil tage bloggen. Vi starte med vores blog et par dage før challenge, så det var en første gang at vi fik blogge sammen, og det har jeg (Lumiere) lært en del af, og vil gerne dele med jer hvad jeg har fået ud af challengen.

De ting jeg har lært af challengen er:

 • Jeg elsker at blogge, og jeg havde faktisk lidt glemt hvor meget jeg elsker det.
 • Jeg har fundet ud af jeg fortrækker helt klart at dele mere ud af mit liv, min hverdag, og hvad jeg bliver motiveret af, end fx fashion blog, som kun fokusere på tøj, make-up osv.
 • Jeg har fundet ud af, det handler ikke om blogge for at blogge. For mig skal jeg elske hver indlæg jeg lægger ind, og ikke bare skrive for at skrive, eller blogge for at blogge.
 • Komprimes er et ord jeg er blevet bedre til at bruge, fordi at jeg blogger med min søster, og vi har hvert vores smag, så nogle gang skal vi gå på komprimes, i forhold til hvad vi ønsker.
 • Jeg er også blevet bedre til at planlægge, fordi det skal man nogen gang når man skal blogge så meget som vi har gjorde, og endda når vi er to, så er det lidt svært nogengang, fordi vi laver fælles indlæg, men vi er ikke altid sammen.

I starten af challenge, så havde jeg det lidt "let", fordi jeg havde læse ferie, og derfor mere tid til at blogge, og i starten var det lidt lettere at finde inspiration, men nu hvor jeg er startet på studiet, kan jeg godt mærke, at jeg nok ikke kommer til at blogge så meget, da jeg langsom skal finde en balance for mit studiet og denne blog. Lige nu skal jeg have samlet lidt energi, og så vende tilbage med flere blogindlæg som jeg elsker.

I alt så har jeg elsket challengen, jeg synes at den har udfordre mig, og fået mig til at tænke på hvor mange måde man kan blogge på, og hvor man gerne vil have den skal kører hen. Den har virkelig skubbet mig, men på en god måde, og jeg vil helt klar gøre det hele IGEN!

😘😘😘 - fra Lumiere

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I dag er min sidste dag i #now30daychallange . Hele forløbet har simple hen være en rejse, og en stor og spændende oplevelse som har lært mig en delt om blogging, mig selv, og at blogge med en anden person. Jeg tænkte at jeg ville dele nogle af de ting som blogging i 30 dag har lært mig .

What did i learn? 

Ærlige talt, så lærte jeg en masse om rutiner, om at planlægge blogindlæg, og at redigere billeder, og finde ens blogge stil. Jeg lærte også en del om indhold, det jeg blogger mest om, det der kom mere naturligt for mig at blogge om, og det som måske tog lidt længere tid at lave et blogindlæg om. Social media håndtering. Så lærte jeg også om samarbejde på blogindlæg.

 • Rutiner
 • Redigering
 • Bloggestil
 • Indhold på bloggen
 • Social media/kommentar
 • Samarbejde


Rutiner 

Jeg arbejder bedste med rutiner. Det hjalp mig at vide i 30 dage, så skulle jeg have et indlæg klar hver anden dag. Jeg havde også sat et personlige mål om at have et indlæg klar før kl 13:00, til at komme ud på min dag. Det har hjulpet mig at have deadline og samtidlige kunne planlægge blogindlæg i god tid, og derfor kunne jeg lave bedre blogindlæg. Jeg kan sagtens lave et blog indlæg på dagen den skal ud, men jeg har fundet ud af, at jeg godt kan lide at arbejde på det et styk tid før, jegsætter indlægget ud. Fordi det giver mig tid til at læse det ordentlige igennem, redigere det et par gange og kom ud med et fedt indlæg. Jeg kunne mærke at de indlæg jeg brugt ekstra tid på, dem synes jeg bedre om og nød processen mere. Plus jeg var lidt mere selvsikkert, fordi jeg havde kigget indlægget igennem et par gang, og var derfor mere sikkert i indholdet.

Redigering & Bloggestil 

Jeg valgte at gå en helt anden stil end jeg havde regnet med. Når det kommer til bloggestil/redigering, så synes jeg ikke at jeg har valgt noget endnu som skriger "det er mig", jeg er ikke tiltrukket af nogle bestemte farver eller skrifter som jeg bruger mest, og det er faktisk noget jeg gerne vil arbejde på at finde, at finde en stil som er mig. Jeg valgte under den her challenge at prøve at bruge min egne billeder når jeg kunne. Det var en personlige udfordering til mig selv, fordi jeg gerne vil blogge lidt mere professional og blive bedre til at bruge mine egne billeder, istedet for billeder jeg finder på weheart. Det har også være en challenge i form at, give jer (læser) mulighed for at vide mere om mig selv, og de ting jeg bruger i min daglige dag.

Men at redigere og ændre sine egne billeder, det viste sig faktisk at være let. Jeg havde forventet at det ville være hårdere, men jeg er også nød til at dele med jer, at jeg simple hen valgte lette løsning. Det at finde en bloggestil, det har ikke være den første priotering, fordi mit mål var i første omgang at have et indlæg klar, også vil jeg måske lave en anden challenge til mig selv, hvor jeg tilføjer at finde en stil på listen.

Indhold på bloggen

You guys! Kan vi lige være ærlige et øjeblikke? Jeg var slet ikke klar over hvor meget jeg vil blogge om bøger, ærlige talt, så de reading challenge de kom på det rette tidspunkt, men jeg var slet ikke klar over at bøger vil være sådan en stor element at blogge om, jeg havde tænkte, at i måske ville få 1-2 blogindlæg om bøger igennem hele forløbet, men sådan blev det slet ikke. SÅ det var faktisk en sjov opdagelse af mig selv. Det kom faktisk også meget naturlige, det var ikke hård at skrive om, og det var faktisk en sjov oplevelse. Det er helt sikkert noget jeg vil tilføjer mere på bloggen. Jeg vil gerne dele med jer bøger jeg har læst igennem måned, selvhjælps bøger, og fantasy bøger. Reading challenge jeg deltager i osv.

Ugens fund

Jeg har også tænkte mig at skrive om ugens fav engang imellem. Jeg fortalt jer om min fav podcast, og det indlæg kunne jeg godt lide, og det gav mig lyst til at dele med jer ugens fund/fav, hvor jeg fortæller om en element som jeg har nydt i den her uge. Alt fra bøger, youtube, musik, film, tv-serie, podcast, facebook gruppe osv. Det er helt sikkert et element som jeg vil prøve at tilføjer mere bloggen, fordi det er personlige og det gør det derfor mere let at skrive om fordi det er noget som kommer fra hjertet.

Sundheden

Jeg har også skrevet kort om snack og om at jeg gerne vil prøve at være sunder, og det er et emne som jeg er blevet meget passion over, da sundhed er vigtige for mig. SÅ jeg har planer om at skrive mange flere indlæg om sundhed, og min rejse på at være en sunder version af mig selv også håber jeg at det inspirer nogle af jer derude. Måske laver jeg en challenge på et tidspunkt.

Social media/kommentar osv 

Ærlige talt, så når det kommer til social media, så synes jeg ikke at der sket det stor del fra min side. Jeg fik postet et par billeder på instagram, men det var så det. Jeg tror også det er svært at starte det hele på engang. Mit mål som sagt var at lave et indlæg hveranden dag, også var alt andet ikke en særlige stort priotering. Desuden så havde jeg ikke et mål til instagram, jeg havde ingen plan, der var ingen deadlines og der var ikke det samme challenge som bloggen. Hvis der havde være et mål som at post X antal billeder om ugen, så ville der være sket en masse fremskridt, men tror at det bare ikke har være focus point. Jeg har også være dårlige til at kommentar og være social på bloggen, på nouw, at kommentar andres indlæg og være fremme på nouw, og igen, så er det fordi det ikke har været en priotering. Det har dog været et ønske og håb om at se fremskridt på det, men igen, der var ingen rigtige mål der, og det har ikke være priotering for mig at gøre det.

Jeg ved at jeg funger bedste med mål nu. Så det er jo noget jeg har fundet ud af igennem challengen. Fordi jeg gik ind til challenge og tænkte, "så kommer jeg til kommentar andres blog og post på instagram hveranden dag, og det kommer til at være så sjov og spændende", men bare et par dage inden i challenge, så kunne jeg godt mærke at jeg ikke var motiveret til at skrive kommentar, fordi jeg var bange for at være aktiv i starten også falde fuldstændig af sener hen. Også var der også en anden grund, som jeg kommer ind på i samarbejde.

Men mål er rigtige god for mig, fordi det giver mig noget at gå efter, det hjælper på at forkus på et element, også når man det eller ikke. F.eks, hvis Lumiere og jeg havde lavet et mål på at have 4 instagram billeder hver om ugen, og vi så ikke holdt det i 5 uger, så vil det fortælle os, at vi måske skulle start småt med 2 instagram billeder hver om ugen på vores fælles instagramprofil. Det giver mig noget at arbejde med, det giver mig en forståelse af enten når man sin mål, ellers også skal man regroup og prøve igen med et andet mål eller et mindre mål.

Samarbejde 

Samarbejde angående bloggen har været fantastik. Heldigvis var vi begge gode til at kommunikere, hvad vi havde brug for i løbet af bloggen. f.eks fandt vi begge ud af, at fællesindlæg skulle være planlagt i god tid, så vi begge kun redigere og skrive indlæg. Vi fandt også ud af, vi ikke kun redigere på det samme indlæg på samme tid, fordi så var der en chance for at den ikke gemte det, så vi skulle være i kontakt med hinanden og skrive "nu redigere jeg på bloggen, skriv når du gør det".

Desuden aftalte vi kommunikere med hinanden angående mål. Som jeg kom ind på social media, var at jeg arbejder bedste med mål, og den her blog er hobby for os begge, men jeg vil ikke have at lumiere føler at hun laver en masse arbejde med social media, eller med at kommunikere med andre blogger, og hun ikke føler at jeg gør det samme. Derfor blev vi enig om at når challenge er færdig, så vil vi prøve at challenge os selv, med at lave mål til bloggen, så vi begge kan se fremskridt, men så vi også begge er klar over hvilke del af bloggen vi arbejder på, og man ikke føler at man arbejder rigtige hård for noget, og den anden partner ikke gør.

Jeg vil også være ærlige og fortælle jer, at vi havde regler angående bloggen, som gjorde at det hele var letter, så der var nogle ting som vi havde taget op før bloggen begyndte. Alt andet lærte vi jo igennem den her process, da vi blev klogere på, hvad vi har brug for, i forhold til os selv, vores blog og det her partnerskab. Det hele har været en sjov lærig process.

Tak 

Jeg vil lige slutte af med at sige, tak for challenge. Der er ikke noget som en god challenge, som lærer en om en selv, og bloggen. Det hele har virkelige være en lærige process. Det har også være en sjov og spændende oplevelse, og selvfølge en smule stressende. Det var sjov at finde ud af om det kan lad sig gøre, fordi var på et tidspunkt lidt i tvivl fordi det virket så hårdt. Det har været en utrolige sjov og lærige oplevelse. Så tak for den omgang.

Bye Queens, Kings & Unicorn

- Collyre

Likes

Comments

"Relax and recharge"

Hej Kings, Queens, & Unicorns.

Jeg tænkte jeg ville dele nogle chicklix som i kan se på HBO, eftersom jeg allerede har delt det på netflix. Søndag er jo normalt en hvile dag, så det er en dejligt dag at starte på en god serie. Så jeg har 4 serie som jeg tænkte i kan se på HBO

 • Sex and the City
 • The Arrangement
 • Famous In love

Sex and the City

Sex and the City, handler om 4 kvinder der bor i New York. Der er meste Carrie Bradshaw som man følger og hun er forfatter som skriver om sex, og hun har en klummeskribent i “The New York Star".

Serien handler også om Carries bedste veninder som er Miranda Hobbes, Charlotte York, og Samantha Jones. Miranda er en advokat, Charlotte arbejder på et galleri. Samantha Jones har sit eget PR-firma.

De er alle meget forskellige kvinder men de er gode venner, med forskellige syn på livet, fx Charlotte vil gerne have en familie og blive gift, hvor Samantha er ikke interesseret i fast forhold og Miranda har et kynisk syn på forhold og mænd.

Der er 6 sæsoner og 2 film, så man kan altid se filmene når man er færdige med alle episoderne. Serien er afsluttet. Se serien hvis i er interesseret i:

 • Venskaber
 • Sex
 • Lækker fyre
 • Kærlighed
 • Romantik
 • Sociale problemer.
 • Karriere bestemt kvinder.
 • Mode

The Arrangement 

The arrangement er en serie som i kan se på HBO, der er kun et sæson ud, men andet sæson kommer ud her i marts måned. Det handler om en ung ukendt skuespille, som skal spille kvindelig leder, med en kendte mandlig skuespille Kyle West. Hun møder lederen af en selvhjælpsorganisation som hedder "Institute Of The Higher Mind” og de giver hende en kontrakt som kan ændre hendes liv. Se serien hvis i er interesseret i:

 • Drama
 • Mysterie
 • Hemmeligheder
 • Kærlighed
 • Flotte mennesker

Famous in love

Famous in love er en serie som er baseret på en roman som er skrevet af Rebecca Serie. Der er kun et sæson ud nu, men der kommer et andet sæson her i april.

Serien handler om en almindelig universitets studenrende som hedder Paige, som tager til en auditionen til en hovedrolle og får rollen, og pludselige har en helt nyt liv, med kemi med sin anden skuespiller, og hendes bedste ven. Se serien hvis i er interesseret i:

 • Mode
 • Studerende
 • Venner
 • Kærlighed
 • Drama

XOXO fra Lumiere

Likes

Comments

Lad os tale om tattovering.

Jeg har i et styk tid, gerne vil have en, men jeg er stadig i research afdeling. Jeg elsker mini tatto, men og har overvejet tekst eller symbol, som en krone. Jeg vil gerne have en tatto som representer styrke, men ved også det er rimelige personlige, hvad der symboler styrke for mig.

Hvor skal tatto være?

Ærlige talt så vil jeg gerne have en tatto, et sted der ikke er synlig for alle. Som om at det er en hemmelighed kun de nærmeste kender til. Jeg har dog ikke valgt det sted, har overvejet ved foden, eller langs siden af mit bryst, eller lige ved hoftet. Men som sagt, jeg er stadig i research afdeling, fordi har også hørt at nogle af de steder jeg gerne vil have bringer mere smerte, fordi det er følesome steder, og ærlige talt ved jeg ikke om jeg er klar til det, så skal samle mod og styrke.

Hvad med jer? Laver i research før i vælger en tatto? har i en? vil i gerne have en? Jeg er så nysgerrige, så skrive endelige.

Bye Queens, Kings, Unicorns

- Collyre

Likes

Comments

"Slayin' since they were born"

Kære Queens, Kings & Unicorne.

Jeg har altid været besat af Mary Kate, & Ashely Olsen. Her på det seneste er jeg begyndte at blive lidt inspireret af deres til igen, så jeg tænkte at jeg ville dele det med jer. Jeg har elsket dem, en af grunden til at jeg har elsket dem, er at jeg synes deres stil er så smuk. Mary Kate er blevet nævnt som et stilikon for at skabte et look, som de fleste vil beskrive som "hjemløse" look, som er meget populær nu. Definitionen på looket er enorme solbriller, løse tøj.

Mary kate & Ashley Olsens begyndte at være skuespille da de var børn, de startet deres skuespiller-karriere i en tv serie, "Hænderne fulde". De startede allerede da de var omkring 6 måneder. De startet deres egen virksomhed Dualstar senere, og da de var 6 år, var de verdens yngste producere. Tvillingerne var en af de yngste millionærer i Amerikas historie inden de var 10 år. De har slay siden de var børn.

XOXO fra Lumiere

Likes

Comments

Let's all have a pink attitude 

Billederne er fra weheart

Hey derude.

Jeg tænkte at jeg ville dele, hvad jeg har på min moodboard i øjeblikket. Jeg skifter den som regel, måned til måned, eller når jeg har lyst. I den her måned, så føler jeg mig pink, hvis i forvirret over hvad det betyder, så kig på billederne. Jeg føler mig klar, motivated, boss og som om at der skal ske noget, at det er tid til ændring. Samtidige med det, så kan jeg også mærke på mig selv, at jeg skal holde mig selv motiverede og inspirerede. Derfor jeg laver moodboard. Billederne er fra weheart, og min moodboard er på min pauseskærm.

Jeg sætter noget stille rolige musik på morgen, også mens jeg meditere, sætter jeg pauseskærmen til, også kigger jeg på den, eller visualizere noget i fremtiden. Det er en god måde at holde kontakt til ens drømme i fremtiden, og være opmærksom på den person man gerne vil være, og hvad man selv gør for at være den person.

Det kan virke personlige, men ingen kender til hvad tingene på billederne, hvad de representer, i forhold til dine drømme og mål.

F.eks, kan jeg fortælle jer, at jeg ikke ønsker mig, eller elsker rosa, men roserne på billederne representer for mig, pink, elegant, at gøre noget specielt for mig selv. Så det er symbolsk, og det er noget, som jeg forstå (og nu jer), men det er ikke noget enhver som bare ser på billederne forstå.

f.eks Pigen i læderbukser som rocker sit outfit, hendes billedet, for mig represent, fashion, stil og at prøve noget nyt, og gøre noget nyt med mit stil, også samtidig, at husk mig selv på, at bukser og t-shirt kan få et outfit til at være så sejt, at være stilfull ikke behøver at være dyrt eller besværlige.

Så billederne behøver ikke at være præcis, men så længe jeg forstå det, eller forbinder det med noget andet, så fungere de bare.

Vejledning til moodboard. 

Hvis du selv overvejer at lave en moodboard, så har jeg lavet en et par spørgsmål som kan hjælp dig med at rådgive dig til hvad du gerne vil have på.

 • Hvad vil jeg gerne have ud af måned/året?
 • Hvilke farver / stil kan jeg lide? '
 • Hvad vil gøre mig glad?


Hvad vil jeg gerne have ud af den her måned/år?

Der er som regel 8 category som du kan del det spørgsmål ud i, det kan være med hensyn til

 • sundhed / Krop
 • Sundhed / mindfulness
 • Karriere / skole
 • Økonomi
 • Stil
 • Familie
 • Venner
 • Kærlighed

Der skal man kigge på hvad man kunne tænk sig, og ikke hvad man er misundelige på, og man skal være opmærksom på at vælge billeder, som fylder en med glæde, og ikke med had og jalousi. F.eks med krop, jeg vil gerne være sundere, jeg vil gerne træne, så finder jeg billeder, af yoga måtte, eller træning tøj, men jeg finder ikke billeder af slanke kvinder som træner, eller kvinder i bikini, fordi det gøre ikke mig glad, og skaber ikke en værdi hos mig. Så husk at finde billeder, som repræsenter den glæde du vil føle, når du laver eller opnår de ting som du har sat dig for.

Hvilke farver / stil kan jeg lide? '

Det handler mere om, hvis du er mere tiltrukket af en stil, så vælge de farver. På min moodboard, kan jeg se at jeg elsker pink, og lidt brun, hvid og sort. Det er en stil som jeg er blevet vild med, og som for mig giver mig en ro. Det kan være at din stil er rå, og du godt kan lide mørke farver og lidt mere mørk stil, men hvis det gør dig glad, så vælg det. DO YOU GIRL! Pointen er bare, hvis der er nogle farver som er mere fremtrædende end andre, så er der måske en god grund til det.

Hvad vil gøre mig glad?

Jeg synes det er det vigtigst spørgsmål under det hele, du kan stille dig. Vælg ting som gør dig glad, ikke din mor, far, eller veninder eller kærester, men dig. Det er okay, at du vælger ting, som også tilfredstille dine omgangskreds, men husk også at være i kontakt med dit indre selv, og spørge dig selv, gøre det her mig glad? Gør det mig lykkelige? Vælge noget som repræsentere din glæde og lykke. Det er vigtige at være klar over ens drømme og mål i livet, og holdninger og hvad der gør en glad. Jeg har oplevet, at når jeg laver en moodboard, så er jeg bare mere bevist om hvad der gør mig glad, så ville dele den oplevelse med jer. Håber i fik noget ud af indlægget.

Goodbye Queens, Kings & Unicorn

- Collyre

Likes

Comments

"One song, a thousand old memories"

Kære Queens, Kings, & Unicorns.

Jeg tænkte at jeg ville dele min 5 favorite sange på spotify for tiden.

De sange som jeg har valgt er alle meget forskellige, men det er helt klart sange man kan danse til på en kedelig dag. Jeg er begyndte at indføre en ny ting som skal få mig i godt humør, om morgen, det er at jeg finder en sang på spotify og begynder at danse rundt, fordi det er dejligt måde at starte en dag.

Jeg vil prøve at indføre det til at være en del af min morgen-rutine. Lige nu er det bare en del af en challenge jeg har. Jeg har bestemte mig for at i år vil jeg jo have 6 challenge. En challenge hver anden måned. I denne måned, så danse-challenge. Jeg skal danse hver morgen til en sang. Indtil videre klarer jeg det meget fint. Jeg kan varm anbefalde det til nogle det er en god måde at starte sin dag på.

 Curious af Hayley Kiyoko

IDGAF Af Dua Lipa

S.L.U.T af Bea Miller

Mona Lisa af Jimilian, Livid

These Days af Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen

​XOXO fra Lumiere

Likes

Comments

Hej derude.

En af de vaner som jeg tager med fra 2017, er at putte ansigtmaske på engang om ugen, det har simple hjulpet så meget på mit elendig hud, især her om vinter, hvor alt virker dobbelt besværlige. Men jeg vil præsenter for jer, min favorit ansigtmaske som jeg bruger et par gange om ugen. Den er blevet min favorit også er den heller ikke dyrt.

Favorit 

Det her er min favorit ansigt maske, og den rense bare hvad den skal.

Det jeg kan lide ved masken er at den er simple og let at påføre på, også følelse det virkelige bare efter som den har fjerne meget snavs, som om man har helt rent hud bagefter. Jeg kan mærke på mig selv, at "yes, min hud bliver bedre," og jeg kan se resultat lige med det samme.

Ud over det, så er prisen også meget okay, den er ikke dyrt, og kan købes i normal. Så får man også en stor del, for en okay pris, selve tuben kan holde til måneder. Så det er perfekt løsning for mig. Når jeg skriver okay, så er den under 100 kr. Jeg kan ikke helt huske den præcis pris.

Treat you self

Jeg ser faktisk at putte ansigtmaske på, som en lille "treat you self" oplevelse. Fordi min hud bliver bedre, og jeg bliver gladere også føles det bare godt bagefter. Så det er en positiv oplevelse for mig.

Jeg plejer at sætte ansigtmaske på før jeg går i seng, eller om morgen. Det tager under 5 minutter at påføre (jeg tog tid), også mens det tørre, varmer jeg tea, rydder lidt op, høre podcast, forbedre morgenmad, eller natsnack osv. Så tager det som regel under 10 minutter at fjerne det(har også taget tid på det) , og sætter altid musik elle podcast til, mens jeg fjerne den, så jeg ikke keder mig.

Det er en process som giver så meget, og som ikke tager så meget tid for mig, før vil jeg altid trække det ud, men nu er det bare en del af rutine, og tror også nogle gange af tingene bliver letter, når man tilføjer dem til rutinerne.

Det var alt for denne omgange, hvis i har nogle gode råd til en god peel of mask, må i gerne sætte det i kommentar, fordi leder efter en hurtige maske, som ikke er så dyrt, men virker godt.

Goodbyes Queens, Kings & Unicorn

- Collyre

Likes

Comments

"There are so many beautiful reason to be happy"

Hej Queens, Kings & Unicorn

I dag starter jeg på et nyt semester, og mandag er altid lidt hårdt, men idag synes jeg den er ekstra hård, fordi jeg har et møde, og jeg skal være på studiet fra 11 til 17, så det bliver en lang dag. I det hele taget så synes jeg at mandag altid er en lille hård starte på ugen, fordi hvem vil ikke hellere ligge under dynen end at skulle ud i det kolde vejr? Så jeg tænkte at dette indlæg er til jer derude (Som mig), som har brug for lidt motivationen til at komme ud, og starte dagen på en god måde.

På en mandag hvor det er ekstra hård for mig at komme ud af sengen, så er det vigtigt at jeg starter dagen godt, det betyder frem med en kop chai-tea, og huske at tage min ynglingsmad med til studiet. Det er vigtigt at forkæle sig selv de dage man har brug for det, så man få sin indre "boss" frem, og man faktisk få nydt dagen, og få lært noget.

Jeg håber at i finder jeres indre boss frem idag, selv til studiet, og i får nydt dagen, i stedet for at tænke "åh mandag". Gøre mandag til JERES bitch, og ikke omvendt. Det er derfor jeg har valgt de gif som jeg har valgt, fordi at på en dag som denne, så er det vigtigt for mig at huske hvorfor jeg gøre det, og nyde processen til mit mål. Man kan altid finde lidt godt i hverdag.

Jeg håber i får en dejligt start på ugen.

xoxo fra Lumiere

Likes

Comments

"The chaos doens't end, you kinda just become the calm"

Hej Kings, Unicorn & Queens

Denne uge har været en “Get-your-shit together” uge, fordi det er min sidste uge, før det nye semester begynder imorgen. Så jeg har bare skulle rydde op, og få styre på mine ting, og slappe af inden det bliver en travlt dag.

Mandag & Tirsdag

Mandag & Tirsdag brugte jeg på at få rydde lidt op, og få lavet liste over ting som jeg skulle have lavet færdige inden ugen. Jeg brugte dagen på de lidt “kedelig ting”, og om aften så sad jeg med en bog, og kom tea, eller en serie, og afsluttet dagen på en stille måde.

Onsdag

Onsdag brugte jeg dagen med min veninde Maria, det var meget impuls, vi havde snakket om at besøge flere restauranter og prøve nye ting, og det gjorde vi. Vi bestemte os for at gå en tur i tivoli, selvom det var pisse koldt, og det var en af de bedste beslutning vi havde taget, fordi selvom det var koldt, så var det så hyggeligt og så pænt at se på hvordan tivoli er pyntet, og vi var der tidligt på dagen, så der var næsten ingen mennesker. Hvilket bare var så dejligt, og det er virkelig en af de får ting man glemmer, at man ikke behøver at lave noget overdrevet med ens veninde for at få en god tid, det kan være noget stille roligt som en tur i Tivoli, eller spise mad sammen.

Torsdag

Torsdag brugte jeg på at slappe af, jeg havde brug for en dag hvor jeg absolute ingen planer havde, og bare kunne gøre hvad jeg ville, og se hvor det førte til. Det endte med at blive en dejligt dag hjemme, hvor jeg havde en “pamp” dag, med ansigstesmaske, neglelak, og fik ordnet mit hår, og så nogle serie, og bare fik slappet af med Chai-tea, og lækkert mad.

Fredag

Fredag brugte jeg dagen handle ind, og så tog jeg på en cafe og drak en milkshake, og det kan måske virke lidt kedelig, men for mig var det en stor ting, før tiden, så kunne jeg aldrig find på at tage på en cafe alene, og drikke alene, jeg var alt for bevidste om andre folk, og tænkte en del over hvad ville andre tænker, men nu til dags, så er jeg mere selvsikkert, og har en ro i mig selv, så jeg kan sidde på en cafe, på en travlt fredag, og nyde en milkshake. Senere den dag, så var jeg til en semesterfest med en veninde, og det var en god aften.

Lørdag & Søndag

Lørdag & Søndag, brugte jeg på at rydde op min computer, og tjekke ting til imorgen, og så havde jeg en telefon-date med en veninde, hvor vi snakket i flere timere, mens vi gjorde rente, og lavet mad. Alt i alt, så har det været en dejligt uge, og en afslappet uge, og jeg føler mig lidt mere klar til imorgen, end jeg gjorde sidste uge.

Tak for denne gang.

xoxo fra Lumiere

Likes

Comments