Header

Har ni någonsin ens frågat er varför PKK bildades? PKK bildades år 1978, Abdullah Öcalan var partiets ledare.Anledning till att partiet bildades var för att hindra kurdiska folkets förtryck, förintelse, väcka kurdiska frågan i världen och befria Kurdistan. Till och med Europa vägrade se sanningen och blundade för allt Turkiet gjorde mot kurderna. Kurdistan och kurderna förnekades till exempel av hela världens muséer. Det fanns inte en enda etikett eller anteckning, som visade att de värdefulla historiska fynden kom från Kurdistan eller hade med kurderna att göra.
PKK har alltid velat lösa kurdiska problem på diplomatisk väg. Sedan år 1993 har PKK flera gånger ensidigt proklamerat vapenvilor för att stoppa kriget. Dock har den turkiska militären eller det politiska ledarskapet inte varit villiga att ta emot en fredlig försoning från PKK. Den turkiska staten har istället fortsatt att terrorisera kurderna och bränna ner flera tusentals byar, våldta kvinnor och tortera män till döds. Flera gånger har PKK stoppat den beväpnade kampen och bl.a. dragit tillbaka sina styrkor från turkiskt territorium för att bidra till en politisk och demokratisk lösning på den kurdiska frågan. Kurderna har flera gånger indikerat att de är redo att lägga ner sina vapen, för att diskutera och hitta en lösning på problemen, men Turkiet är som sagt inte villiga att ta emot en fredlig lösning.Ska vi kolla på saken som tydligen har hänt idag så kanske detta inte det stämmer? Kan vara ju allt från att folk vill kasta skit på PKK. Och det är inget konstigt för det finns alltid folk som vill skapa rykten och kasta skit på PKK. Kan vara turkiska staten som har skickat spioner som utfört jobbet? Vem vet, men i mina ögon kommer vi alltid att vara bröder och systrar och det spelar ingen roll vart man e ifrån! Bakur, bashur,rojava,rojhelat, det kommer aldrig att spela någon roll kurd som kurd vi pratar ju trots allt samma språk och har samma traditioner. Så mina bröder och systrar tro aldrig på media och falsk propaganda ta era källor från säkra källor, och så vill jag även tillägga om det är verkligen sant att det har hänt, må de vila i frid de 2 peshmerga, mina tankar går till deras familj och det verkligen gör ont att det har hänt bijii yekitiya Kurda! ❤️💚💛

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 392 Readers

Likes

Comments

Vilken kvinna som helst kan spendera en mans pengar, åka i hans bil och slösa hans bensin, beställa allt på menyn och få honom att betala, få honom att köpa allt hon vill ha och sära på sina ben bara för att hålla kvar honom. Men bara EN RIKTIG KVINNA, kan hjälpa en man att uppnå sina mål i livet, stötta honom när han är pank, pusha honom till att lyckas, uppskatta honom för att han arbetar hårt, skämma bort honom med massor av komplimanger, sprida positiv energi till honom, försöka göra hans liv lite enklare, hjälpa till att få bort stressen från honom, berömma honom regelbundet och aldrig sparka honom när han är "ligger ner". Om du kan hitta en kvinna som jag precis beskrev , så ska du veta att du är riktigt lycklig lottad!

Likes

Comments

Vissa killar säger att dem har tröttnat på sina flickvänner, Vad fan är du trött på? Hon krigar för din uppmärksamhet medan du ignorerar henne, hennes vilja att prata med dig för att hon saknar dig. Vara lojal mot dig medan du bryr dig om alla dessa andra tjejer som inte bryr sig ett skit om dig. Argumenterar med dig eftersom du aldrig tänker på hennes känslor innan du gör eller säger något.. Vad fan är du trött på? Du kommer att bli trött... jävligt trött... när du ser henne älska en annan kille så som hon älskar dig.

Likes

Comments

Ibland måste du springa, så att du ser vem som kommer att springa efter dig. Ibland måste prata tystare, bara för att se vem som egentligen lyssnar på dig. Ibland måste du hamna i trubbel, för att se vem som kommer att stå vid din sida. Ibland måste du göra ett misstag, för att se vem som kommer att försöka fixa det. Ibland måste du släppa taget om den du älskar, bara för att se om personen älskar dig tillräckligt för att komma tillbaka.

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst, äntligen är man hemma igen efter 15 dagar på sjukhuset i Gävle, efter nervositet och mycket lidande kan jag äntligen må bra igen, vill tacka för alla fina besök och alla fina sms och samtal man har fått uppskattas till 100, återigen tack alla fina människor! ❤️

  • 560 Readers

Likes

Comments

Jag har en mysig lägenhet i innerstaden av huvudstaden. Det är så mycket känslor jag upplevt innanför dessa fyra väggar. Troska har varit glad, ledsen, besviken och till och med rädd - innanför mina egna väggar. Jag har ett fönster där jag brukar sitta och spendera mycket tid. Jag sätter mig vid fönsterkanten, låter mitt hår röra på sig i vindens takt och bara andas in livet. Då jag sitter där i fönsterkanten tittar jag alltid ner på människorna som går förbi mig. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blir nyfiken på vad människorna som går förbi min gata känner. Här om dagen såg jag ett par. Flickan gick med blicken riktad mor marken och med små små steg framåt, medan killen försökte stanna upp henne genom att ställa sig framför henne. Han försökte lyfta hennes huvud med sina fingrar under hennes haka för att få möta hennes blick. Hon var besviken och krossad, han var rädd och ångerfull.
Jag har alltid stått bakom filosofin att de inte finns gråskala i kärlek, antingen är de svart eller vitt. Men till min förvåning gick även jag och blev kär i fel person och hamnade i gråskala. För du är mänsklig, är de något du inte kan styra över så är de ditt hjärta och känslan och språket ditt hjärta talar till dig. Klandra inte dig själv, för kontrollen ligger utanför din händer. Du kan vara stark och kall nog att stå emot känslorna, men du kommer inte långt. Det enda du kan göra är att låsa in dem ett tag, tills du också säger stop och sedan fallerar. Ingen människa har någonsin mått bra av olycklig kärlek, eller mått bra av att låsa in den känslan långt långt in i hjärtat. Lägg bara vid minnet att de är inte ditt fel att du gick och blev kär i fel person, det är inte ditt fel att du fick obesvarade blickar, obesvarade handlingar och obesvarade känslor.
Jag har alltid varit publik och tittat på då mina vänner, både killar och tjejer fallerat av olycklig kärlek. De har kämpat, förklarat, krigat in i det sista och slutat helt utmattade. För visst kan kärlek bryta ner dig lika snabbt som den kan lyfta upp dig. Och de är avståndet av känslorna, tårarna, glädjen och likgiltigheten där i mellan lyftet och fallet som är gråskalan.
Perfekt kärlek - som är helt vitt är svårt att finna. Så vill man nöja sig med att svepa med i gråskalan eller väljer man helt svart före grått? Jag undrar vad tjejen som står utanför mig vid busshållsplatsen har valt.
  • 458 Readers

Likes

Comments

3 operationer på 3 dagar, krigar på, försöker återhämta mig så fort som möjligt så man hoppas på att man är hemma på måndag igen, efter all jävla lidande så är det dags för en semester i sommaren, life is rolling on! 😊

  • 432 Readers

Likes

Comments

​Kärleken,du kan inte köpa eller sälja den.
​ I själva verket måste du ge bort den för att få behålla den.
Det är ont om kärlek,ändå kan du hitta den överallt.
Kärleken är bräcklig,den dör i mörkret av svek,lögner girighet och dryghet.
Kärleken behöver sanningens ljus.
Kärleken är stark,den kan besegra sjukdom,ensamhet,hjärtesorg,separation och även död.
Kärleken behövs ta hand om och få näring men framförallt aldrig tas för given.

Likes

Comments

när ett par gör slut och så säger den tjejen t.ex "jag älskar honom men det är bäst såhär" alltså nej det är inte bäst sådär, ni ska hålla ihop och kämpa för varandra fast att ni kan hata varandra, det handlar om att man behöver personen, har du aldrig svikit DIN mamma? Din pappa? Din bror? Känner du aldrig att du hatar någon i din familj? Jo det har du känt och det händer samma i förhållande, skillnaden är att i familjen kan du inte bara sluta snacka med dem, och så ska du känna i förhållandet också, du ska behöva din flickvän/pojkvän även fast ni hatar varandra för innerst inne älskar man varandra, det krävs mentalitet för att inse det och alla har den mentaliteten ni måste bara tänka och inte bara tänka "äsch jag kan få en bättre" hoppas ni alla kan ta åt er och inse att man ska kämpa för varandra, för det är en sak som skrämmer mig riktigt mycket om inte det som skrämmer mig mest, att man slutar kämpa

Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt livrädd för kärleken.

Jag vågar och tillåter inte mig själv att tycka om någon även fast det är precis vad jag faktisk gör. Och vågar man inte så vet man ju inte vad det skulle kunna leda till. Det skulle ju kunna bli hur bra som helst men samtidigt bli väldigt olyckligt och dåligt, och det är ju det som gör att man tvekar över det hela. Men som sagt, vågar man inte så får man ju heller aldrig reda på om det var värt det eller inte, och det känns ju jäkligt tråkigt.

Jag har haft flera långa förhållanden och alla har, som ni redan vet, slutat dåligt. Eller ja, dåligt och dåligt. Det har tagit slut helt enkelt. Egentligen är jag ju förhållande-killen ( en bra sådan också skulle jag vilja säga ). Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är aningen konfunderad, och jag är väldigt rädd för mig själv när det kommer till känslor och kärlek. Jag är mer eller mindre expert på att trycka bort/skärma av känslor, vilket är väldigt tråkigt.. Tycker man om någon så ska man väl visa det och fullfölja de känslor som man faktiskt har för personen. INTE förneka och låtsas som att man är person som är O-romantiskt och kall och svinig.


  • 631 Readers

Likes

Comments