Asså jag är så glad att dem har sushi restauranger. Det är ju det bästa som finns!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag väldigt sent, runt kl 11. Det kändes som att min kropp verkligen behövde det. Sen stack jag till ett italienskt cafe som ligger nära havet för att äta ’’brunch’’ våffla, kaffe och ananas smoothie. Resten av dagen har jag bara njutit av solen och havet. Nu ska jag förbereda mig för att gå ut och äta Sushi ☺️ En utav dem bästa sakerna som finns!

Likes

Comments

Playa Tamarindo är ganska ’’touristy’’ och priserna här är högre än övriga Costa Rica, men det är svårt att undvika detta stället. Den har sin charm och är man villig till att gå några 100 meter på stranden så kan man hitta en väldigt lugn och harmonisk plats.

Gå man till downtown kan man hitta olika sorters restauranger och butiker. Här finns dock inga vanliga klädbutiker eller stora matbutiker, så vill man storhandla få man åka lite utanför.

För övrigt är jag bosatt här nu och kommer att bo här tills jag åker hem till Sverige igen, men jag klaga inte på att jag har 5 min till stranden och ca 30 grader varmt varje dag.

Likes

Comments

Så himla glad att vara uppkopplad igen efter några dagar UTAN internet. Höll på att bli tokig här haha! Det är ju helt sjukt vad beroende man är utav internet och veta vad som händer i omvärlden.

Här kommer en liten berättelse från när jag var i Rincon De la vieja national park.

Först av allt var detta inte alls planerat. Jag tänkte vara spontan och drog till Liberia utan någon förberedelse. Sen när jag anlände till hotellet så frågade han i receptionen om jag ville åka till Rincon, jag tänkte, ja varför inte, Låter ju spännande men jag hade ju inga ’’vandrings kläder’’ med mig så vad nu? Alla butiker hade ju stängt för dagen. Aja hur farligt kan det vara?

Morgondagen kom och jag hoppade in i shuttle bussen. Vägen dit var inte helt enkelt, vägarna var krokiga och våra shuttle bus hade ingen AC, så tropiskt va?

När väl framme betalde jag inträde och valde att gå med en tour guide till att börja med. La också märke till att dem inte sålde något där. Som tur var hade jag packat med mig en hel del snacks och vatten.

Hela guide turen gick väldigt bra, stigarna var fina och jag fick syn på några djur och ett fint vattenfall. Sen tänkte jag, well detta var ju ganska enkelt då kan jag säkert själv gå till det andra berömda vattenfall med klarblå vatten i min lättklädda outfit och ett par flip flop men ack så fel jag hade! Stigarna var inte alls lika fina och välgjorda, massor stenar och backar att gå upp och nerför. Tog nästan 2 tim att gå dit men väl framme var det så värt det. Tog ett dopp i det fina vattnet och samlade krafterna till att gå tillbaka igen.


Likes

Comments

Den här restaurangen är ju rena drömmen! Den har infinity pool med utsikt över havet. Mycket god mat och dricka. Bästa view för solnedgång. 5 of 5 stars. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Likes

Comments

Playa Conchal är ett utav dem mest exotiska stränderna här i costa rica. Det finns två olika sidor av stranden, ett med massor turister och den andra typ inget folk alls, vilket jag tyckte va lite konstigt men och andra sidan var det lite charmigt. Det finns lite restauranger och souvenir shop här också dock var priserna lite högre än i Tamarindo men jag tycker verkligen att Playa Conchal är värt ett eller två besök.

Likes

Comments

En utav dem sakerna jag gillar mest med Tamarindo i Costa Rica är deras night market som dem har varje torsdag kväll. Här kan man hittar allt möjligt från kläder, smycken, bakelser, mat, yeah you name it!

Det mesta är ekologiskt och mycket hemmagjort till ett mycket bra pris! Bland annat så köpte jag 3 flaskor med Kambucha drinkar som kostade ca 15 kr styck.

Likes

Comments

Det känns skönt att kunna ta upp bloggandet igen även fast jag så gärna ville blogga så mycket mer när jag var i USA så fann jag ingen tid och hade heller ingen motivation till det och sedan så finner jag ingen glädje i att blogga om någonting som många andra redan bloggar om. USA, ja det vet vi redan mycket om. Så därför tänkte jag börja blogga igen nu när jag är i Costa Rica sen ca 1 månad tillbaka. Här hittade jag mer tid och motivation till att blogga. Det finns så otroligt mycket att visa i detta landet. Så häng med mig i 2 månader i landet PURA VIDA! 


Btw: Jag kommer att lägga upp mest bilder och inte så mycket text. Alla bilder jag lägger upp på min blogg är mina egna bilder.

Likes

Comments